Şurası gerçek ki KUTPO taşıyanlar gerçekten 1 yıldır çok üzülüyorlar. Bir çok kişinin beklentisini boşa çıkardı. Sabırlı olup bekleyenler ise umutlarını koruyor. Hayırlısı bakalım bilançoyu görelim sonrasını düşünürüz..
Printable View
Şurası gerçek ki KUTPO taşıyanlar gerçekten 1 yıldır çok üzülüyorlar. Bir çok kişinin beklentisini boşa çıkardı. Sabırlı olup bekleyenler ise umutlarını koruyor. Hayırlısı bakalım bilançoyu görelim sonrasını düşünürüz..
bu nedir arkadaş ya !. endeks 110 bine geldi nerdeyse biz hala 6.05 lerdeyiz ...zararı bi çıkartsak ilk harekette ben kacarım..
sağlığımızdan olacaz her gün bak bak nereye kadar sabır taşııııı olmuşş
yine aynı hareketler bi alım dalgası veriyor kendi lotlarını alıyor zaten kademlerde hep boş sonrasında altlara alış yazmalarını bekleniyor ve gelenin elne veriliyor..
aynen dediğimz gibi yine 6.04 e kadar geri verdiler
Ver 4 liraya sen de kurtul..bizde kurtulalım....bizim
hatamız yanlış kağıt secmek değil...
Ama Allah var....ben tanriyim diyen Nemrutu burnundan giren bir sinek helak etmedi mi?
04_05 den azar azar verdim o beni hasta etmeden kaçayım...bu kagıt yüzunden kaçırdıklarıma yanıyorum
Kutpo değerinin çok altında işlem gördüğüne inanıyorum bugün 50 lotla uzun vadeli yatırım amaçlı almaya başladım.jantsa va kutpo arasında çok düşündüm ama kutpo bana daha mantıklı geldi..inşallah yanılmam
Bilanço 7 Kasım mı?
9 diye biliyorum ama işimiz bilanço ya kaldı ise vay halimize...parton evirip cevirip bize öpüyor...
Bu durum kötü bilanço gelecek diye çağrışım yaptırıyor. Hadi diyelim geldi ondan sonra da yüzde % 10-20 yersek geldik mi aşağıdaki boşluğa. Tamam o zaman zurnanın zırt dediği yer olacak orası..
endeks bi ralli yapıyor 110 bin olduk. Bu surecte kutpo ne yaptı? Bu olumlu havalarda hareket yapmayan kutpo ruzgar terse donunce ne yapar? Yani degnegin iki ucu ds iyi degil ben 4ve 5 den biraz verdim ins yukari bi hareketlenir ve diger malları da verir kurtuluruz. Bu durecte kacirdigım kagitlari yazsam hasta olursunuz.o yuzden sağlık önemli
KUTPO yatırımcısı olarak, 1 yıldır ettiğimiz zarara mı yanalım, 1yıldır giden paranın maliyetine mi yanalım, 1 yıldır KUTPO yüzünden alamadığımız arkasından el salladığımız alıp başını giden hisselere mi yanalım.. Kısaca yandık bittik kül olduk...KUTPO ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...
En sabırlı yatırımcımız da bu hale geldiyse artık, umit kaf dağının ardında kaybolmuş demektir :( Bunca zamandır bizi şaşırtmasını umduğumuz KUTPO bundan sonra da şaşırtmayacak belli. Benim elimdeki hisse miktarı çoğuna göre önemsiz olsa da bu sefer zararına vermeyeceğim inş. Bekleriz...olmadı, çocukalarıma kalır, hep dediğim gibi.. O değil her Kütahya'dan geçerken KUTPO yüzünden şehirden soğudum ya..Siz de bu boyuta gelen var mı? [emoji15]
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes o tarafa inerken gerekirse kutahya nin cevre illerini dolanip inecem...cok sevdigim turkusine bile gicik olmaya basladim.Bir tek rasim ozan kurahyaliya karsi duygularim degismedi...
..
Sn javacıaliusta, ben kendimi fahri Kütahya hemşehrisi ilan ettim. Hem yatırım yaptık hem de KUTPO sayesin de KÜTAHYA vazgeçilmezimiz oldu.. KUTPO ile artık duygusal bir bağımız var. Fena çaktı bize orası başka. Fakat yine de dünyanın lider porselen fabrikasına ortak olmak başka bir duygu...
Fakat KUTPO ile ilgili göçüklerde de olsam içimden bir ses hep sabırlı ol iyi olacak güzel yerlere gidecek diye bir ses devamlı beni sakinleştiriyor. İçimizdeki İrlandalılar olabilir diye düşünmüyor değilim hani. :-)....
Moraller iyice bozulmuş gibi,şahsen 3. çeyrekten umutluyum sürpriz bekliyorum,sanki ilgilenme zamanı,yarın alıma başlamalıyım.Bloombergde ihracatlarının %55e yükseldiğinden söz ettiler,artık yeni fabrikanın katkısını hissedeceğiz üstelik ilk yarı sonu dipnotlarda alınan sipariş avansları 2 kata yakın artmış,ambalajda da işler çok iyi gidiyor olmalı fiyatlar çok yükselmiş (Tire patlatmış)..daha ne diyelim enseyi karartmayalım öyle..
Bakarsınız gayrimenkul şirketini de canlandırırlar..Bir de enerji şirketimiz oldu,Türkerler zordaydı muhtemelen çok ucuza kaptılar,hem paradan hem de zamandan kazandılar.
KUTPO'nun kazandığına dair şüphem yok da, kazandığını bizim gibi KY'lerle paylaşma konusundaki isteksizliği bizi üzüyor. Sn. Venedik'in söylediği gibi 'dünyanın lider porselen fabrikasına ortak olma'nın hazzını yaşayalım bi süre daha... Hayırlısı bakalım...
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence kağıt patron hariç herşeyiyle güzel...
biraz daha sabır..
Inşallah iyi olur...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek bıkmadı usanmadı 6.10 a hareketlendir sonra hoppp 6.03 e bağla
Hissenin yukarı dönmesi için gerekli olan iyi bir bilanço. 2014 te 9 aylık bilanço 52 milyon gelmiş. Şimdi de böyle gelirse bizim çilemiz biter.
Q1 2016 kar Q2 2016 kar Q3 2016 kar Q4 2016 kar Toplam
7.727.917,00 19.880.916,00 9.088.918,00 -1.144.538,00 35.553.213,00
Q1 2017 kar Q2 2017 kar Q3 2017 kar Q4 2017 kar Toplam
525.711,00 12.806.665,00
Sayın batırımcı 2016 Q3 benim notlarımda bu şekilde yer alıyor.
Endeks 113,055 gördü herkes mutlu. Kutpo yatırımcısı ne halde..bahtsız bedevi rolün de devam...
Bu tahtanın sahibi gerçekten bir olayı bekliyor olmalı. İstese bu havada hisseyi istediği gibi hoplatır. Adam resmen ölüm sessizliğin de bekliyor. Yaptığı sadece hisseyi olduğu yerde tutmak. Gelene veriyor şamarı geri gönderiyor. Anlaşılan hareketi seven biri değil. Kodum mu oturturum hali var.
Ne lanet kagitmis beee
Bütün hisselere para girişi var BİST uçuyor ne hikmetse bizim KUTPO'ya para girmiyor. Bu alem de bir biz para yatırdık sanırım. Yapacak bir şey yok, şemsiye köküne kadar açılmış durum da. Beklemeye devam. Eldekileri alamayacak orası kesin..
Bilanço da zarar açıklayıp düşen hisseler dahi yukarı tepki veriyor, KUTPO ise halinden memnun olduğu yerde duruyor.. Hay maşallah...Fakat bu piyasa satış yer aşağıya gelirse bizim halimiz nice olur onu düşünmek istemiyorum.
7 Kasım da Zarrab davası var. Suçlamaları kabul edebilir yönün de görüşler var haberler de. Bu bahane edilip endeks çakılabilir..NYT’den müthiş Zarrab iddiası: Suçlamaları kabul edebilir
Sat mi yo ruuuum...sat ma ya ca gim...sat maaam...umrunda degil bu tahtadaki cakalin ama yine yaziyom sat mi yooom
Satışı yığıyor Hacı, kimseyi yaklaştırmıyor...
Vermiceeem , vermicem,, istesen de vermicem.. :-)....
Adamların burayı takip ettikleri kesin. Kızdıkça basıyorlar aşağıya.. Endeks uçuyor buna satış geliyor. Hani bilanço sağlam zarar gelecek dedirtmiyor insana... Anlaşılan teknikçiler aşağıdaki boşluğu doldurtmadan rahat etmeyecekler..
Ben yarısınidaha verdim kalanlara bol şans. Hasta olacam serefsiz kagittan zarar sa da zarar
Bu adamlara yedirmeyeceğim bu lotları..Seve seve halledeceğiz ....