Özelden cevap verenler dahil çok teşekkür ederim.
Printable View
Kuzunun yazdıklarını anlamak için son yazılan mesajı tek başına değil öncekilerle birleştirip yorumlayın.
Ne demiş daha önce elimde iki kademe mal var demiş toplam 4 kademe olacak.Bak yukarı gitmeden 8200 e gelse de mal alsam diyor.Mala yerleşme 3 ayda olur demiş.
Maliyet iyileştirme den bahsetmiş.Yani %15-20 çıkınca sat geri gelince tekrar al demiş.Bu şekilde 4 kademe tamamlanınca artık arkana yaşlanıp 5 yıl yatabilirsin diyor.Kuzu bunların hepsini ayrıntılı yazacaktır :)
Halkbankı bırak Akbank a bak.
Hastaya tylot verince iyileşmiyor, geçici rahatlıyor.
Yıllarca dibe demir atmış halk 2. tavanını YAPTIRILIRKEN yabancının en çok sevdiği Akbank ta kıpırtı yok.
Bu SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK için bir işaret olabilirimi.
Yabancı MB işi kontrol etti, hadi çıkardığımız 26 milyar doları bari geri mi sokalım diyecek?
Bu çıkan 26 milyar dolar ekonomide çarkları döndürmek için kullanılmıyor muydu?
Yoksa sadece banka kasasında yatıyor muydu?
Yani bu eksilince yine her şey aynı mı olacak?
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'in ifadeye çağrıldığını duyurdu.
Bu iş bitmez.....
Ben de aynısını düşünüyorum o zaman bile gelmeleri zor gibi bakalım. Yabancıyı bırak ben bile artık az bir parayla bizim borsada pozisyon tutarım. Bir tweet atarsın gözünün üstünde kaşın var dersin adam mal varlığına el koyabilir. Çevremde bu durumda çok insan var. Kriptoya fiziki varlıklara abd borsasına geçen...
yok lem....secbul u cok severim....ve izlerim.....
bilgili insanlari basimin ustunde tasirim.....onlari hep yuceltirim....hakediyorlar....soyle oda bu topige gelsin....
GUNEYSU ya.....bir ay yazarim dedim.....lazi kirmam imkansiz....beni bu forumdan sayisiz defa kovdu....DOSTLUGUMUZ HIC BOZULMADI....bozulamaz.....hele borsa ucun....
AYHANIM la cok feci kavga ettik....emme....kalbimde ona besledigim sevgiden gram eksilmedi....cunki....guzel insan...
bazen....cok huysuz bir insan olurum ben.....bu sucumu bilirim.
Degerli okuyucularim.....
Beni tanimaniz ucun zaman gerek.....BILDIGINIZ....SIZE OGRETILMIS.....HERSEYIN ZIDDI BIRIYIM.....
BU ikinci gunum bu forumda.....cok az yazdim......bunlar beni tanimaniza henuz yeterli degil....
GUNEYSU yazdi.....FARKLI GORUSLER....FARKLI BAKISLAR...ucun ikna ettim geldi dedi....daha cok....MALDAKI INSANLARI....soydurmak istemiyor....vicdanli laz..... ha ha ha.....
topigim bir gunde 16 000 defa tiklanmis.....eskiden bu forumda yazdigimda gunluk tiklanma 30 000 civariydi....
bu....
insanlarin....forumlardan sosyal medyaya kaydigini gosteriyor.....
GUNEYSU.....
veya aranizdan biri.....bir you tube kanali acarsa.....
o kanalda.....basrol oyuncusu olurum.....HALKIMA HIZMET UCUN....
Gençlik sosyal medyada roket atanların peşinde , birde 3 çizgi 2 indiktörle pıst 100 trend de kazanmışsa büyük borsacı olmuştu:)son 3 -4 senede böyle yeni oyuncularla çok karşılaştım , şimdi onların resetlenmesi yapılıyor bana göre yeni oyuncular bekleniyor arenaya , psikolojiği yönetmeyi öğreniyorlar , eksiklerini gideriyorlar ,yapamayan adaya veda ediyor.:)
kuzu emmi
bize, bu son düşüşte, ziraat, halk yatırım alıyor gösteriliyor ama,
malı alan gerçekte ''tam söylediğin gibi'' :yahoo: ingiliztereli tefecilermiş..
bugün HSBC..
mallarının ederini % 4 pahalılaştırdı... 3 milyar tl daha yakarak
sen....haftaya merkez rezervlerini izle....bu konuda zinde ol....
40 ila 41.5 arasinda kimler dolar satti....bulmaya calis....LONDRA ISE BU....HEDEF FEYZA-2 KESIN.....ITU lu.....gozunu dort ac.
unutma....londradaki tefecilerin hepsi BIYIKLI.....bir tane yabanci yok....FONUN ADI YABANCI....MUSTERISI TURK.
USAGLAR....
gozleriniz yuvalarinda....FILDIR FILDIR DONMELIDIR....kimin eli kimin cebinde....
SERMAYE....kimden kime transfer ediliyor.....BORSA BUDUR.
TAHVIL i yikin kimse cikamasin demistim pazar gecesi....feci yiktilar....hepsi kilitli kaldi....TURK VETANDASI OLDULAR.....
SIMDI SORU SU.....BIZI ne zaman gutmu gumastan bir yatagin ustune yatirip GERDEGE GIRECEKLER.....
BIZI.....mutlaka SILKELEME operasyonuna alacaklar....bu is ele kolay degil.....
simdiden soyluyeyim.....
ele bisey yaptilar mi.....YEDDI CEDDIMIZLE MALA GIRIYORUZ....satis yok....ya o olecek....ya biz......
CEDDIMIZI unutmayin.....biz AKINCILARIN torunlariyiz.....
bin atli akinlarda cocuklar gibi sendik......
BIN ATLI o gun devvvv gibi bir orduyu yendik.....
aktolgali beylerbeyi{ben} haykirdi......ILERLEEEEE.....
GECTIIIKKKKK TUNADAN bir anda kafilerle....
Abi orda ne oldu... 3-5 milyar dolar
Akşam sana birşey yazacağım ( şimdi pc başında değilim) en az 70 milyar dolarlık vurgun.... 70
"Abaauuw, garnımın içi goca garı gazanı gibi gayniyür... "🤣 deyeceksin.
Video üçün, "hemi yalancı, hemi hırpo... " yazıp izleyebilşrsin.
baaa bag....suc olacak gibi ise....ozelimden at....kendini yakma ITU lu.
hay masallah.....hay masallah....NEDE GUZEL CIKIYORUZ....USULET VE SUHULETLE...
suan dunki dipten yuzde 10 yukaridayiz.....
evetttttt,,,,,,NASILDIM USAGLAR.....FARKLIYDIM DEELLL MI....guneysu bunu kastediyordu...bunak laz.
10900 8900 kabaca 2000 point teden düştü %38,2 sini aldi764 puan eder. Fazlası şimdilik hayal çok gaza gelip shortcu yakaladiysa 1000 puan alabilir ama şimdilik zor. Buralar pozisyon için flat olmalı bence.
simdi.....yazma sirasi okuyucularimda.....BEN SUSACAGIM.
BUNU BENIM OKUYUCULARIM YAPTI BILE....adi...KENE....4 KADEME MAL...
misal.....dun akbank ta 50 den aldigini....bugun 57 den GOMDU....elinde iki kadfeme mal kaldi....
buna....MALIYET IYILESTIRME DIYORUZ....
KENE yi sizede anlatacagim....ilk gunde herseyi yazamam.....
dun 12 den aldigi ISCTR....amirali bugun 13 den gomdu....elinde tek kademe 13.40 maliyetli AMIRAL KALDI....
hep tek kademeye ininceye kadar kar alinir....o kademe ASLA....ZINHAR satilmaz....
yukarida yazdim.....BIZIDE silkeleyecek diye....o bizi silkelemeye kalkistiginda biz yuzde 10 ile 15 karla kademeleri kapatmis....TEK KADEME MALDA....silkelemeye giriyoruz....
orada....yukarida yazdim....YEDDICEDDIMIZLE MALA GIRIYORUZ...
obur koyde beni okuyanlar 10 yildir bunu yapiyorlar....SIZEDE ANLATACAGIM.
BUNLARI ALDIGIMIZ TUM KAARTLARDA YAPTIK....bazilarinda yuzde 10 bazilarinda yuzde 15 kari cebe aldik....
hedefimiz....TEK KADEME MALA INMEK VE SILKELEMEYE ONUNLA GIRMEK....
BIZ BU PARALARI HAKEDIYORUZ.....heryer kangolu iken....neolur beni oldur diye yalvaranlari oldurduk aldik....ALIN TERI BU....VETANA HIZMET.....BORSADA DUSUSU DURDURDUK.
Kuzu = panda ayhan mi yoksa?
Yazi tarzi vs. bana Öyle geldİ. Yakinda anlariz.
laflara bak vatan millet sakarya. hey gidi hey.
HOSCAKALIN.....TURKUN YIGIT EVLATLARI....
GAZAMIZ MUBAREK OLDU....KARLARI CEBE ALDIK.....elimizde olsek dahi satmiyacagimiz tek kademe MALLA....SILKELEME yapincaya kadar devam.
kesin yapacak....9800 ila 10 000 arasinda.....
HEDEFIMIZ ONU SOYMAK....aldigimiz bu yuzde 10 ila 15 kar....BIRGUNDE....BIZ HEP KARDAYIZ...BIZI SILKELEYEMEZ....
adimiz KENE....yapistik bi kerem....onun kanini emmeden gidersem.....NAMERDIM....yuce rebbim beni bunun ucun yaratti......
https://i.hizliresim.com/opcxdpq.png
saatlik trade bölgem yatay kanal kırılımı yükselen kanal içinde bugun 2.58 geçilemedi .yarın bu bölge takip edilicek 2 li tepeye dikkat diyeyim geçemezse.2.58 üzeri 2.62-2.66 takip ederim.
Bugun bıyıklı hsbc oyun kurucuydu yarında oyunda olurmu ona bakıcaz.
https://i.hizliresim.com/m4ti8fi.png
birde TL bazlı günlük graf paylaşayım aşağı gelirken kanal kırılımı ile katlama yaptık ara destek bölgesinden tepki geldi mecburi tahvillerden dolayı VF devreye girdi daha sert satış olamaması için.Bugun kanalın içine girdi yarın bu bölge takip edilecek kanalın içinde duramazsa bir tur daha satış beklerim.
Kuzu gönlün oldumu hayırlı akşamlar kolay gelsin:wave:
SILKELEME bekledigim yer....bugun 9800 i operek geldi oraya.....
https://i.postimg.cc/XvKcdLF1/silke.png