Yuzde 8 -15arasi dagitim olabilir.en iyi ihtimalle.ytd
Printable View
Arkadaşlar benim tahminim yüzde 15 civarı dağıtım gelir ...
Aydem enerjide fiyat istikrarı için bir taahhüt varmı bilen bir arkadaş yazarsa iyi olur.
Sagliklar
%5 civarı derim ben...ki zaten %5 inanılmaz yüksek bir oran. Son zamanlarda hiç olmayacak bir rakkamdan bahsediyoruz.
%10 lu rakkamlar filan olursa büyük sıkıntı... O zaman tahta açılışından korksun herkes ztn...
Diğer arzlarda herkes aracı kurumdaki sıra numarasını yazıyordu bu şekilde az da olsa başvuru yoğunluğu hakkında bilgi sahibi olabiliyorduk. Bu arazda sanki saklanması gereken bir sır gibi kimse yazmıyor
Akyatırım dün akşam saatlerinde 28.359
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ziraat yatırımdan fon blokajlı girmek istiyorum 1000 tl ile ancak yeterli bakiyeniz yok diyor. oysa fonda param var. ziraat ppf fonundayım. eksik bişey mi yapıyorum acaba
..... Halka arzdan vazgeçtim.
Ben talebimi bugün yapacaktım ama şuan Gwind halka arzının eşit dağıtım olmasına rağmen -6 açması sebebiyle Aydem halka arzına katılmayacağım. Benim gibi bugün talep girmeyi düşünenlerden vazgeçecekler olacaktır, eğer talep girişi yapıldıktan sonra tekrar iptal edilebiliyorsa önceki günlerde talep girenlerden de iptal edenler olacaktır. Tahminimce %12-15 civarı hisse gelebilir ve açılışta tavan olmazsa herkes yüklü aldığı için çok büyük panik olur. İyi ki talep girmeyi son güne bırakmışım.
ziraat yatırımdan fon alman gerekir. ziraat bankasındaysa fon ordan sat. ziraat yatırıma paraya aktar. fonu ordan al.esasında işlem yapabilsen bile yapmanı önermem ziraat bankasında ki fonla.çünkü fon ziraat bankasında olunca sonrasında fon blokajını kaldırma sıkıntılı olabiliyor.
Sabahleyin Gwind'deki hareketi görünce acayip tırstım ve talepleri iptal ettim. Bu harekete en çok Aydem ve ÇanT. sahipleri üzülmüştür herhalde. Ama iyi hareket çektiler ve milleti iyi ürküttüler. Böylece halka arzların da sihri bozulmuş oldu..
halka arz talebimi iptal ettim
Cekin tabi milyon lotlarinizi [emoji23]
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biotrend parası geri gelmiş hesaba ama buna girmeye korkuyoruz olaya bak ya :D
GalataWind'deki hareket işçilere ucuz verilen hisselerin satışıydı. Kaldıki sonradan topladı yürüdü. Aydem'de işçilere hisse verilmediki
Sıkıntı yok ekşi açıp korkutup hisse topladılar satan sattı sonra yukarı tavan VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
niye herkes katılmayın diyor sanki piyasada çete dolaşıyor
5000 adet alış girdim ne kadarı bize düşer
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5050 lot ta ben talepte bulundum.
Bio oraniyla ayni olursa 250 lot civari gelir. Ama talep bugunku gwind olayindan sonra biraz azalmis olabilir. Haliyle daha fazla gelme ihtimali yuksek. Bakalim pazartesi belli olur. Hayirlisi.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde bireysel yatırımcı karşılama oranı 11.9% oldu. Bireysel talep 8.4 kat oldu.
Yalnız sıkıntılı bir halka arz oldu. Kurumsal yatırımcı talebi arzı bile karşılamadı. 55m lot arz edilecek hisseye sadece 25m lot talep geldi. Yani yarıdan da az. Kurumsala verilemeyen bu 30m lot bireysele dağıtilacaksa karşılama oranı 18.5% gibi bir oran olacak.
Bioen halka arzındaki talep çok daha yüksekti. Bunda bugün gwind açılıştaki dalgalanma etkili oldu sanırım.
Ytd...
Batık şirkete kurumsal niye para yatırsın. Arzın sıkıntılı olacağı belli gibiydi.
Halkaarz iptal edilirmiVIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bilgileri nereden aldınız şirketin böyle bir açıklaması yokVIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir resmi açıklama yok siz nasıl oluyor da bu şekilde rakamlar verebiliyorsanız?
Gerçek sonuç Pazartesi belli olur SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydem'in finansalları sıkıntılı olduğu için sadece Bioen'e katıldım. Burayı da takip edeceğim. Bakalım gidişat nasıl şekillenecek.
Bazı internet sitelerinde 0/0 4,98 payla dağıtıldı deniyor herhalde pazartesi günü belli olurVIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.