Sayfa 199/365 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Neticede 350 bin lot yaklaşık 2.16 ortalamayla karşılandı.Ben bunun yabancı malı olduÄŸunu düşünüyorum. Piyasada yabancılar blok halde mal çıkıyorlar.bu kadar mala kagıdıntaban olması gerekirdi ‘yakında cıkar oyunlarının kokusu.
    200.000 adet 350.000 adet değil.
    Yabancı malı olsa direk yabancı takaslarında olurdu,o denli gizli saklı iş yapılcak hisse değil garfa,neyi kimden neden gizlesinler o denli,
    Yatşa misal 1e 30 gitti nerdeyse yabancı aldığı malı yabancı takasına attıki ordaki yabancı bile çoğu yabncı değil.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu tahtayı götürmüyorlarsa birşeyi bekliyorlar bunlar mantık olarak elimizdekileri satmıyoruz bunu da görüyorlar, sıkıntı o zaman bir inatlaşmanın sonucu olabilir mi bir inatlaşma var sanki, ne bu psikopatın derdi o zaman?

3.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Aslında çok haklısınız size katılıyorum, bu nasıl bir spek hiç hareket ettirmiyor sürekli aşağı vermekten ne anlıyor bu, amaç bu hissede kâr etmekse çözüm sürekli düşüş olmamalı bekliyor ki mal gelsin ayrıca mal da geldi daha neyi bekliyor, var birşeyler bu hissede tam kaos hali var ne olduğu belli değil [emoji15]
    Son zamankarda böyle bir bir hisseye denk gelmemiş idim,tuhafdanda tuhaf,
    Mallar ellerinde bekliyorlar,ama tutmuyorlarda,
    Giden hisselerin çoğuna bakın iliğine kemiğine kadar hiç bir hisse toplanmaz sebebi toplanma şansı yoktur çünki,
    Her hisse dibine kadar toplancak diye beklense piyasada hiç bir hisse çıkmazdı,çıkamzdı.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Şirketin yatırım bölümünü arayıp rahatsız edelim. Buraya yazmakla olmuyor. İnanın etkisi oluyor.yarın 10, 20 kişi arasak yönetime illaki bilgi gidecektir. Kulak arkası da edebilirler. Taş attık kolumuzmu yoruldu. Yarın arayalım...

5. 0212 365 31 50 yatırım bölümünü bağlatalım

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Takasa bakınca 350 bin lotu görürsünüz..

7. telefonla bilgi vermiyorlar.onları bağlayan bir durum da yok.arayabiliriz de ama sonuç alamayız.

8. yarın biri daha dökülecek.turkish veya ziraat.bakalım teb ile beraber kim satacak.

Sayfa 199/365 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •