Ben dün QNB hesabýmdan komisyon durumunu görmek için (Vioptan yani) Altýn alýp sattým.. 4 adet iþlem.. 2 Alýþ 2 satýþ.. Ve toplam 75 tl komisyon aldý..
Vakýfbank tek iþleme 60 tl aldý.. Nasýl oluyor cidden anlamýyorum..
Allah Allah..
Ben dün QNB hesabýmdan komisyon durumunu görmek için (Vioptan yani) Altýn alýp sattým.. 4 adet iþlem.. 2 Alýþ 2 satýþ.. Ve toplam 75 tl komisyon aldý..
Vakýfbank tek iþleme 60 tl aldý.. Nasýl oluyor cidden anlamýyorum..
Allah Allah..
Benim dediðim de henüz gerçekleþmemiþ bir gerekçeye dayanan bir olasýlýk...Bekleyen Emir gerçekleþirse yani... (gerçekleþme olasýlýðý %70 falan diye düþünüyorum)
Zaman her þeyi gösterecek.
Ne yalan söyliym, sizle terste olmaktan nefret ediyorum. Bi yoklamak istedim. Sizi de indikatör gibi kullanýyorum![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Selim Bey þu an Altýn pozisyonunuz yok.. Düþerse alým mý gireceksiniz?
Birbirimizi yoklaya yoklaya milyarder oluyormuþuz.. Birbirimiz olmadan kazanamýyormuþuz![]()
Sabah sabah iyi güldürdünüz..
Gününüz güzel geçsin..
Týklayýn bi lütfen..
https://www.hizliresim.com/fxlq6cw
Saf gibi týkladým yine hiç sorgulamadan...
Bir tane eski güreþçi çocuk var. Þimdilerde Spor Koçluðu ve Fizyoterapistlik yapýyor. Dün antrenmana geldi ziyaretimsi gibi iþte. Ben de "Benim serileþmem lazým, tepki sürem çok uzun" dedim...O da bana bazý tavsiyelerde bulunuyordu. Sonra durumun vahametini tam olarak anlamadýðýný farkettim... Dedim ki "Biri espri yapýnca bile hemen anlamýyorum, o kadar yavaþým"... Baya güldü...
Sizin normalde çiçek miçek, pembeli membeli resimler atma olasýlýðýnýz çok yüksek ve ben her defasýnda direk týklýyorum resme :@
Allah beni ýslah etsin...
Sizin de gününüz güzel geçsin...
Yer Ýmleri