haklısınız ama şimdilik pek konuşan yok. muhtemelen sorun hemen çözülemezse domino taşı etkisi yaratabilir. dünyada üretimi durma noktasına gelen çok büyük şirketler var.
Printable View
Nasd** ve sp öncülüğünde teknoloji ve sanayi hisseleri dünya genelinde ciddi primlendi ve düzeltmeye girecek artık.. Bizim bist, viop özelinde sığ piyasada herkesten önce harekete geçmek zorundasınız.. Amerika döndüğünde biz muhtemelen düzeltmeyi yarıyalayıp yataya gireceğimizi düşünüyorum
BANKALARDA dünkü hava neydi öyle...10 kaplan gücü gibi.şimdi 10 kedi gücü:)
3-4 iş gününe kadar sert bir hareket bekliyorum.100 puan kadar.
kuvvetli destek-dirençler kırılınca terse oynamamak lazım.
vob şu anda 1468
kolay gelsin.
Hisseler düşmesi gerektiği için düşer bahanesi arkasından gelir.. Hammadde girdileri 2 ye katlamış.. Taşımacılık maliyetleri 3 e katlamış.. Enerji girdileri bi taraftan.. İhracatçı firmaları zor bir yıl bekliyor.. Borsada bunun 5 6 ay önceden fiyatlamasını bekleriz.. Beklentiler gerçekleşmeye başladığında zaten fiyatlara yedirilmiş size yukarıdan verilen malların geri alınma süreci başlamış olur.
Oduna bile talep var dışarıdan.
Dünya ticaret karakterinde değişiklik var.
Kim malı buluyorsa fiyata bakmıyor alıyor.
İhracat şirketleri bu yıl altın yılı olır.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yine sarıldım benimkine. Benim tanıdığım piyasa 2018 deki faizin üstünü almadan girmez yatağa... Onuda nasıl alır, no money no cry... Parabolic...
Endeks destek direnç kısa vade. Sıkıştı.
https://i.resmim.net/OLsS7.png
Hemde nasıl, o kadar zopa yedim Mehmet abi gibi zopa atanı görmedim, nasıl bi şeykilde oluy büüüle bişi aklım almıyo
Geldi 23 martta bozgurt dibi işaretle dedi, diyiş o diyiş
bu nasıl olur agbi, geçen ki tepede de geldi 11 ocakta tepeyi işaretle dediydi o da orda kaldı, bu nasıl olur bu kadar mı olur, bu adam mı ciziyor grafikimizi
Enteresan yaw
Sabah geldiğinde konu komşuya dikkat edin masaya geldi Memed abimiz dedim, napim başka elden bişii gelmiyor başganım :he:
Taş diziyor itne. Bakalım ne zaman bitecek makyajı, süsü püsü. Dün sabahtan beri robot çarpıyor vobta.
Herkese selamlar hayırlı Cumalar günümüz güzel bereketli olsun
aynı zamanda tüm müslümanların ramazanı da mubarek olsun...
noelde de; tüm hristiyanlar diyoruz..bak..
Bloomberg HT
Ekonomik Veriler ve Gündem
Türkiye Makro Verileri
TÜRKİYE MAKRO VERİLERİ
9 Nisan haftasında Merkez Bankası'nın net rezervlerindeki düşüş dikkat çekti.
Merkez Bankası kuruna göre yapılan hesaplamayla net uluslararası rezervler 9,9 milyar dolar oldu. Bir önceki hafta bu rakam 10,7 milyar dolardı. Bloomberg kuruna göre net rezervler de 9,9 milyar dolar olarak kaydedildi.
Böylelikle net rezervlerde 2003 Nisan ayından bu yana ilk kez 10 milyar doların altı görülmüş oldu.
Bloomberg HT
Ekonomik Veriler ve Gündem
Türkiye Makro Verileri
TÜRKİYE MAKRO VERİLERİ
Merkez Bankası brüt döviz rezervi yükseldi
Merkez Bankası brüt döviz rezervi 9 Nisan haftası itibariyle 49,4 milyar dolara yükseldi. Net rezervler ise 10 milyar doların altını gördü
Merkez Bankası brüt Döviz rezervleri 9 Nisan haftasında artış gösterirken, net rezervler tek haneleri gördü.
15 Nisan 2021 Perşembe, 15:12
Güncelleme: 15 Nisan 2021 Perşembe, 15:54
https://www.bloomberght.com/merkez-b...kseldi-2278569
Bozkurt yonca da 7.26 altı saatlik barlarda dikkat et.
Şuanda teknik formasyon mevcut , ne tarafa kırarsa o tarafa atlıyacaz.:)
LGBT işi bana göre farklı Caho Başkan. Yani ben kendini Müslüman olarak gören kitle içindeyim. Ama LGBT ye de saygım var. Yani sen neden L sin, G sin demem. Dışlamam, farklı bir yere koymam. Ama bireysel olarak saygım var. Fakat yayılmacı, teşvik edici, özendirici hareketi kabul etmem. Topluma ve aile hayatına tehdit olarak algılarım.
Bunu birçok Hristiyan Avrupa ülkesi de böyle tanımlıyor. Bence LGBT işinin Müslüman, Hristiyan, Yahudi, demokrat, anti-demokrat vb olmak ile alakası yok.
İbrahimi dinler hariç ,güne önem atfetme var mı.Bu konuda bilgisi olan.Asya ,Afrika veya herhangi bir yerde yaşarken ,gezerken gören var mı acaba.
Mal alınır verilir yeterki doğru yerden pozisyon al.
357 milyon sokan laf olsun diye yonca almadı.
Bu parayı takip et , sen ne yaptın yabancının satışı ile beraber , ne kadar satılacağını bilmediğin ordino da dip deyip aldığın her yerden mal verdiler.
Şuanda yoncada formasyon çiziliyor yukarda 7.35- aşağıda 7.26 altı saatlik bar yön belirler.
Yukarı kırarsa 7.72 hedef , aşağı kırarsa 6.86 .
Şuanda takipteyiz.
Doğru yeri bilemiyoruz napalim yani sindoma abi, kendi yağımızda kavuruyoruz bişiiler işte
hakkaten dip dediğimiz yerin daha dibini gösterdiler di, en son caho basgana 6.66 dip işaretimi dediydik oranında altını gösterdilerdi. way be ne bulunmaz dipmiş bu yahu :)