Beşiktaş bursayi yenseydi artı 3 yapmaz miydi şimdi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beşiktaş bursayi yenseydi artı 3 yapmaz miydi şimdi
Yapmazdı çünkü spek ky.alış yapıyor diye malı dahada boşaltırdı
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Msci TURKEY -2.25 an itibariyle. Yarın kötü bir endeks, kötü bir bjk olacak anlaşılan
Bunlara mal kaptıracağıma varsın 2-3 sene kağıtlarım kenarda dursun..
Günlük RSI cok güzel yerlere geldi, bir tepki ile 4 üstü gerceklesebilir! Gelmezse de saklanacak bir hisse!
60 lik ve Günlük RSI dehset yerlerde, böyle firsat cok cok zor gelir!!!
1 doleres Berabertaş.
2. satış dalgası gelmez ise bir daha bı fiyatları görmeyiz rsi dip seviyde şu an 24 ile
benim yazımda alınır diye birşey yazmıyor
115 bin endeks tutunamıyor üzer hem endeks hem bjk şöin güzel olur altı ise 111 bin kaçınılmaz olur dow ve tahviller belirleyici olmaya devam ediyor herzamankı gibi
bu esnada bjk güzel bir haber endeksin normale dönmesi ile sinerji yaratarak güzel anlar yaşatma söz konusu bu arada kimseye alın satın demıyorum umut vermıyorum battı bitti demiyorum herkesn kendi kararı
endeks düşerken 2 misli düşen ,endeks yukarı giderken !/4 oranında bile gitmeyen ,hiç başarıyı fiyatlamayan ama en ufak olumsuzluğu misliyle fiyatlayan bir hisse ve bunu millet görmüyor gibi bir anda türeyen bazı neidüğü belirsiz kişiler tarafından övülmesi herhalde duygusallığı geçtim .kesinlikle art niyetle yazılan şeylerdir
benşm için mi söylüyorsunuz
Kardeş dediklerine katılıyorum.4.40 lardan aşağıya gelirken hergün Bazıları Citi şu kadar aldı bu kadar lotu oldu ne yapacak 12 milyon lotu söylüyorlardı.Netice ortada
3.75 den dönüp 8 diye bir şeyler okumuştum.
3.75 den değilde 3.79 dan döndü..
Sira 8 de..
Elimde bir fisilti veya done yok ancsk oyle hissediyorum ki bu durgunlugun arkasi buyuk bir sicrama olacak. Sadece sabirla bekliyorum...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupadan elendik sayılır , bari ligde zirveyi zorlayalım diyoruz. Ama başakşehir nerde, bjk nerde. Oyuncuların maliyeti yüksek, ziraatte şampiyon olup avrupa bileti almamız lazım. Bunca fedaya ,2 senelik başarıya rağmen borç çok. Şenol güneş kadroya neşter vurmalı.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta şansımız yaver gider fener yener ise zirveye 3 puan daha yaklaşırız , hissemizde yükseliş trendine girer diye umuyorum . Bir de Almanya’dan güzel bir sonuçla dönersek tadından yenmez 🦅
şampiyon beşiktaş. hissem yok ama olsun yazasım geldi
Ek 14829
1 ay cok onemli atlatirsak kimse bizi tutamaz
Umut fakirin ekmeğidir.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2008 ibra edilmemesi ve yargıtayın onaması ayrıca fulya projesindeki durumu ne olacak bakalım
buradan bir kaynak yaratırmı bjk derneği bilinmez ki olursa bjk derneği şirkete destek sağlama imkanına kavuşur
3.70 son durak ki umarım o kadar düşmez oradan da tepki gelmezse sıkıntılı gibi. YTD.
Eğer şampiyon olamazsa 3 e kadar yolculuk başlayacağına inanıyorum . Niye inanıyorum ?
sportifler daha önce endeks düşerken düşüşe pek ayak uydurmazlardı .Bjkas ayak uydurma ötesinde 2 misli düşüyor ve bunu kesintisiz yapıyor .Endeks yukarı iken tepki bile vermiyor ve bunu uzun süredir yapıyor .Yabancı sürekli mal çıkıyor .
Manzara bu kadar net iken iyimserlik tablosu çizenler en azından iyi niyetli insan değildir diye düşünüyorum ve yatırım tavsiyesi değildir
https://m.sondakika.com/haber/haber-...akti-10541910/
Habere bak hisse fiyatına bak
habera bak ,hisse niye düşüyor diye düşün:))
http://spor.beyazgazete.com/haber/20...a-4320652.html
1 dolares Berabertaş.
http://fs1.directupload.net/images/180208/mao3db5a.png
bjk den negredo ile ilgili açıklama yapıldı tahmin edersiniz ki böyle birşey yok diyor :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2817304157.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Belli bir fiyatın altına gelmesini yönetim de istemez diye bir şey de yok galiba, kimsenin umrunda değil , hep aşağıya bakalım nerde duracaz
Beşiktaş darphanesi, devleri geride bıraktı! Finansal açıdan Real Madrid ve Chelsea gibi dünya devlerini geride bırakan Kartal, Devler Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'ten sonra da en dengeli harcama yapan ikinci kulüp durumunda bulunuyor. 09:529 Şubat 2018 Beşiktaş darphanesi, devleri geride bıraktı! Son iki yılda Süper Lig’de şampiyon olan, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon tarih yazan Beşiktaş, finansal açıdan Avrupa’nın en iyi takımları arasına girerken dünya devlerini de geride bıraktı. KPMG Football Benchmark ekibi Avrupa’nın 12 şampiyonunun finansal performansını inceledi
Birileri haber pompalıyor gel gel yapıyor daha doymadılar ky.yemeye
KY.ya haber. Pompalayıp daha gel gel yapıyorlar bıkmadılar
2 ay önce Beşiktaşın şampiyon olacağına dair inancım tamdı ..Maçları izleyen biri olarak bu gün bu inancı taşımıyorum ve Başakşehir şampiyon olacak ,ikinci gsray veya beşiktaş fener 4.ncü ,futbol kesintisiz şans oyunu değilse görünen tablo bu
sportiflerin hepsi bu gün ky a gel gel yapıyor , spekleri kanka gibi duruyorlar:)