Sayfa 199/945 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Gayrimenkullerle ilgili ayrıcalıklar var. Amaç Gayrimenkulleri GYO ya devredip o ayrıcalıktan faydalanmak.
    Aydınlatıcı Bilgi için çok teşekkür ederim herkese bol kazançlar dilerim ytd zaten değil

2. Arkadaşlar artık Yıldız Pazardayız. Hayırlı olsun. Umarım başkalarınında dikkatini çekeriz.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Arkadaşlar olumlu beklentilerle birlikte kaliteli analiz paylaşan kişileri itham etmek artık kabak tadı verdi. Hisse senetlerinin fiyatlari her zaman beklentilerle uyumlu gitmeyebilir. Bol bol komplo teorisi üretip buna inanmak pek sağlıklı değil. Herkes yaptığı analiz ve arastirmalara sarfettiği emeği miktarinca para kazanır inşallah bu kağıtta.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmet 75 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar olumlu beklentilerle birlikte kaliteli analiz paylaşan kişileri itham etmek artık kabak tadı verdi. Hisse senetlerinin fiyatlari her zaman beklentilerle uyumlu gitmeyebilir. Bol bol komplo teorisi üretip buna inanmak pek sağlıklı değil. Herkes yaptığı analiz ve arastirmalara sarfettiği emeği miktarinca para kazanır inşallah bu kağıtta.

Teknik Analiz yapıyorum. Bahse konu şahıslar kadar yetenekli değilim. Çünkü müneccim olmak lazım. Forumda eski yazılanları okursanız bahse konu şahıslar geldiğinde yaptıkları yorumlardan sonra neler olduğunu göreceksiniz...
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Sende 2 tane varsa iyiymişsin
    Ben dahil bende çok var [emoji23][emoji1310]
    İroni güzel

6.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Teknik Analiz yapıyorum. Bahse konu şahıslar kadar yetenekli değilim. Çünkü müneccim olmak lazım. Forumda eski yazılanları okursanız bahse konu şahıslar geldiğinde yaptıkları yorumlardan sonra neler olduğunu göreceksiniz...
    Kağıdı 2 senedir tutuyorum. Forumu da düzenli takip ediyorum. Herkes yanılma hakkına sahiptir. Her bir şeyin ardında art niyet aramak doğru değil.

7. her türlü pu..............adi...... şerf..........gördükte tahtada o 1.12 deki 1.303.837 satış nedir??????????Vay arkadaş

8. Dün 1.732.015 adet 1.042 ortalamalı açığa satış yapılmış. Eğer şu ana kadar açık kapatılamadıysa yapanlara yazık olur. Eğer büyüklerin bilgisi dahilinde ise bize yazık olur.

Sayfa 199/945 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •