100 mercedes gibi keş
Printable View
O.mercedesleri gördüm emme benjaminleri görmemiştim
Yılbaşından sonra Emekli ,Memur , İşçi ortalama %45-50 zam ..kamyonlan para girecek piyasaya 2024 ilk altı ayı enflasyon yine arşa
neymiş BDDK elemanları İstanbul şartlarında yasamakta zorlanıyormus yahu istanbul da kira dısında hersey normal ki Ankarada kiler n yapsın ? ayrıca BDDK elemanları zorlanıyor da diger kamu kurumu calısanları zorlanmıyor mu peki sokakta ki vatandas ve emekli o zaman ölsün !! kamu da iyi maaşlar var ama siz kamuyu sadece düz memur mantıgı ile görüyorsunuz !!!
memur en iyi dönemlerinden birini 2010-2012 arası yasadı maaslar 1000-1100 dolardı düz memur ... yılbasından itibaren o miktarlar alınacak peki sorarım 2010 da ki ülke ile simdi ki ülke aynı mı ekonomik açıdan ? yani hazırlanın fiyatlar 2-3 x gider enflasyon cosar ha yazdan itibaren durgunluk baslar ..... yani borsa da essek degil ya 12 bin artık yapar !
Bugün yoğun ayı saldırısına uğrayıp suyun içinde şemsiye montelenmiş vaziyetteyim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum
7800 lere dek gebertirler donmez ise
kriptolar az canlansın yine borsadakiler kaçar demedi demeyin ):)
günlük BİM pastası atabilecek arkadas var mıdır hayrına
Aldığım yer.sonra hergun eksi. Alırsan böyle olur.
Geçmiş olsun sürekli kırmızı ile hayatın zehir olacak
https://i.hizliresim.com/vf6s2ol.jpg
Kaçıyor zaten. Borsada eksilen hesapların büyük kısmı 20-24 yaş arası ve 50.000 tl altı hesaplar..
Bunlar kriptoya girmiştir.
Zaten mantıklı olan da düşük sermayesi için olan bu..
50 bin ile Tüpraş alıp kaç lira kazanacaksın ki biraz sermaye
Ama x10 kripto yakalarsa sermaye yapar...
Sasa devre kesmiş.
Sasası olanın tasası olmaz. :)
Acaba cort açsam Avrupa Birliğine girermiydik?
Genede temkinli konuşmakta fayda var. 7300 iken 6800 diyenler vardı. 8100 oldu tekrar
Yarın yukarı falan alırlar , belli olmaz, sonra gene fikir değiştirmek zorunda kalınmasın...
[QUOTE=emregunes;6644259]Genede temkinli konuşmakta fayda var. 7300 iken 6800 diyenler vardı. 8100 oldu tekrar
Yarın yukarı falan alırlar , belli olmaz, sonra gene fikir değiştirmek zorunda kalınmasın...[/QU
haftaya hafta ortasına dek testere olabilir
Kritik yerlere geldi
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paran bittiyse sıkıntı olur, düşüş devam eder ve alım yapamazsan maliyetin suyunüstünde sen ise suyuniçinde kalırsın.
Ben akşamları limon satarak para bulup buluşturuyorum, sen neyaparsın bilemem, bi işin yohusa mahalledeki camiiyi kap, mendil açarsın. Memedabi karton bırakmamış kontiynirlar boş :drunk:
%40 gram %10 dolar , mevduat , borsaya marta kadar ayırdığım para 5 milyon bu parada petkm me girmez :)
banka ve holding ağırlıklı oynarım akçay ,
sen istiyorsun bu arkadaşları suyun dibinden çıkaralım Azeri çocukları kolay para kazandırmaz 130 tl yazdıklarında burada söyledim.:)her tahta gitmeyecek bu dönem hatta psikolojik savaş verecek yatırımcı ona göre.
astor,taten,kontr,enery falan filan ne kadar sahtekar firma varsa gömdüler..
Agır vasıtalar için pratik bilgiler.!!!
https://twitter.com/1gawur/status/17...187793784?s=12
Karşıdan Kara Tren geliyor.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Alıcı tarafında gene Ak,Hsbc,Teb var.
Satıcı taraftaki Bofa akşam alışa dönerse 8000 üstü kapatır gibi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b4f30cc95f.jpg
şu an hiç olmadıgı kdr full zararla borsa defterini kapatasım var o kdr yılgınım !!! yahu mayıs ayında kayıncolardan aldıgım dolarları bir kenara attım borsaya girerim diye elim gitmedi bozdurmaya orda bile pasif gelir olmus allahtan borsaya girmedim baya param giderdi yani altın dolar yerinde saysada en azından zarar etmiyorsun !!! onu bırakın 2 sene önce aldıgım coinler bile dolar bazlı nerdeyse kar edecek ama eregli gibi hisseler her türlü zarar :) BORSA PİŞMANLIKTIR !!!
Bosporus gelmiş,
ya yemin ederim oyunu kuran muthis oynuyor sizin beyin damarlarınıza kdr biliyor adamlar beyninizi nabzınızı herseyinizi okuyorlar tek tek lot sayıyorlar biz ise sadece oyunu oynayan figuran ...