Sayfa 19/997 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Diğer günlerimiz güzel bereketli olmasın mı Mehmet abi...mesela Salı nın suçu ne ki? Ya da Çarşamba günü böyle bir temennide bulunmadın hiç valla..
    İSRAİL de olsaydık; hayırlı cumartesiler,derdik..
    ABD-İNGİLTERE de olsaydık hayırlı pazarlar, derdik..

şimdi sen diyeceksin biz de neden hayırlı cumalar ?

ilkokulda çözerdik ya. 3 resim 10 farkı.Onun gibi düşün.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    aynı zamanda tüm müslümanların ramazanı da mubarek olsun...

noelde de; tüm hristiyanlar diyoruz..bak..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    aynı zamanda tüm müslümanların ramazanı da mubarek olsun...

noelde de; tüm hristiyanlar diyoruz..bak..
    Din işleri biraz karışık be abka. Ben de saygıda kusur etmem insanların her türlü kutsalına ama herkesten bunu bekleyemeyiz. Kaldı ki Türkiye de müslumanım dşyen ,10 kişide 7 bulursan öp başına koy. Hele hele sunni müslümanım diyen 5 kişi bulursan nal dök yala

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Din işleri biraz karışık be abka. Ben de saygıda kusur etmem insanların her türlü kutsalına ama herkesten bunu bekleyemeyiz. Kaldı ki Türkiye de müslumanım dşyen ,10 kişide 7 bulursan öp başına koy. Hele hele sunni müslümanım diyen 5 kişi bulursan nal dök yala
    anket vardı.web de bulunabilir.müslümanım diyen ve kendini net olarak bu dairede gören %73-75(tam hatırlamıyorum)

isterse %20 olsun.HAYIRLI CUMALAR demenin nesi batar,onu anlamıyorum.bu arada ben bunları forumda kullanmam ama kullanan varsa da saygı duyarım.

5. Bloomberg HT
    Ekonomik Veriler ve Gündem
    Türkiye Makro Verileri
    TÜRKİYE MAKRO VERİLERİ

9 Nisan haftasında Merkez Bankası'nın net rezervlerindeki düşüş dikkat çekti.
    Merkez Bankası kuruna göre yapılan hesaplamayla net uluslararası rezervler 9,9 milyar dolar oldu. Bir önceki hafta bu rakam 10,7 milyar dolardı. Bloomberg kuruna göre net rezervler de 9,9 milyar dolar olarak kaydedildi.

Böylelikle net rezervlerde 2003 Nisan ayından bu yana ilk kez 10 milyar doların altı görülmüş oldu.

Bloomberg HT
    Ekonomik Veriler ve Gündem
    Türkiye Makro Verileri
    TÜRKİYE MAKRO VERİLERİ
    Merkez Bankası brüt döviz rezervi yükseldi
    Merkez Bankası brüt döviz rezervi 9 Nisan haftası itibariyle 49,4 milyar dolara yükseldi. Net rezervler ise 10 milyar doların altını gördü
    Merkez Bankası brüt Döviz rezervleri 9 Nisan haftasında artış gösterirken, net rezervler tek haneleri gördü.
    15 Nisan 2021 Perşembe, 15:12
    Güncelleme: 15 Nisan 2021 Perşembe, 15:54

https://www.bloomberght.com/merkez-b...kseldi-2278569

anket vardı.web de bulunabilir.müslümanım diyen ve kendini net olarak bu dairede gören %73-75(tam hatırlamıyorum)

isterse %20 olsun.HAYIRLI CUMALAR demenin nesi batar,onu anlamıyorum.bu arada ben bunları forumda kullanmam ama kullanan varsa da saygı duyarım.
    Öfkelilerdir. Mesela bir lgbt linin müslümanlardan nefret etmesi çok olağan. Ona saygı duymayana neden saygı duysun ki... Yahut bir yahudinin Tr sınırları içerisinde gördüğü muamele pek hoş değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255

bu işler genelde
    herkes kendine taraftar bulmaya yönelik bakar

DEİSTE göre ülkede deistler hızla çoğalıyor.

Dindara göre islam hızla yükseliyor.vs..

Çoğunlukta olmak güven verir.Bundan dolayı bu algı vardır.

Sayfa 19/997 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •