Baskan hic mi umut yok..millet mersin e giderken neden tersine gidecek..
Printable View
Nokta, aynen katılıyorum
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sen bu kişiye hus diye hitap ediyorsun ama 911 çok daha vicdanli idi en azından 49-50 diyordu SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu öngörü karşısında şu teknik ve temel analiz yapılabilir
https://youtu.be/CT_siYMjq78
[emoji23][emoji23][emoji2][emoji2][emoji16][emoji16]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ortamda bu kağıt gitmez.endeksin durumuna göre her gün düşecek.taki ortam düzelene kadar.bakın endeks % 1 düşmüyor ihlas %1 yada %2 hatta %3 düşüyor.adamlar fırsatı değerlendirmek zorundalar.
Yeni hüsolar türemiş, demek ki hareket yakın... Rampacı hüso nun her iletişiminden sonra ihlas gitti.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer endeks yüzbin altını görürse bu ş....siz pigme rahatlıkla 50 lileri gösterebilir.Şimdiye kadar biri geçememiş olması bunun olabilme ihtimalini arttırıyor maalesef...burda önemli husus bu fiyatlardan çok ky giriş yaparsa pigme olası endeks göçmesinde bunu deneyecektir.bu pigmenin dini imanı para,kimse de nasıl olsa hesap sormuyor.ytd
Devlette bu soygunculara çanak tutuyor.8 yıldan beri nominalin altında senet mi olur.Belliki bunu yapan art niyetli,soyguncu...yap düzenlemeni nominal altına istisnai durumlarda müsade et...devam mı ediyor soyguna çıkar kottan.ytd
Adminler bi el atsa ayni ip den giren farkli nickleri banlasa belki bi nebze rahatlar forum..felaket tellali eksik olmuyo siteden..
İhlas ah ihlas milleti hayal aleminde gezdiren İhlas
85 kuruslar cok iyi fiyat dır
An itibariyle 58 kuruslarda olması lazim
İyi direndi lakin benim tahminim 85 den 58 kurusa dusecegidir sıra ihlas holdingde ve 58 kuruslar orda biraz oyalanıp 40 kuruslarda dinlenir diye tahmin ediyorum
Hadi ihlas sıranın sende oldugunu onumuzdeki gunlerde kanıtla ve 58 kurusta solugu al
Yazılarımın tamamı hayal urunu olup asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...
İhlas trenini kaçırmış ne kadar da yatırımcı varmış meğer. Dört gözle 40-50 kuruşları bekliyorlar. Ama bu İhlas, ne yapacağı belli olmaz tabii, bekleyip hep birlikte göreceğiz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://resmim.net/f/RSuKaN.png
benim 093 ler hariç son 1 yıldır kim nereden aldı ise zarar yazan neredeyse yok gibi.
pek sıkıntı görünmüyor.çok sabır ettik bir süre daha etmemiz gerektiği aşikar.hakkımızda hayırlısı
Bu arada 58 kuruş bi ironi 58 de 85 rakamın tam tersi o yuzden 58 kurus dusecek dedim
Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir.
Ben eskisi gibi formda cok yazmiyorum cok a yazmanin bi faydasi olacaginada inanmıyorum
Kaya gazi petrol ihalesi ihlasi ucuracaktir 2.40 civarlarinda haber akışı baslar diye tahmin ediyorum
İheva ve ihlas holding tarihte hep birbirine yakin fiyatlarda olmuşlardır
İhevanin 3 tl oldugu yerde ihlas holding 85 kalmaz ihevaya takin degerler benim tahminim 2.40 fiyatlarina gelecektir ihlas amiral gemisi olan holding den bedelli almadan bu işi bırakmaz
Son dökme isini hallettikden sonra yola cikacak 1.20 lerde milleti dokup 2.40 kasla göz arasinda cikacaktir
Ucurtma ihgzt nin 5 tl iheva 3 oldugu yerde holding 85 de olmamalı
Ky buyuk kismi artik burda degil sadece sabirli olanlar kaldı
Hus isimli kiside kucuk yatirimcinin cikmadi icin mucadele ettiki milleti 50 den kacirttı
Yuk hafiflemesi icin kendince mucadele etti.
Diye tahmin ediyorum
Artik ne hus nede bi baskasi hisseyi durduramaz
Millet agzi acik holdingi izleyecek.
Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...
bedelliyi ya gerçekten yapacaktır yada sadece muhabbetini döndürüp korkutmak için kullanacaktır.
eğer niyet sadece bedelli yapmak olsaydı 1 hafta da 1 üstüne atar bedelli haberi patlatırlardı ama bu denli ıkkınma nın altından farklı birşeyler çıkacaktır.
birçok üstad şubat ayını işaret ediyordu geldi çattı şubat bakalım neler olacak?
Her türlü i.nelik bunlarda mevcut hiç bir geri dönüş veya yukarı ziplayis sasirtmaz lakin 58 kuruşa döner ise buralardan... orada alanın aklını s.keyim derim kimse kusura bakmasın buralarda bu kadar ikkinacak her türlü alavereyi yapacak 58 e geri düştü hadi alalım diyen de zerre akıl yoktur.
Bunların her daim alıcısı çıkıyor, hele bu son dökmeye çalıştığında istediklerini yapamadılar indirdiklerinden fazla binen oluyor binen iniyor başkası biniyor dökemediler, bu sefer yıldırma İçin adamları çatırçutur gelmeye başladı [emoji3]
.............silindi
:kahkah:Anında geri vites çamurlu yolda patinaj yaptı "rampa" çok dik geldi garibimimden lastik kokuları geliyor hemen akabinde "canim" kelimesi dökülüverdi pamuk dilinden caturcutur kardeş bize hiç canim demedin küstüm:oleyo:..senin neyine gerek ateşe benzinle yorum yapmaya kalkıyorsun yıllardır zararına bekleyen arkadaşlara resmen haksızlık ve saygısızlık yapıyorsun elbet yorum yapacaksın ancak dozunu iyi ayarlamalısın tahrik etmeninde manası yok canim:):hah:
Bu mutant, holdingi aşağıya basamaz çünkü operasyonun sonuna gelmiş iheva ile gazeteyi pazarlayacak müşteri bulamaz dolayısıyla bu pariteye dikkat eder diye düşünüyorum.
Yine de ne yapacağı belli olmayan bu hain şebekeyi pozisyonu ne olursa olsun her vicdan sahibi milletime şikayet etmekten başka bişey elimden gelmiyor.
Tabiki şimdilik.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En karanlık gecenin sonunda güneş doğar ve en soğuktan sonra ısıtır ışığı güneşin dünyayı... İşte öyledir kötüler kötülükleriyle hükmetmek istedikçe iyiler pes etmez o zaman güzel günlerin ışıltısı egemen olur doğaya..
Pes etmeden beklemek güzeldir...
Bol kazançlar..
Hoş geldin üstat
Vay hocam yılların direniscisi hala buralardasin ve belki yıllar oldu yazmayali valla inanılmaz sabır demokrat hocam dan aldın sabır birinciliğini [emoji5][emoji5]
Birde "satmiyorum Abdullah can" çıkıp gelirse şuraya bayilazagim [emoji3]