buyrun yayýn açýlmýþtýr..
chanelhermes
buyrun yayýn açýlmýþtýr..
chanelhermes
Bu geçmiþi vukuatlarla dolu dini,islamý kullanarak insanlarý vatandaþlarý maðdur duruma düþürmüþ acý sýkýntý vermiþ hatta devleti bile yýllar yýlý zarar ediyorum diyerek vergi dahi vermemiþ Türkiyenin ekonomik kriz dönemlerinde döviz cinsinden paralarý yurt dýþýna kaçýrmýþ sonrada fakir fukara fetö maðduru edebiyatlarýyla mevcut hükümete kendilerini salya sümük acýndýrmýþ hacý adaylarýndan topladýklarý paralarýn üstüne yatmýþ ödememiþ ihlas finans maðdurlarýnýn zaten durumlarý aþikar ortada böyle bir þahsýn din tacirinin hisselerine yatýrým yaptýysak % 1000 hatta milyon haksýzlýk ahmaklýk enayilik kesinlikle bizdedir çünkü ben buyum diyor gelin þirketlerime yatýrým yapýnda demedi þahsý zerre kadar suçlu bulmuyorum çünkü geçmiþ yýllarda gerek siyasiler gerekse kuvvet komutanlarý bizleri uyarmýþlardýr FeTö ve ÖRenlerin baðlý bulunduðu tehlikeli gruptan uzak durun diye þimdide kafamýzýdireklere taþlara vurmanýn manasý,anlamý yoktur..Allah bizi zalimin elinden kurtarsýn..Amin..Kardeþim þimdide herþey suç oldu hýrsýza ,arsýza,hayasýza,rüþvetçiye ,gaspçýya,tecavüzcüye,çocuk istismarcýsýna,teröriste ,dolandýrýcýya,ýrz düþmanýna vb.biþey diyemiyorsun herþey suç olmuþ aç kalsan bile açým diyemiyorsun o da suç
Bu durumu fýrsata çeviren kötü insanlar keyif yapýyorlar ne vahim bir durum öyle deðilmi güzel Yurdumun güzel insanlarý..Rahman ve Rahim olan Rabbim olan Allah'a sýðýnýyorum bizleri koruyup kollasýn diye..Amin.Not:0.70 krþluk diðer þirketlerin hisseleri 6 yada 7 tl olmuþ(mesela oylum) bundaki sýkýntý nedir devlet acil kayyum atamasý yapsýn o zaman niye koruyorlar bunlarý..Al sat tut tavsiyesi deðildir sakýn haaa rica ediyorum nazari dikkate almayýn okuyun geçin gidin..
Aðlanacak halimize gülüyorum iþte niyeyse..
Yayýn geldi
Yer Ýmleri