Sn Lucky Player selam:hi:
Paylaşım için teşekkürler..
Siz veri zamanı her iki yöne bir hareket olacagi icin strateji uygulayın diyorsunuz sanırım.. Doğru mu anladım acaba?
Printable View
Straddle stratejisi
Eğer aynı anda hem alım opsiyonu ve hem de satım opsiyonu satarsanız, bu strateji long straddle olarak adlandırılıyor.
Ben de yeni ogrendim:)
Ne yöntemler var..
Dün Bloomberg HT yi dinledim.. Gelen veriye göre pozisyonumu kapattım. Insallah doğru anlamisimdir..
İzlemeye gecicem Altini..
Düşer ise veriyi doğru yorumladım demektir. Ve temel teknik sentezi yapabilirim demektir:yes:
1980 e gelince keyfime göre kapatmadim ama yine grafikte küçük bir tepki sinyali olarak gördüğüm yer 1980 idi.. Bunun için kapattım..
Insallah Altın düşer ve temel analiz olarak haklı cikarim.. Teknik ve temel uyumlu gidersem süper olur..:kalp:
Sn Luck Player.. Verdiginiz yararlı bilgiler icin teşekkür ederim:yes:
Altın 1981.80 gormesi lazım.. 1980 değil asıl hedefim..
Bloomberg Ht Tuğba Özay çıktı.
Dün onu dinlemistim oyle Altında kar ali yaptım.. Sevdim kendisini.. Anlayacagimiz dilden konuşuyor:):):)
Görüşürüz yine:hi:
Günaydın Dore,
Ben de Altın için Bekleyen Alım Emri yerleştirdim 1983 'e.
Ve yukarda çok güzel bir çakışma seviyesi var 2060 civarı. Tabi bu D1 hedef olduğu için şıp diye olacak bir şey değil.
Sizin 2080 hedefiniz hala geçerliyse, benimkiyle ortalarsak 2070 'e kadar çıkış var diyebiliriz :P
Çakışmanın olduğu seviye:
https://i.hizliresim.com/mba2kg1.png
Günaydın Selim bey:):):)
Nedense çok gülüyorum sizinle yazışınca.. Ne güzel di mi:yes:
Altın 2080 hedefim olana kadar geçerli..
Ama ben açıkçası 1850 leri de bekliyorum demiştim.. Şu an ortadayız.. Ve Dowun aşağıda 32250 görmesi gerekiyor.. Görmez ise benim tekniği al at çöpe:) Yukarıda da 33970 var.. Valla hangi uca giderse diğer uca açmak en mantıklısı sanki..
İzleyeceğim bakıcam..
Şu an oyun dışıyım..
Dow keşke önce çıksa.. Aşağıda sağlam 32250 hedefi varken çok para kazandırır bana her çıkış:yes:
Short pozisyondan tabi ki..
Ben dün QNB hesabımdan komisyon durumunu görmek için (Vioptan yani) Altın alıp sattım.. 4 adet işlem.. 2 Alış 2 satış.. Ve toplam 75 tl komisyon aldı..
Vakıfbank tek işleme 60 tl aldı.. Nasıl oluyor cidden anlamıyorum..:notr:
Allah Allah..
Benim dediğim de henüz gerçekleşmemiş bir gerekçeye dayanan bir olasılık...Bekleyen Emir gerçekleşirse yani... (gerçekleşme olasılığı %70 falan diye düşünüyorum)
Zaman her şeyi gösterecek.
Ne yalan söyliym, sizle terste olmaktan nefret ediyorum. Bi yoklamak istedim. Sizi de indikatör gibi kullanıyorum :)
Selim Bey şu an Altın pozisyonunuz yok.. Düşerse alım mı gireceksiniz?
Şu an SATIŞ açmam lazım normalde, inancım yok diye risk almıyorum :)
Dönme ihtimali yüksek diye Bekleyen ALIM yerleştirdim. Yani çıkışa ikna olmadım henüz %100
Velhasıl kelam...temkinliyim efendim
Edit:
Resimle de göstereyim: Mavi Çizgi kırılırsa Boğa Trendine ikna olucam
Allah kerim
https://i.hizliresim.com/rxu7ojj.png
Birbirimizi yoklaya yoklaya milyarder oluyormuşuz.. Birbirimiz olmadan kazanamıyormuşuz:):):)
Sabah sabah iyi güldürdünüz..
Gününüz güzel geçsin..
Tıklayın bi lütfen.. :yes:
https://www.hizliresim.com/fxlq6cw
Saf gibi tıkladım yine hiç sorgulamadan... :)
Bir tane eski güreşçi çocuk var. Şimdilerde Spor Koçluğu ve Fizyoterapistlik yapıyor. Dün antrenmana geldi ziyaretimsi gibi işte. Ben de "Benim serileşmem lazım, tepki sürem çok uzun" dedim...O da bana bazı tavsiyelerde bulunuyordu. Sonra durumun vahametini tam olarak anlamadığını farkettim... Dedim ki "Biri espri yapınca bile hemen anlamıyorum, o kadar yavaşım"... Baya güldü...
Sizin normalde çiçek miçek, pembeli membeli resimler atma olasılığınız çok yüksek ve ben her defasında direk tıklıyorum resme :@
Allah beni ıslah etsin...
Sizin de gününüz güzel geçsin...
Alice in Borderland
Bu diziye başladım.. Yaaaaniiii:)
Oyunlar var yine.. Kaybeden ölüyor.. İlk 3 oyun zekice kurgulanmış değildi.. Sonraki oyunlara bakıcam.. Hayata dair pek ufuk açıcı birşey de yok.. Bilindik şeyler..
https://www.beyazperde.com/diziler/dizi-27439/
Saat 10 da evden çıkmam lazım..
Hepinize sevgiler.. Bol kazançlar:kalp:
Altın haftalık grafiklerde yukarı sinyali veriyor.
Olgunlaşıncaya kadar birkaç hafta daha sürünebilir, yatay ya da biraz aşağı..
Evet Sn Başkara işaret fişeğini yaktı.. :yes:
Altın 1984..
Ben kararsızım ama 1850 daha ağır basıyor ilk gideceği yer bakımından..
Dow 32970.. 33 bin altına düşmesi demek bence 32250 ye gidiyor demek..
Akşam 21:00 heyecanlı olacak..
İnsan foruma yazdığında, yani pozisyonlarında net olmalı..
Burdan açtım aha da burdan kapattım.. Ya da burdan stop oldum..
Yazmak zorunda değil ama yazarsa böyle net yazmalı bence:yes:
Şu an oyun dışıyım.. Hiç pozisyonum yok..
Hemen bütün arkadaşlarım bana sitem ediyor.. ( Az önce de konuştum birisiyle) Hiç aramıyorsun, hiç gelmiyorsun, hiç sormuyorsun.. Ki ara ara hepsini yoklarım.. Çiçekler, kalpler, gökkuşakları yollarım.. Seni seviyorum yazarım hepsine.. Kendimi hep hissettiririm..
Ama yok onlara yetmiyor.. Ben ki kimseye aramıyorsun diye bugüne kadar sitem etmedim.. Aradığında ya da tekrar görüştüğümüzde kaldığımız yerden devam ederim hep aynı samimiyetle..
İnsanlar sitem etmeye programlanmış yeminle..:yes:
İşyerindeyim ve boşta kaldım buraya sardım..
Odamdaki devasa yapay bitkim ve ben:):):)
Patron ara ara geliyor birşey soruyor gidiyor:)
Evet Dow 32900 ü de kırdı gidiyor.. Çıtırlık bir pozisyon açsam mı acep?
Evet dayanamadım Dow da 32870 den short açtım..
Derin bir atlayış olacak benim için..
https://www.instagram.com/reel/CpvUo...M1YmI2Ng%3D%3D
Dow short pozisyon..
Maliyet 32870 --- Kar Al 32270 :kalp: