https://resmim.net/f/bOYhTU.png
https://resmim.net/f/Hv2SWO.png
Printable View
Teb de yabancı kurumlarla çalışıyor. Elinde yüzbin lottan az kaldı. 10 aydır nerdeyse bütün yabancılar çıktı garfadan....
Teb satmaya devam edecek.tahtadakiler de satışını bekliyorlar.Teb ile beraber başka bir aracı kurum da satışa gelecektir.tebden sonra da satabilir.Çok tehlikeli oldu satışa devam etmesi.
Teb in satışı kendi takasından düşmekde,malum yabancıda mal kalmadı,
Zararına vermekde gibi bu malı,gördüğümüz kadarıyla,
Teb bu malı muhtemelen 20-06-2017 ile 20-07-2017 tarihinde 2.600 tl ve 3.500 tl maliyet arasından almış.
Görsel paylaşcaktım ama sistem hata verdi,
Verdiğim tarihler arası takslara bakabilirsiniz,
İstemediği kadar malda geldi,istemedikçe gitmem diyo maalesef.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sn lutfu ellerin dert görmesin arkadaşım,hızır gibi geldin,
Görülceği üzere şimdi satılan mal bu muhtemelen,maliyetide belli,
Teb bu malı hisse çıkarken alıp bugüne kadar satmamış,aldığı bu malı 4 üstü 5 civarı dahi satabilirdi ama satmamış beklentisi daha fazla idi belki,sattığı yer buralar.
Teb bu malını zararına satıyor.karla satma ihtimali de çok az.ama satışı tahtayı da bozuyor.onun satısını bekliyor piyasa.bu arada biri daha çıkarsa satıştan çok kötü fiyatlayacak.
Tebin bu kadar süre taşıması ve o kadar fiyattan sonra buralara vermesi gerçekten ilginç.hikayesini anlatsa da dinlesek.neden şimdi satıyor?
Sn ışıklar teb ile birlikde başka kurumda satışı gelicektir diye yazmışssınız,teb sattı başka kurum da satabilir tahminimi sizinki,
Teb bu malı almış sonra hisse çıkışı devamda etmiş öylece beklemiş ne 4 den nede 5 lere yakın vermiş,ciddi kar yaıcakken,malum nerden sattı.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir faktoring şirketi garfa kadar düşmedi be düşmüyor,en çok düşen garfa maalesef.
Sata sata bitiremediler 11 ay olacak düşüş bi bitmedi, yeşil kapattığı gün yok neredeyse, ciddi yükseldiği de yok yükseldiği yerde bile tutunamıyor, bu tahtadaki speğin bence parası yok tahtayı yukarı atamıyor ucuzdan toplamak istiyor bence, yoksa bu anormal hareketlere başka türlü mantıklı ve tutarlı bakamıyorum ben, spek sıkıştı ve parası yok bana göre, bu tahtaya eli güçlü bir spek gelirse ancak o zaman nefes alırız bu aç köpekle olacak iş değil bu arkadaşlar [emoji35]
İkinci bir 300bin satışa şu yüzden gelebilir:tebin satışından tahtanın ikinci bir satışla tutunamayacağını düşünen olacaktır.hem satarsa alttan yerine koyma ihtimalini de büyük olasılık görüyor olabilir.tebin satışının devamında veya bu hafta- bu ziraat olabilir- büyük bir satıcının daha çıkacağını düşünüyorum.
Sn busecan tahtadaki her kim ise ve parasıda yok ise ,ucuza dahi toplayamazki,olmayan parayla ucuz hisse değil hisse dahi alamaz,
10,20 bin lot alış yazıp silmeler bunun içinmiş yani satın artık sinyaliymiş spek tarfından,tam 200.000 bin mal geldi teb tarafından beklendiği söylenenden misliyle fazlası geldi ,yine gitmiyor,
Sorun mal gelip gelmemesi değil,zaten mal toplu bekliyorlar ve tahtayı tutmuyorlarda maalesef,sıkça yazdığım gibi hiç bir faktoring bu denli düşmedi ve düşmüyorda
Malı buldu ,karşılamıyor bile.
Teknosa ın son bir aydaki çıkışına bakın tam %60 çıkış yaptı bir ayda,ciddide düşmüş idi,
Teknosayı düşürürken satılan ve alınanlara bakın,takasın pek değişmedi,
Son bir aydaki çıkışa bakın ve takaslarının dağınıklığını kontrol edin,
Teknosa hisseleri okadar dağınık ve odenli çok kişinin elindeki,ona rağmen elinde olana elindeki sat götürmem demeden götürüyor hemde paşa paşa,
bir de bizim bilmediğimiz bir durum varsa vay halimize.
Para olmasına fazla gerek yok,iyi bir trader,al satlarla piyasa sürülen malı al sat yaparak hacim yaratarak piyasa oluşturup piyasaya aldırır,piyasaya taşıtır,
Galip misal işlem yaptığı tahtalara bakın bazılarında ciddi mal alıp götürüyor,bazılarında alıp satıp hisseyi götürüyor,
İstendikden sonra gitmeyecek hisse yok.
Aslında çok haklısınız size katılıyorum, bu nasıl bir spek hiç hareket ettirmiyor sürekli aşağı vermekten ne anlıyor bu, amaç bu hissede kâr etmekse çözüm sürekli düşüş olmamalı bekliyor ki mal gelsin ayrıca mal da geldi daha neyi bekliyor, var birşeyler bu hissede tam kaos hali var ne olduğu belli değil [emoji15]
Neticede 350 bin lot yaklaşık 2.16 ortalamayla karşılandı.Ben bunun yabancı malı olduğunu düşünüyorum. Piyasada yabancılar blok halde mal çıkıyorlar.bu kadar mala kagıdıntaban olması gerekirdi ‘yakında cıkar oyunlarının kokusu.
Sıkıntı orda zaten götürmüyorlar,al sat sat al taşırlar istense,
Misal Crdfa nerdeyse hiç düşmeden duruyor,garfadan çok daha dağınık bir hisse ve çok hissedar var crdfa da ama millet malı satmıyor,son bir ayda 1 milyon lotdan fazlada mal aldılar hisseyi düşürmeden aldılar ,
İstendimi düşmüyor dağınıkda olsa,istendimi gidiyor dağınıkda olsa,
Örnekler ortada.
200.000 adet 350.000 adet değil.
Yabancı malı olsa direk yabancı takaslarında olurdu,o denli gizli saklı iş yapılcak hisse değil garfa,neyi kimden neden gizlesinler o denli,
Yatşa misal 1e 30 gitti nerdeyse yabancı aldığı malı yabancı takasına attıki ordaki yabancı bile çoğu yabncı değil.
Bu tahtayı götürmüyorlarsa birşeyi bekliyorlar bunlar mantık olarak elimizdekileri satmıyoruz bunu da görüyorlar, sıkıntı o zaman bir inatlaşmanın sonucu olabilir mi bir inatlaşma var sanki, ne bu psikopatın derdi o zaman?
Son zamankarda böyle bir bir hisseye denk gelmemiş idim,tuhafdanda tuhaf,
Mallar ellerinde bekliyorlar,ama tutmuyorlarda,
Giden hisselerin çoğuna bakın iliğine kemiğine kadar hiç bir hisse toplanmaz sebebi toplanma şansı yoktur çünki,
Her hisse dibine kadar toplancak diye beklense piyasada hiç bir hisse çıkmazdı,çıkamzdı.
Şirketin yatırım bölümünü arayıp rahatsız edelim. Buraya yazmakla olmuyor. İnanın etkisi oluyor.yarın 10, 20 kişi arasak yönetime illaki bilgi gidecektir. Kulak arkası da edebilirler. Taş attık kolumuzmu yoruldu. Yarın arayalım...
0212 365 31 50 yatırım bölümünü bağlatalım
telefonla bilgi vermiyorlar.onları bağlayan bir durum da yok.arayabiliriz de ama sonuç alamayız.
yarın biri daha dökülecek.turkish veya ziraat.bakalım teb ile beraber kim satacak.
350 bin hisse 2.16 ort. Karşılandı demişssiniz yani alınmış,karşılığıdasatılmış demek oluyor,
350 bin adet mal satılmadı diyorum,
350 bin hisse toplam takası tebin,200 bin adet satıldı.
Geçen yıl bu zamankardada 200 bin üsti malda zaten 3.225 ort. İle alınmış.
Ayın 20 sinden itibaren Tebin sattığı mal toplamı 350 bin kusur..
Bu tahtada ya çok aşağı sert ya da çok yukarı sert bir hareket mi olacak acaba, bir hareket gelecek bence birşeyler dönüyor gibi görünüyor, neyse herkese iyi geceler,
Gösterirmisiniz.
Aşşağıya daha ne sert hareket olcak diyor insan,
İnşaallah olmaz burada belkide en çok zararı olan benimdir maliyet göğe çıkmış daha aşağı gelmesin diye en çok dua eden de belki benimdir ama 1,80'ler olabilir mi diye de çok korkuyorum valla artık o kadar düştü ki oraya da getirebilir bu aç köpek diye de düşünmüyor değilim, eskiden 3,25'ten döner sandık dönmedi 3,ten aşağı kırmaz dedik kırdı, 2,80'den döner ya dedik olmadı hadi 2,60'dan dönsün dedik yine olmadı sonuç ortada seviye bok seviyesinde daha ne denilebilir ki, artık bu işin boku çıktı insafsızlık ve vicdansızlığa dönüştü bu iş, borsanın en dandik kağıdı bu diye boşuna demiyorum, 5'ten 2,12'ye gelmiş seviyesi bok seviyesinde olan bir kağıda başka ne düşünebiliriz, bu hisseden hiçbir bok olmaz, 1 sene daha buradayız bence, gönül isterki 1 ay sonra kurtulalım buradan ama nerdee [emoji53] [emoji35]
teb hergün basıyor kaç lotu kaldı acaba ?