Diğer yıldız endekse gecmişte geçen hisseler prim yapmışlar,bakalım m bize bir faydası olacakmı yarın itibariyle
Printable View
Diğer yıldız endekse gecmişte geçen hisseler prim yapmışlar,bakalım m bize bir faydası olacakmı yarın itibariyle
Gyonun sermayesi 30 milyon tl olacak. Bunun kabaca 6 milyonu tektuya tahsis edilecek. Geri kalani tektu hissedarlarina hisseleri oraninda bedelsiz verilecek. Yani 3 milyon lot tektusu olup da tektunun yuzde 1ine sahip olan birisi 240 bin lot tekart gyoya sahip olacak. Yani gyonun yuzde 0.8ine. benim anladigim bu ve dogru anladigimi dusunuyorum.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar rica etsem aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
Sanirim piyasalar kotu gyonun halka arzi sikintili olur kaygisi tasidiklarindan dogrudan hissedarlara devrediyorlar gyoyu. Boylece halka arz derdinden kurtulmus olunacak. Sonra da muhtemelen poipteki gibi dileyen satmak uzere mkkya basvuracak. Eger poip yuzde 25 sartini tasiyamayan bir platformsa ortak satisiyla halka arz yontemini kullanabilirler. Sonucta yuzde 1 yuzde 0.8 oranina kadarki kisim belli. Sonrasini gorecegiz
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşacak varmı?
Ek 19649:rules:
Ek 19650:rules:
Ek 19651:rules:
Bu adamlar haberi gönderdi de, niye ayrılma fiyatını göndermediler......araştırma yaparken böyle bir şey gördüm niyetleri nedir bilemedim....aynısını ygyo sanırım 2014-2015 li yıllarda yaşamıştım....ama ayrılma hakkını bildirmişlerdi 0.61 62 li bir feyat ile başka bir fiyat daha vardı....bunlar açıklamadılar. Bir çakallık mı var bunların işine akıl ermiyor. Benden alanlarda kazansın çıktım gitti....Amorrrr kardeş benden bu kadar.....yine belki bir gün bir kağıtta kesişiriz....
Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı Nasıl Belirlenir?
(1) Payları borsada işlem gören ortaklıkların payları için ayrılma hakkı kullanım fiyatı, işlemin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki, açıklanan tarih hariç olmak üzere, otuz gün içinde borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalamasıdır.
ayrılma hakkı konusunda şöyle bi açıklamaları var;
sanırım kimsenin ayrılma hakkı kullanmayacaklarını düşündüklerinden bu işlem için ayırdıkları rakam;
Söz konusu işlem önemli nitelikteki işlemlerden sayıldığından ayrılma hakkı doğuracağından ilk genel kurulumuzda ortaklarımızın onayına sunulmasına, ayrılma hakkı için 1.000.000 TL bütçe ayrılmasına , ayrılma hakkı kullanımının 1.000.000 TL'yi aşması durumunda ise işlemin yönetim kurulunca yeniden gözden geçirilmesine,
Sanayicinin enerji firmalarının allah yardımcısı olsun işleri çok zor hergeçen gün alım gücümüz eriyor
https://twitter.com/hiakkaya/status/966620791432396800
NE DEMİŞİM BAK BAKALIM TWİTTERDA.....1.35 DE STOP OLDUK 1.50 DE SATAMADIK ..
yıldız pazarın tektumuza uğurlu gelmesi 5 leri 10 ları hatta 100 leri görmesi dileğiyle hayırlı kazançlar
Özellikle bu şahısa dikkat patron tetikçisi olabilir al sat yönlerdir baabında
Yahu gyo kuracağına ünvan değişikliği yap ver bedelsizi ben gibi gariban yatırımcıyı sevindirsen olmazmı sayın şirket sahibi evet bu yatırımcı doğru söylüyor en mantıklısı bu olabilir diye düşünsen ytd zaten değil
Arkadaşlar artık Yıldız Pazardayız. Hayırlı olsun. Umarım başkalarınında dikkatini çekeriz.
Arkadaşlar olumlu beklentilerle birlikte kaliteli analiz paylaşan kişileri itham etmek artık kabak tadı verdi. Hisse senetlerinin fiyatlari her zaman beklentilerle uyumlu gitmeyebilir. Bol bol komplo teorisi üretip buna inanmak pek sağlıklı değil. Herkes yaptığı analiz ve arastirmalara sarfettiği emeği miktarinca para kazanır inşallah bu kağıtta.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıdı 2 senedir tutuyorum. Forumu da düzenli takip ediyorum. Herkes yanılma hakkına sahiptir. Her bir şeyin ardında art niyet aramak doğru değil.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her türlü pu..............adi...... şerf..........gördükte tahtada o 1.12 deki 1.303.837 satış nedir??????????Vay arkadaş
Dün 1.732.015 adet 1.042 ortalamalı açığa satış yapılmış. Eğer şu ana kadar açık kapatılamadıysa yapanlara yazık olur. Eğer büyüklerin bilgisi dahilinde ise bize yazık olur.
Tesekkurler sayisal analiz ve 12345 saygilar
Yıldız pazara geçmesinin işlem hacminin yüksekliğinden dolayı ,hisseye belirli hiç bir etkisi yoktur , yalnız şöyle olumlu bakabiliriz yabancının gözüne çarparsa bir miktar buraya yanaşabilirler. Rasyonel bir şirket olduğunu düşünürlerse🤷🏻*♂️
Muhtemelen Burda bir çok arkadaş benden daha eskidir benim tektuda geçmişim
max 1 yıldır. Kimler necidir neye hizmet eder çok bilmem tanımam
takılmam umrumdada değil.
Şunu bilirim 20 yıllık borsa geçmişim var kimseye bire bir tutulmamak gerek.
Bu forumlarda çok değerli kıymetli arkadaşlarım oldu ve halen ara ara görüşürüz. Ky yapması gereken kendine bir strateji belirlemesi o zaman kimse
çok üzülmez . Kâr, zarar kardeştir herkesin amacı para kazanmak eğer zengin olmak istiyorsa ky o zaman at yarışı iddaya bakmalı bol kazançlar.
Ek 19660:rules:
Gedik yatırım sevdalı gözüküyor
Açığı kapatırlar saati var:)))