Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Önümüzdeki süreçte enflasyonu kalıcı olarak tek haneye indirmeyi hedefliyoruz.
Saldım çayıra.!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
Adım adım kapalı ekonomi.!!
Sermaye kontrolü.!!
Dövizde olağanüstü hal.!!!
Sonuç: kocaman sıfır.!!!
Defalarca yazdık.!!
Ne yazdıysak hepsi gerçekleşek.!!!
Bu işin sonu karakolda biter.!!
Kendime masallar!!
Masallar dünyası.!!
hedefliyoruz diyor, yapacaz demiyor :he:
demeç okuma/anlama dersi okullarda zorunlu olsun.. :he: :he:
İlk çeyrekte 24 milyar dolar müdahale satışı yapılmış!
Doları dengede tutmak için yapılan müdahale amaçlı döviz satışları resmi makamlarca açıklanmasa da ekonomist Haluk Bürümcekçi'nin hesaplamalarına göre ilk çeyrekte net uluslararası rezervlerin artışında 24.3 milyar dolarlık eksik var.
Crash tüm hızıyla otobanda.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
*Erdoğan: YPG bir terör örgütüdür, PKK neyse YPG odur, Amerika'nın bu yanlışını kabullenmemiz mümkün değil
bu süper bono çıkacak diye söylentilere inanmayın çıkmaz niye çıkmaz nas çünkü nasları ne yapacağız bu söylentiler dıj güçlerin işi sizin şeyinizi ucuza almak istiyorlar gelmeyin bu oyunlara şeyinize sahip çıkın büyük ayı dediydi dersiniz hem seneye lozanın gizli maddeleri bitince şey uçacak :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
*Nebati: Yaşanan tüm küresel olumsuzluklara rağmen ülkemizin büyüme ve ihracattaki başarısı tüm ülkemiz ve dünya tarafından takdirle karşılanıyor
*Nebati: Öncü göstergeler bu yılın ilk çeyreğinde güçlü ve dengeli bir eğilimin sürdüğüne işaret ediyor
Doğru yaklaşım. Veto edeceğiz demiyor zaten. Pazarlık yapılacak. Terör örgütleri, askeri ambargolar, son F16 talepleri masaya gelir. Alabileceğimizi alırız. Çok ileri gidemeyiz ABD Halkbank falan demeye başlar. Alabileceğimizi alıp veto etmeyiz. Umarım başarılı yönetebiliriz süreci.
Nebati: Kgf destekli kredi paketinin yarısını kullandırdık -a para
13.05.2022 15:27:11 nebati: Kgf destekli kredi paketinin yarısını kullandırdık -a para
13.05.2022 15:26:09 nebati: Vatandaşımızın alım gücünü eskisinin üzerine çıkaracağız-a para
13.05.2022 15:25:08 nebati: Yeni ekonomik modelimizin ana hedefi ytırım, üretim ve istihdamı artırmak -a para
13.05.2022 15:22:27 nebati: Cari açık sorunu kalıcı olarak çözmeti hedefliyoruz -a para
13.05.2022 15:21:49 nebati: Veriler ilk çeyrekte büyümenin %6-7 gibi olacağıan işaret ediyor -a para
13.05.2022 15:20:51 nebati: Ihracatta 240 milyar doları aştık -a para
13.05.2022 15:20:10 nebati: Mart ayı itibarıyla toplam istihdam yaklaşık 30 milyona ulaştı-a para
*Nebati: Vatandaşımızın alım gücünü eskisinin üzerine çıkaracağız :)
*Nebati: Altın tasarruf sistemini kurduk ve sisteme dahil olan rafinerisi sayısının artmasıyla yastık altından toplanan altın miktarını artırarak devam ediyoruz
*Nebati: Döviz kurlarında gözlemlediğimiz piyasa gerçekliğini yansıtmayan fiyat oluşumunu KKM ve destekleyici alternatif enstrümanlarla büyük oranda bertaraf ettik
ya mesela benim diyelim tekstil atolyem var..cem markası ile üretim yapıyorum..ama yurt dişina ihracat yapamıyorum ..çünkü markalaşmak için sermayem kısıtlı...bende gittim atolyemde lacoste marka veya D&G vs vs markaların taklitlerini yaptım..bulgaristan romanya ırak iran vs ye satacagım...sahte malı resmi kanallardan satabilirmiyim ?
Döviz piyasasının kalbi tahtakaleye operasyon çekmenin anlamı nedir acaba???
Belki inanmayacaksınız veya yine ne içtin sen diyeceksiniz ama, ekmek fiyatı 8.5 gaymeden 7.5 gaymeye düşmüş.:oleyo:
Bakalım videoda birşey dikkatinizi çekecekmi. Bu adam çok lux arabaları çevirp nasıl aldım diyor hep.
https://www.instagram.com/reel/CdGgG...d=YmMyMTA2M2Y=
Nebati: Vatandaşımızın alım gücünü eskisinin üzerine çıkaracağız
Hangi yıl baz alınacak acaba. Eski derken ne kadar eski. Deli sorular.
Enflasyonla mücadele kapsamında paydaşlarıyla çalışmaları yürüttüğünü kaydeden Nebati "enflasyonla mücadelemiz topyekun olduğumuz sürece başarıya ulaşacaktır. Fahiş fiyat, fiyat manipülasyonu ve stokçuluğa asla izin vermiyor ve gereken tüm önlemleri almaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte halkımızın alım gücünü eskisinin de üzerine çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
Yaw başganım nolur bırak bişeyi hedeflemeyin yardımcı olmayın daha fazla hareket ettikçe acıtıyor bu meret (şemsiye)
Merhaba,
Ben tekstil hazır giyim sektöründe yöneticiyim.
Ünlü markaların taklitlerini yaptığınızda cezaları var.
Markaların bu işlerle uğraşan avukatları var. Baskın yiyip yakalandığınızda anahtarınızı alırlar.
Parekende satana pek bir şey olmuyor ancak üretim yapan mahkemelik oluyor. Yüklü para cezaları ile karşı karşıya kalırsınız.
Dolarin gercek degeri bugun icin 23
Yarin bilemem
Alım gücü değil alış gücünü artıracak
cds 715.542
ABD/Dofried: Kesinlikle bu konuda hafta sonu Türkiye, İsveç, Finlandiya ve diğerleri ile NATO Bakanlığı'nda bir görüşme olacak :)