eğer ziraat alım yapmasaydı, banka hisseleri başta 2 kez çay/yemek molası verirdik...
eğer ziraat alım yapmasaydı, banka hisseleri başta 2 kez çay/yemek molası verirdik...
TEKNIK ANALIZ....by kuzu....
hic kimse mal almiyor....ne ogretilmis onlara....DUSEN BICAK TUTULMAZ.....
KREDILI olan herkes satti ve battilar.....ONLARIN PARASI UCTUMU....HAYIR UCMADI....BENIM GIBILERE GECTI....
VADELI ISLEMLER PIYASASINDA.....BEN SHORTTUM O LONGDU....o oldu....PARASI BENDE....
SAHAYA BAKIYORUM NE VAR DIYE.....
1....LONDRADAKILER 200 milyon dolari aldi gittiler....mallari ziraatte ve bizde.....ARTIK SATISA GELECEK BI TEHLIKE YOK...
2....OTORITE....BORSAYI FISEKLIYECEK....eli mahkum....dolari bozup borsaya gelsinler....mevduattan cikip borsaya gelsinler...otoritenin istedigi tek ve en onemli sey bu....FAZLA PARAYI BORSAYA KILITLEMEK...
EVET....ziraat cok mal aldi.....emme ben daha iki kademe mal aldim 5 banka ve 2 holdingde....
sikinti su.....buradan 5 gunde 11 600 e gitmesi hali....bu hal olusursa....son iki kademeyi yolda alacagiz....
umarim.....bu hafta MERMI HIZIYLA YUKARI GITMEZ....hic olmazsa 8200 u opsun....obur kaartlarida alalim....
ONEMLI NOT......tek seye kafa yorun.....bu cokuste batanlar var....birde onlarin parasini alanlar var....TEKNIK ANALIZ grafige bakilarak yapilmaz.....bu yeni zenginlerin yapacagi EYLEMLER grafigi cizer.....birde OTORITE.....meydan temamen bize ve otoriteye kaldi....GRAFIKLERI BIZ CIZECEYIZ.
bizim cizecegimiz graflara teknik analizler bakacak.....biz yuzde 15 kara gectigimizde....hep birlikte....INIM INIM INLIYECEKLER....TEKNIK AL VERDI....TEKNIK AL VERDI....MALA BININ MALA BININ.....hepsi....hedef feyza demeye basladimi....GOMECEGIZ....SESSIZCE TUYECEGIZ.
Son düzenleme : kuzu; 25-03-2025 saat: 04:21.
ogretilmis bilgileri cope at....O BILGILER....SENI KOLAYCA SOYMAK UCUN SANA OGRETILDI...
aklina ozenle yerlestirilmis hersey.....AKLINI KOLELESTIRMEK UCUNDUR.....
reality nedir.....
ciplak gercek nedir....
9000 endekste....OTORITENIN DEVREYE GIRIP BURANIN ALTINA BIRAKMAM DEMESIDIR....
bu gercegi gormeden.....
GRAFLARA BAKARAK YORUM YAZARSAN....sen aklini peynir ekmekle yemissin yawrimo.....
GERCEKLER.....ONLARI GOREMIYORSAN.....bu arenada olma....seni soyar sogana cevirirler...cucugunu yerler.
hesap yap.....matematigi bunun ucun ogrendin....
orta vadeli program....simsek....geldi.....
1 milyon dolarin vardi.....1 yil gecti...alternatiflerin sunlar........
1....bunu dolar mevduatta tuttun.....GENE 1 MILYON DOLARIN VAR...
2....BUNU TL YE CEVIRDIN....yuzde 50 faize kodun....simdi ciktin dolar aldin....1 milyon 300 bin dolarin var....
3....bunu borsaya kodun....borsa dolar bazlida yuzde 30 dustu...satip ciksan....700 bin dolarin var....zarardasin....
fekaat.....paranin maliyetinide hesaba kat.....1milyon 300 bin yerine 700 bin dolarin varsa....kaybin yuzde kac hesapla...
kaybin yuzde 46....yuzde 30 degil....yuzde 46....dolar olarak.
simdi bu nedir....
CIPLAK BIR GERCEKTIR....
BORSAMIZIN DEGERI 100 MILYAR DOLAR....seni birak....SIRKET SAHIPLERININ ZARARINI HESAPLA....ONLARI BIRAK...EMEKLILIK FONLARININ ZARARINI HESAPLA....ONLARI BIRAK....SIGORTA SIRKETLERININ ZARARINI HESAPLA...
tumu.....yuzde 46 zararda,,,,,
iste bu nedenlerle....bu gerceklerle....bu topik....HEDEF FEYZA-2 diyor.....
grafiklerden dolayi degil....o grafikleri....BEN VE GIBILERIM CIZIYORUZ....siz bakiyorsunuz....o grafikleri bu REALITELERE dayanip ciziyoruz.
LAGA LUGALARA gore degil....
Hatta faizin garanti oldugunu dusunursek, zarar %85 faize yatanın 1.3 milyon doları, borsadakının 700 bin doları var. 700 bin doların 1.3 milyon dolar olması için %85 artması gerekli korkunç.
V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz kuzu Bey,
Evet aklım almıyor.
Faizler yüksek devam edecek diyorsak
Enflasyon da yüksek seyredecek demek ki.
5 sene yatay bir kur olursa asgari ücret her sene enflasyona göre zamlandigina göre
2026 da 750 dolar
2027 de 1000 dolar
2028 de 1250 dolar
2029 da 1600 dolar
2030 da 2000 dolar.
Civarında olacak demektir.
Evet aklım almıyor.
Dolarin 5 yıl 40 TL de sabit kalmasını aklı alan var mı ?
2001-2013 arasi dönem gibi olacak dersek o onu aklım alır ama tek şartla.
O dönemde önce kur şok bir şekilde iki katından fazla yükseldi 600 den 1700 e
Sonra 10 yıl 1700 u geçemedi.
Biz eğer 5 yıl boyunca belli bir kur seviyesinin altında seyredeceksek bu seviye 40 değil 70-80 arası bir seviye olabilir onu aklım alıyor
kuzu emmi... afilli ayulardan secbul dayuya karşı
![]()
Yer İmleri