bişey olacağı yok ama bekliyoruz işte
Printable View
bişey olacağı yok ama bekliyoruz işte
Ne yapmışsınız bugün ya[emoji23][emoji23][emoji23] iki gün kendime off verdim. Nasıl olsa tekkeyi bekleyen var dedik. Adam salmış da salmış, salmış da salmış [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] yarın da yokum, pazartesi tam gaz! Tekkeyi sahiplenelim arkadaşlar
Yatırım tavsiyesi değildir!
Adamlar bir bardak suda fırtına koparmaya çalıştı. Gelin etmeyin uymayın bu speğin ekmeğine teremyağı sürmeyin diye o kadar uğraştım. (subliminal mesaj içerir) :)
Ben firsat bu firsat alayimm dedim ekleme olsun yemedii alamadim sabah ki islem cok az hacimli biseydi normal bi insan bile yapmis olabilir
Gözün arkada kalmasın ortak emanetin emanetimizdir. ;)
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar pasta atabilecek var mı acaba?
Alabildiğine ********lik..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endex 100k oldu ,, açıkçası makina ya yatırım yapanların portföyünün tamamının bu hisse olduğunu düşünüyorum , eğer öle olan varsa gerçekten allah sabır versin ,,, kafayı yidirir bu illet hisse ,,, gerçi 52 haftalık getirisi %135 ,,, çok iyi bi oran bu ama yükseliş trendinde olan bi piyasa da biraz da tepki verir be insan olan :)
ytd
Sen piyasada saatlerce gidiyim mi gitmeyim mi diye oynaşanlara bakma, herşey on dakikada olur biter, ne olduğunu bile anlayamaz yetişemezsin. Biraz sabır gerekiyor. :)
Gözümüzü kapatıp şu endekseden bir kagit seçseydik son iki ayda %20 kazanirdik. Nerden bulduk takıldık kaldık.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son yarım saatte işlem hacmi endekse oluşan güven sonrası ikiye katladı. Bu arada aramıza son yarım saat kala katılan ortaklar keşke saat 6 dan sonra alım girse o zaman spek alışları o kadar karşılayamaz ve sabah tabana gittiği gibi tavana doğru yol alırdık.
https://i.hizliresim.com/y3PoaL.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gözde neden gidiyor ben hala anlamış değilim. Dediğiniz gibi işlem hacminden belli peşine takılmasına dahi izin vermediler. Çok baskılıyorlar. Ama bunun bir patlaması olacaktır. Bu hissede az az yavaş yavaş çıkıyım fikri yok, aniden tavan yada taban. Sıra elbet buna da gelecektir bıkmadık, yılmadık, korkmuyoruz bekliyoruz speğe duyurulur, :)
Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Bu arada izleyici sayımız ne kadar düşmüş bu iyiye işaret gibi.
amin, inşaALLAH(C.C.)
Bizim hisse çikolatacıya ters o yüzden eninde sonunda satacak bence, zaten şunun şurasında hissenin yüzde kaçı piyasada.