Spor hisseleri içinde en çok düşen BJK. Ne oldu acep
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spor hisseleri içinde en çok düşen BJK. Ne oldu acep
lanet kağıt düşmezsen en adisin zaten. en önden düş ilk sen düş. borsa rekor çıkış yaparken izle ama düşerken ilk sen düş. Kitlediniz ne güzel millete. 3 liradan da bedelli patlat başkan...
Birileri hergün çıkıp Citi şu kardar aldı 7 milyon Lot aldı yabancı alışda diyordu.Hiç satanı söylemiyordu
Bizim gibi yatırımcılar mecbur bekledikleri icin satmiyorlar. Speginde elinde hissesi olsa zararina niye satsin.demem o ki bu hisseyi aciga satis yaparak asagi çekiyorlar istedikleri fiyata gelincede ordan toplamaya baslarlar tabi ayni zamanda sampiyonluktan uzaklamamalı yukselise baslamasi icin
Borsa %1 eksi BJK %3 eksi .Bugünkü tesellimiz en düşük yerden kapatmadı bir kademe yukardan lütfettiler.Yarın tepki gelmez ise 4.00 e işimiz daha çok sabıra kalmıştır
1)sanılıyor ki citi nin elinde şu kadar hisse var ,citi mal mal bekliyor,yükselsinde satayım diye
2)sanılıyor ki spek in elinde bir ton mal var ,eninde sonunda yükseltecek
Takaslara bakın aylık,3-5 -8 aylık neyse ,hangi biri zararlı ,hemen hemen hiç birisi zararlı değil
niye böyle ? çünkü citi dediğin kurum sürekli alır satar ve virmanlar ,yani ky gibi alıp beklemez ,veya düştükçe alayım ,yükselince satarım demez
bu günkü spor hisselerine bakın ,en zayıf halka bjkas ? NİYE ? en başta speki bi işe yaramaz ,açıka satış yapan birileri
ikincisi bu sene ligin en istikrarlı takımı başakşehir 1 tane bile sürpriz kaybettiği maç kaybı yok ,incelebilirsiniz
Benim kanaatim , ağustosa kadar spor hisselerinden atağa geçecek 1 tane olabilir o da başakşehire 5-6 puan fark atan olursa ,değilse hepsi aşağı gidecek ytd
arkadaşlar siz halen bursa imiş gol imiş derdindesiniz dow bugun de -6 yaptı 1600 puan iki gündür tahvil diyorum dow diyorum siz bursa beşiktaş diyorsunuz
Yer İmleri