Sayfa 18/993 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Nebati: Vatandaşımızın alım gücünü eskisinin üzerine çıkaracağız
    Günün komik olmayan komiklik çabası,vatandaşımız derken,Afgan ve Pakileri mi kastediyor acaba? birde ben bu adam ne söylese bir tek benim aklıma mı mı boş teneke tıngırtısı geliyor..

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Nebati: Yaşanan tüm küresel olumsuzluklara rağmen ülkemizin büyüme ve ihracattaki başarısı tüm ülkemiz ve dünya tarafından takdirle karşılanıyor
    *Nebati: Öncü göstergeler bu yılın ilk çeyreğinde güçlü ve dengeli bir eğilimin sürdüğüne işaret ediyor
    alice harikalar diyarında bu kadar eğlenmemiştir polyanna duysa kafasını duvarlar vurur pinokyo böyle konuşsa olsa kışlık odun beleşe gelirdi süpermen gözlerinden ışın çıkaramaz hale gelirdi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bir insan neden kayitdisi ihracat yaparki?

Ihracatta bir suru tesvik parasi var
    ya mesela benim diyelim tekstil atolyem var..cem markası ile üretim yapıyorum..ama yurt dişina ihracat yapamıyorum ..çünkü markalaşmak için sermayem kısıtlı...bende gittim atolyemde lacoste marka veya D&G vs vs markaların taklitlerini yaptım..bulgaristan romanya ırak iran vs ye satacagım...sahte malı resmi kanallardan satabilirmiyim ?

Döviz piyasasının kalbi tahtakaleye operasyon çekmenin anlamı nedir acaba???

Belki inanmayacaksınız veya yine ne içtin sen diyeceksiniz ama, ekmek fiyatı 8.5 gaymeden 7.5 gaymeye düşmüş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    alice harikalar diyarında
    Potemkin köyü köyün şeysi, var birde...
    Memento mori

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Belki inanmayacaksınız veya yine ne içtin sen diyeceksiniz ama, ekmek fiyatı 8.5 gaymeden 7.5 gaymeye düşmüş.
    Gramajı düşmüştür.
    Aslında bu yolla gizli zam yapmış olabilirler.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Adamın gözlerindeki ışıltı sonuç vermeye başlamış....

Sayfa 18/993 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •