Ben dün QNB hesabımdan komisyon durumunu görmek için (Vioptan yani) Altın alıp sattım.. 4 adet işlem.. 2 Alış 2 satış.. Ve toplam 75 tl komisyon aldı..
Vakıfbank tek işleme 60 tl aldı.. Nasıl oluyor cidden anlamıyorum..
Allah Allah..
Ben dün QNB hesabımdan komisyon durumunu görmek için (Vioptan yani) Altın alıp sattım.. 4 adet işlem.. 2 Alış 2 satış.. Ve toplam 75 tl komisyon aldı..
Vakıfbank tek işleme 60 tl aldı.. Nasıl oluyor cidden anlamıyorum..
Allah Allah..
Benim dediğim de henüz gerçekleşmemiş bir gerekçeye dayanan bir olasılık...Bekleyen Emir gerçekleşirse yani... (gerçekleşme olasılığı %70 falan diye düşünüyorum)
Zaman her şeyi gösterecek.
Ne yalan söyliym, sizle terste olmaktan nefret ediyorum. Bi yoklamak istedim. Sizi de indikatör gibi kullanıyorum![]()
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Selim Bey şu an Altın pozisyonunuz yok.. Düşerse alım mı gireceksiniz?
Birbirimizi yoklaya yoklaya milyarder oluyormuşuz.. Birbirimiz olmadan kazanamıyormuşuz![]()
Sabah sabah iyi güldürdünüz..
Gününüz güzel geçsin..
Tıklayın bi lütfen..
https://www.hizliresim.com/fxlq6cw
Saf gibi tıkladım yine hiç sorgulamadan...
Bir tane eski güreşçi çocuk var. Şimdilerde Spor Koçluğu ve Fizyoterapistlik yapıyor. Dün antrenmana geldi ziyaretimsi gibi işte. Ben de "Benim serileşmem lazım, tepki sürem çok uzun" dedim...O da bana bazı tavsiyelerde bulunuyordu. Sonra durumun vahametini tam olarak anlamadığını farkettim... Dedim ki "Biri espri yapınca bile hemen anlamıyorum, o kadar yavaşım"... Baya güldü...
Sizin normalde çiçek miçek, pembeli membeli resimler atma olasılığınız çok yüksek ve ben her defasında direk tıklıyorum resme :@
Allah beni ıslah etsin...
Sizin de gününüz güzel geçsin...
Yer İmleri