günaydýn millet, þahsi görüþümdür Bursa maçýný kayýpsýz geçersek yukarý ince kýmýldamalar olur tahminim...Baþakþehir ve G.sarayda puan kaybederse þerbet olur.... artýk maç maç bakma zamaný baþlýyor sanýrým.... siz ne dersiniz?
günaydýn millet, þahsi görüþümdür Bursa maçýný kayýpsýz geçersek yukarý ince kýmýldamalar olur tahminim...Baþakþehir ve G.sarayda puan kaybederse þerbet olur.... artýk maç maç bakma zamaný baþlýyor sanýrým.... siz ne dersiniz?
Bursa,Karabük,Konya,Fener bence hepsini kazanır bu takım belki bir beraberlik alır Orman çocuğu aç spek futboldan hiç anlamıyor yine geç kalacak göreceksin malı mundar edecek.YTDeğildir
halen þunu yenerse þuna yenþlirse yok þu fýtbolcuyu alýrsa galan filan bunlar boþ iþler munihden seki gol yediðinde hisse yuzde sekiz çýkarsa keþke 20 gol mu yeseydi dyeceksiniz;)
Evet......
ne yapalým baþkan, avuntu lazým.... gördüðün gibi herþey boþ!
Deðerli ortaklar görüþünüze katýlmýyorum ama saygý duyuyorum. Son iki senedir yukarý yaptýðý ataklarýn -stad açýlýþýnýnda yaptýðý ilk ataðý deðerlendirme dýþý tutarsak- hepsi sportif baþarýya; þampiyonluða endeksliydi. Yoksa ne yapýlmýþ yatýrým dönüþü, ne kâr, ne temettü beklentisi ne anlaþma... Bunlarýn hiçbiri yoktu. Bundan öncekiler gibi bundan sonrakilerde hep sportif baþarýya baðlý olacaktýr. Þampiyonluktan uzaklaþtýðýmýzda ve/veya bayerne elendiðimizde hisse prim yapar/yapacaktýr diyebilen varsa ispatý nedir? Ama benim ispatým var... (önceki yýllarýn grafikleri) Bu sene olmadý diyelim. Elbet tekrar þampiyonluk yaþayacaktýr. O zaman hisse nerede olur nereye gider onu bilemem..Kalýn saðlýcakla.. Allah cümlemize sabýr versin
orta vadede bu kazanýlan maçlar sonuca götürmes açýsýndan tabiki etkili eðer þliginde para kazanmak istiyorsan tabiki maç kazanacaksýn lig þmpyn olman lazým ki 2019 da þligine gidesin kastým bu deðil di tek maçlýk kazanmakar hisse ðzernde bi etkisi olmaz totalde tabiki etkili ama asýl sorun sermaye 240 mlyn özsermaye -500 küsür bu ne olacak arkadaþlar 2016 yýlýna göre bjk derneðinin 89 mlyn alacagýn var bjkas ‘ dan bu para nasýl alýnacak kulupden bence bunlar konuþulmalý maç sonuçlarý þu anýn konusu deðil
eðer diðer sportifler ile kýyaslayacak isek en geleeði en iy olan bjk bu kýyas götürmez bile
Haklýsýnýz. Belki fb olasý bir yönetim deðiþikliði ile biraz ivme kazanabilir. Ali koç hem iyi bir insan hem iyi bir idarecidir. Gs için ise gelecek karanlýk. Gs deki küçük yatýrýmcýlarýn Allah yardýmcýsý olsun. Ýþleri zor... Bize gelince açýkcasý ben yönetime güvendim, ki güzel iþler de yaptýlar; yapýyorlar, yapacaklardýr diye düþünüyorum. Sipek mipek iþlerini bilmem. Bilmediðim için yönetimin bu konuda günahýný da alamam...
Yer Ýmleri