O.mercedesleri gördüm emme benjaminleri görmemiştim
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yılbaşından sonra Emekli ,Memur , İşçi ortalama %45-50 zam ..kamyonlan para girecek piyasaya 2024 ilk altı ayı enflasyon yine arşa
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
neymiş BDDK elemanları İstanbul şartlarında yasamakta zorlanıyormus yahu istanbul da kira dısında hersey normal ki Ankarada kiler n yapsın ? ayrıca BDDK elemanları zorlanıyor da diger kamu kurumu calısanları zorlanmıyor mu peki sokakta ki vatandas ve emekli o zaman ölsün !! kamu da iyi maaşlar var ama siz kamuyu sadece düz memur mantıgı ile görüyorsunuz !!!
Yatırım tavsiyesi değildir.
memur en iyi dönemlerinden birini 2010-2012 arası yasadı maaslar 1000-1100 dolardı düz memur ... yılbasından itibaren o miktarlar alınacak peki sorarım 2010 da ki ülke ile simdi ki ülke aynı mı ekonomik açıdan ? yani hazırlanın fiyatlar 2-3 x gider enflasyon cosar ha yazdan itibaren durgunluk baslar ..... yani borsa da essek degil ya 12 bin artık yapar !
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün yoğun ayı saldırısına uğrayıp suyun içinde şemsiye montelenmiş vaziyetteyim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum
Yer İmleri