Kumarda ikinci gün de kazandık.bakalim nekadar sürecek
Printable View
Kumarda ikinci gün de kazandık.bakalim nekadar sürecek
yıl 2015 bu fiyatlarda aylardan şubat birden hop 170-180 arasına geldi sonra sesiz ve ağırdan gene 100-110 arası bakalım nereden dönecek.Karla durumu ilişkilendirmek ister isek esas faaliyet karına bakılmalı.
Arkadaş karıştırdı sanırım başka hisse ile.ama piyasada dolaşan lot sayısı az. Fiyatı bu nedenle her yöne zıplayan biliyor
Tabi normal bir hisse olsa idik de diyelim.her fiyat mümkündür bu lot ve piyasada
66 bin 300 gibi dolaşımdaki hisse sayısı.Ama ne kadarı blokeli nekadarı işlem yapar o nu bilmem.Örnek kent gıda halka açıklık güzel ama işlem gören %2 ve %5 lik kısım.Benim gibi adamları saysan koy kenara bir gün bakarızcıları ekele üstüne iş bilmeyen kote ettirenler biraz da şirket in saklaması geriye kalan piyasada işte.
grafiğin ne oldu bize atar yapıyordun.ne çabuk döndün.bu hisselerde gragik olmaz dedik olmadı.şimdide kumarda kazandık diyorsun temel bilgin yoksa hep böyle düşünürsün.aldığın gissenin blançosuna bakarmısın fiyat kazanç oranına bakarmısın.yerine göre 2 sene beklermisin.yoksa gidenin peşinemi takılırsın
Satıcı gelmiyor fakat alıcılar birçok değişik kurumlardan ve iştahlı alıcılar fiyata bakmadan alıyorlar iki gündür, birçok beklenti de mevcut olunca fiyat ne olur tahmin etmek çok zor!
2 günlük takas ekleyebilen varmı.?Rica etsem.
Cin Ali dostum atar yapmam senin kullandığın dil yüzünden di. Daha ilk mesajında kafana sok diye kaba bir söz ettin. Grafik meselesine gelince grafiğe baktiginda geçen beş yılda hissenin yattığını güzel geçmiş yıllar kârları olmasına rağmen gitmediğini görmen içindi. 20 yıllık borsa tecrübem var.temel ve grafik konusunda kitap yazarım.110bin endekste bu siyasi atmosfer de borsada hele böyle ucbes körlük hissede durmak kumar değilde nedir.
Yazım yanlışı: üç beş lotluk olacaktı. Telefon körlük yazmış özür.
Kumarda 3 gün
o sözü kabalık olarak kullanmak amacı değildir.vurgulamak içindir.ben bilgiye ve tecrübeye saygı duyan 20 yıllık yatırımcıyım.ama tekniğe değil temele ağırlık veriririm.tekniği oyuncular istediği yapar.öyle düşünüyorum.bu benim görüşüm katılır veya katılmazsınız.işbire gelince borsada işlem görme oranı çok düşük.urtdışı işçilerin kurduğu temeli sağlam ama işlem pazarı nedeniyle rağbet görmüyor.ben genel kurulunada gittim ankaradayım.3 sene önce sermaye artışı sözünü verdiler ama henüz ses yok.sağlıkla kalın
Evet çekiliş başlıyorrrr sayın boran :plc:
Evet 250 lot kime çıkmış? Görebilen varmı?
Çekilişe son 10 dakika
eşleşme kaç acaba
Aynen çekiliş gibi
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklisin teknik hikaye ama temel de hikaye ,Ortada lot yok . 70binlik hacimle tavan olan hisse de ancak kumar oynanır.
İŞBİR HOL .15.11.2012 TARİHİNDE 1,449.35 TL Fiattan borsada işlem görmeye başladı . bir hafta içinde 200.00 TL gibi fiatlara düştü .o tarihten ittibaren en düşük 86.15 TL kadar düşdü . o günden bugüne kadar ağırlıklı ortalaması 130.00 TL DİR. borsadaki lot sayısı 70 000 lottur . bu şirketin ihracatı çok yüksek buralarda işlem görmesi borsa hakkında bilgisi olmayan ortakların elinden hisseleri çok ucura almak için bir oyun oynanıyor .
Bu hisse 500 600 tl den buralara geldi.Sermaye arttırımı gibi bir durum olursa bu hisse tekrar yukarılara iyi bir şekilde çıkar.
Beklemeye devam.
2015 olacaktı yanlış yazmışım . özür dilerim ..
Yıl 2005 te bende bu hisseyi iki tavan yaptım .tanımadığım biride 3, tavanı yaptı .
bu fiyatlara geldik . hemde daha yüksek işlem hacmi ile .
sonra gene verdiler aşşagıya 100 tl oldu .
burada yazan arkadaşlar , bu şirketin neden bu fiyatlarda kaldığını bilmeden tahmin yürütüyor sadece ..
şirketin borsaya kote olmuş hisse sayısına bakın . işin anahtarı burada .
Umarım 2015 teki gibi olmaz gene buralardan dönüş 6 ayda aşağı salın 2 sene bekle.Bugün belli olacak.Dünki işlem hacmi iyi gibi alışlar ile 180 ufak bi satışla 175 herhalde böyledir tam içeriğini bilemiyorum.Umarım iyi bir gün olur.
Bu hissenin iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Bedelsiz potansiyeli olduğu sürece bekleyip göreceğiz hissenin nerelere gittiğini.
Bak onda hemfikirim birgün çok iyi yerlere gelecek.Bugün için se 60 lot ile olan bu düşüş iyi değil teknik olarak bakan arkadaş acaba düzeltmemi yapıyor.Düzeltme ise 150-155 ten yukarı dönmesi lazım.
165 ten döndü düzeltme kısa sürdü
Bistteki en ucuz hisselerden birtanesi ISBIR ilk işleme başladığı zamandaki fiyatlarına bakabilirsiniz.Yaklaşık 5 yıldır doğru düzgün bir primi olmamış.
Harekete başladı bakalım umarım yüzümüzü güldürür.
İŞBİR e merak salıp fiyatını ucuz gören arkadaşlar .
Lütfen şunu untmayın .
bu firmanın tamamı halka açık yani piyasadaki hisse sayısı %100 olması gerekirken
şu an %10 .
firma karar aldı . bu hangi ortakta olduğu belli olmayan . ELDE SAKLANAN yada YASTIK ALTINDA UNUTULAN ,
%90 hisse tarhi belli ama ben unuttum . bu tarih e kadar borsaya kote ettiren ettirecek !!!! ettirmeyenler çöp olucaklar .
d*****n kuyruğu o zaman yapılan maniplasyonlarla kopucak ..
o zaman için 50 tane alternetif oyun yapılabilir .
bu hisse bölünmez . SPK buna izin vermez . çünkü hissedarlar ortada yok .
şu son kote ettirme zamanını hatırlayan varsa yazsın lütfen yazsın da bilmeyenlerin canı yanmasın .
buyrun bakın belgeside burda .. traş yok bizde
http://www.isbir.com.tr/wp-content/u...el-Durum-4.pdf
Haklısın son 2019 aralık ay aralık olmayabilir ama 2019 sonları.Kote olamayanlar yok hükmünde olacaktı Amaaaaaaaa mahkeme kararı ile kazanılmış haktır dendi ve o karar iptal oldu.Sanırsam yibitaş şirketinin internet sitesinde bulabilirsin bu haberi.Borsaya kote olmadan öncede bedelli ve bedelsis olarak çeşitli sermaye arttırımları mevcut bunuda işbir in kendi sitesinden yatırımcı ve sermaye arttırımlarından bulabilirsiniz. Yani ÇÖP OLMAYACAK.