Sayfa 16/1005 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/shorts/bXcGCs80Bg0

Katardan uçağa yüklüyorlar saat 17:00 de burda ..cash
    100 mercedes gibi keş
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. O.mercedesleri gördüm emme benjaminleri görmemiştim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ohooo para dağıtıyor adamlar. İyicene suyu çıktı artık ..Kendi adamlarını yıllardır boşa memur yapmamışlar..
    Enflasyon nasıl düşecek acaba
    Kredilere baktım, şok oldum ,tl kıtlığı geldi aklıma,

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Yılbaşından sonra Emekli ,Memur , İşçi ortalama %45-50 zam ..kamyonlan para girecek piyasaya 2024 ilk altı ayı enflasyon yine arşa

5. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ohooo para dağıtıyor adamlar. İyicene suyu çıktı artık ..Kendi adamlarını yıllardır boşa memur yapmamışlar..
    Enflasyon nasıl düşecek acaba
    neymiş BDDK elemanları İstanbul şartlarında yasamakta zorlanıyormus yahu istanbul da kira dısında hersey normal ki Ankarada kiler n yapsın ? ayrıca BDDK elemanları zorlanıyor da diger kamu kurumu calısanları zorlanmıyor mu peki sokakta ki vatandas ve emekli o zaman ölsün !! kamu da iyi maaşlar var ama siz kamuyu sadece düz memur mantıgı ile görüyorsunuz !!!
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. memur en iyi dönemlerinden birini 2010-2012 arası yasadı maaslar 1000-1100 dolardı düz memur ... yılbasından itibaren o miktarlar alınacak peki sorarım 2010 da ki ülke ile simdi ki ülke aynı mı ekonomik açıdan ? yani hazırlanın fiyatlar 2-3 x gider enflasyon cosar ha yazdan itibaren durgunluk baslar ..... yani borsa da essek degil ya 12 bin artık yapar !
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bugün yoğun ayı saldırısına uğrayıp suyun içinde şemsiye montelenmiş vaziyetteyim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum

Sayfa 16/1005 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •