Sayfa 196/711 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. bişey olacağı yok ama bekliyoruz işte

2.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Beklemekten bıkan birisi açılışta serbest satış verdi ne kadar verdi bilemiyorum altlarda boş olduğundan dibe çakıldı. Panik yok gayet normal.
    Ne yapmışsınız bugün ya[emoji23][emoji23][emoji23] iki gün kendime off verdim. Nasıl olsa tekkeyi bekleyen var dedik. Adam salmış da salmış, salmış da salmış [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] yarın da yokum, pazartesi tam gaz! Tekkeyi sahiplenelim arkadaşlar

Yatırım tavsiyesi değildir!

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Ne yapmışsınız bugün ya[emoji23][emoji23][emoji23] iki gün kendime off verdim. Nasıl olsa tekkeyi bekleyen var dedik. Adam salmış da salmış, salmış da salmış [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] yarın da yokum, pazartesi tam gaz! Tekkeyi sahiplenelim arkadaşlar

Nerdesin ortak, tek başına ipi göğüslemek zorunda kaldım. O kadar izleyen vardı ki, panik yapıp satacaklar zannettim. Yazık olmasın diye uyarıyım dedim kimse destek çıkmadı.

4. Adamlar bir bardak suda fırtına koparmaya çalıştı. Gelin etmeyin uymayın bu speğin ekmeğine teremyağı sürmeyin diye o kadar uğraştım. (subliminal mesaj içerir)

5. Ben firsat bu firsat alayimm dedim ekleme olsun yemedii alamadim sabah ki islem cok az hacimli biseydi normal bi insan bile yapmis olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by emr Yazıyı Oku
    Ben firsat bu firsat alayimm dedim ekleme olsun yemedii alamadim sabah ki islem cok az hacimli biseydi normal bi insan bile yapmis olabilir
    Emirlerin gelmediği sabah saatlerinde bu hareket rahatlıkla yapılabiliyor. 5 lot bile bu hareketi yaptırmaya yetiyor bazen. Kademe atan olsaydı görürdük. Spek bu birkaç gündür aşağı yukarı hisseyi hareketlendiriyor. Hayırlısı bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Nerdesin ortak, tek başına ipi göğüslemek zorunda kaldım. O kadar izleyen vardı ki, panik yapıp satacaklar zannettim. Yazık olmasın diye uyarıyım dedim kimse destek çıkmadı.
    2 gün zorunlu şehir dışı yolculuk ))
    Bize tatil matil haram.
    Haftaya pazartesi ekran başı.
    2 ev taşımam gerekiyor bu ay sonuna kadar.
    Meraklısına, nakliyeci değilim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    2 gün zorunlu şehir dışı yolculuk ))
    Bize tatil matil haram.
    Haftaya pazartesi ekran başı.
    2 ev taşımam gerekiyor bu ay sonuna kadar.
    Meraklısına, nakliyeci değilim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Gözün arkada kalmasın ortak emanetin emanetimizdir. ;)

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 196/711 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •