Sayfa 17/844 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 129 - 136 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Kumarda ikinci gün de kazandık.bakalim nekadar sürecek
    grafiğin ne oldu bize atar yapıyordun.ne çabuk döndün.bu hisselerde gragik olmaz dedik olmadı.şimdide kumarda kazandık diyorsun temel bilgin yoksa hep böyle düşünürsün.aldığın gissenin blançosuna bakarmısın fiyat kazanç oranına bakarmısın.yerine göre 2 sene beklermisin.yoksa gidenin peşinemi takılırsın

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Tabi normal bir hisse olsa idik de diyelim.her fiyat mümkündür bu lot ve piyasada
    Heh işte mevzu burada kopuyor hepsi hepsi 1000 lot olsa bunun içinde satışta var 100 bin in üstü bi para ile uçuruyorlar.Sıkıntı şu ki normal bir hisse gibi gün içi alım satım olmadığı için parayı burada çevirmek zor.

Satıcı gelmiyor fakat alıcılar birçok değişik kurumlardan ve iştahlı alıcılar fiyata bakmadan alıyorlar iki gündür, birçok beklenti de mevcut olunca fiyat ne olur tahmin etmek çok zor!

4. 2 günlük takas ekleyebilen varmı.?Rica etsem.

Cin Ali dostum atar yapmam senin kullandığın dil yüzünden di. Daha ilk mesajında kafana sok diye kaba bir söz ettin. Grafik meselesine gelince grafiğe baktiginda geçen beş yılda hissenin yattığını güzel geçmiş yıllar kârları olmasına rağmen gitmediğini görmen içindi. 20 yıllık borsa tecrübem var.temel ve grafik konusunda kitap yazarım.110bin endekste bu siyasi atmosfer de borsada hele böyle ucbes körlük hissede durmak kumar değilde nedir.

Yazım yanlışı: üç beş lotluk olacaktı. Telefon körlük yazmış özür.

Kumarda 3 gün

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Cin Ali dostum atar yapmam senin kullandığın dil yüzünden di. Daha ilk mesajında kafana sok diye kaba bir söz ettin. Grafik meselesine gelince grafiğe baktiginda geçen beş yılda hissenin yattığını güzel geçmiş yıllar kârları olmasına rağmen gitmediğini görmen içindi. 20 yıllık borsa tecrübem var.temel ve grafik konusunda kitap yazarım.110bin endekste bu siyasi atmosfer de borsada hele böyle ucbes körlük hissede durmak kumar değilde nedir.
    o sözü kabalık olarak kullanmak amacı değildir.vurgulamak içindir.ben bilgiye ve tecrübeye saygı duyan 20 yıllık yatırımcıyım.ama tekniğe değil temele ağırlık veriririm.tekniği oyuncular istediği yapar.öyle düşünüyorum.bu benim görüşüm katılır veya katılmazsınız.işbire gelince borsada işlem görme oranı çok düşük.urtdışı işçilerin kurduğu temeli sağlam ama işlem pazarı nedeniyle rağbet görmüyor.ben genel kurulunada gittim ankaradayım.3 sene önce sermaye artışı sözünü verdiler ama henüz ses yok.sağlıkla kalın

Sayfa 17/844 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •