Sayfa 20/91 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 153 - 160 arası.

Konu: AYDEM - Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş

1. Halkaarz iptal edilirmi
     Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Normalde bireysel yatırımcı karşılama oranı 11.9% oldu. Bireysel talep 8.4 kat oldu.

Yalnız sıkıntılı bir halka arz oldu. Kurumsal yatırımcı talebi arzı bile karşılamadı. 55m lot arz edilecek hisseye sadece 25m lot talep geldi. Yani yarıdan da az. Kurumsala verilemeyen bu 30m lot bireysele dağıtilacaksa karşılama oranı 18.5% gibi bir oran olacak.

Bioen halka arzındaki talep çok daha yüksekti. Bunda bugün gwind açılıştaki dalgalanma etkili oldu sanırım.

Ytd...
    VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu bilgileri nereden aldınız şirketin böyle bir açıklaması yok
     Alıntı Originally Posted by fikret Yazıyı Oku
    Halkaarz iptal edilirmi

Hiçbir resmi açıklama yok siz nasıl oluyor da bu şekilde rakamlar verebiliyorsanız?
    Gerçek sonuç Pazartesi belli olur
    Normalde bireysel yatırımcı karşılama oranı 11.9% oldu. Bireysel talep 8.4 kat oldu.

Yalnız sıkıntılı bir halka arz oldu. Kurumsal yatırımcı talebi arzı bile karşılamadı. 55m lot arz edilecek hisseye sadece 25m lot talep geldi. Yani yarıdan da az. Kurumsala verilemeyen bu 30m lot bireysele dağıtilacaksa karşılama oranı 18.5% gibi bir oran olacak.

Bioen halka arzındaki talep çok daha yüksekti. Bunda bugün gwind açılıştaki dalgalanma etkili oldu sanırım.

Ytd...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Akşam bulabildim varmış 30 gün olarak
    Ama planlanmaktadır diye yazıyor sonra kivirabikirmi bilmiyorum
    Sagliklar
    İnşallah dediğiniz gibi olur :D hisse 5 taban olsa çıkıp kimsenin bu cümleden yola çıkıp bir şeyler tutturabileceğini düşünmüyorum.

5. Aydem'in finansalları sıkıntılı olduğu için sadece Bioen'e katıldım. Burayı da takip edeceğim. Bakalım gidişat nasıl şekillenecek.

6. Bazı internet sitelerinde 0/0 4,98 payla dağıtıldı deniyor herhalde pazartesi günü belli olur
     Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Aydem'in finansalları sıkıntılı olduğu için sadece Bioen'e katıldım. Burayı da takip edeceğim. Bakalım gidişat nasıl şekillenecek.

Ytd...
    Kaynak gosterebilir misiniz?

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Alıntı Originally Posted by fikret Yazıyı Oku
    Bazı internet sitelerinde 0/0 4,98 payla dağıtıldı deniyor herhalde pazartesi günü belli olur

0,0498 bioen dagitim orani

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Sayfa 20/91 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •