Sayfa 15/908 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 113 - 120 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by legend Yazıyı Oku
    Cuma günü ne içtin? adam çıkacak demiyor inecek diyor

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Senin ictiginden ictim...adam dusecegini bildigi icin ne dedin de cikmadi yazdim..herkes tanir hus u burda..ne yazdigini iyi bilirim..adamdir hus..dusecegini hep bilir.

2.  Alıntı Originally Posted by efram Yazıyı Oku
    Biz daha çok bekleriz. Ne bir teknik, ne bir taktik bilgi veren yok. Bizde bilmiyoruz. Hep ihlas adına muhabbet. Bu kağıt borsanın en lanetli kağıdı bunu herkes biliyor. Şu anda burda olan arkadaşlar en sabırlı insanlar fakat sabırlarının sonundalar bunu kendimden biliyorum. Az daha sabır şu kanal İstanbul muhabbeti ile ne olacaksa olsun. İnşallah sabrın sonu selamettir.
    Cuma günün rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Cumamız mübarek olsun arkadaşlar.
    Teknik taktik fos..burasi ihlas..ne olacagini kimse bilmez..ytd..

3. Burada ağzı olan, klavyede yazı yazmasını bilen konuşuyor. Kaçış rampası, ali veli 49-50 diye milleti ayar veren adamı savunuyorlar. Bu adam neyi bilmiş?

4.  Alıntı Originally Posted by heilzede Yazıyı Oku
    Burada ağzı olan, klavyede yazı yazmasını bilen konuşuyor. Kaçış rampası, ali veli 49-50 diye milleti ayar veren adamı savunuyorlar. Bu adam neyi bilmiş?
    Bosver aliyi veliyi..yukselecek diyip 1 leri gececek diyenler bildi mi..iki lafta onlara soyle..adam belki yillardir bekliyo yukselsin diye..onun kizginligiyla yaziyordur..belkide patronun adamidir..bilemen gardas bilemen..kimseye al sat demem..herkes kendi bilir..ytd

5. Ne dedim size 0,84 dedim daha bunlar iyisi haftaya 0,7* lere hazır olun. Bu kağıt tekrar 0,4* ları görecek.

6. İnşallah daha da düşer temennim 0.2*-0.3* lar

7.  Alıntı Originally Posted by caturcutur Yazıyı Oku
    Ne dedim size 0,84 dedim daha bunlar iyisi haftaya 0,7* lere hazır olun. Bu kağıt tekrar 0,4* ları görecek.
    Dedik hus bilir..ciddiye almadilar..kafa buluyo sandilar..1 kurus olsa herkes alsa..ytd..

8. Fiyat belirleyenler olmuş burada uzun zamandır yazanlar susunca. Yılda üç beş kişi gelir yeni açılmış hesapla burada yorum yaparlar fiyat belirlerler sonra tarih olur giderler. Ve Forum yönetimi sayfada yorum sayısı azalacak diye aynı ip bloklarından girenleri siteden banlamazlar.

Arkadaşlar buraya gelip fiyat belirleyen şu fiyata gidecek olanlara bir sorun kaç kez bilanço ve faaliyet raporunu okumuşlar incelemişler şirket ile ilgili araştırma yapmışlar bir sorun.
    Temel analiz bilgileri teknik analiz bilgileri nedir bir sorun...

Birilerinin yönlendirmesine kapılmayın.
    Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Algılarınızla oynamaya çalışanları umursamayın...
    Bol kazançlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Sayfa 15/908 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •