https://www.migros.com.tr/sayfa/1/61...bil-uygulamasi
Syg,
Printable View
Yahu iste ortalama dusurme. Sali 5 tl ye duserse ne yapacaksin, dusmeyecehini garanti edebilir misin
Bak sana soyle ornek vereyim
Maliyetim 5.27 ve elinde 50k dolar olsun
Diyelim 5 53 den bir 50k daha aldin.
Senin maliyetin bu durumda 5.40 oldu
Fiyat 5.53 ve senin maliyetin 5 40
Yani su anda 13 bin tl kardasin. Oh mis
Diyelim 5 40 a geldi ve satarsin kendini korursun
Ama maliyet dusurursen zararin katlanabilir
Unutma dusen bicak tutulmaz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temmuz ayında:
FED 2019 yılında 3-4 faiz artırma ihtimali, 600 milyar dolar bilanco kücültme
Merkez bankasına baskı
Kanal istanbul, metrolar yollar vs projeler tam gaz
Ocak ayında
FED 2019 SIFIR faiz artırma ihtimali, kısıtlı bilanco kücültme
Merkez bankasına sıfır baskı +24 faiz
Tüm projeler iptal oldu
Deprem gecti gitti (finansal acıdan)...Tek eksik güven....O da zaman alacak.
Depremin gecip gittiğine dolar 4,8, borsa 120, enflasyon ve faizin normal düzenine geldiğinde anlarsınız. O zaman da fırsat kacmış olur.
Arkadaslar ben garanti kartimi kapattigimida mt kartiniz kapandiktan 15 gun sonra aidat kartiniza iade edilir demisti ama henuz edilmedi
Acaba bunu bir sonra ki ekstre de mi gorecegim. Pzt yeni ekstre gelecek.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şeyi gözden kaçırmamak lazım ,
2019 yılında Avrupa merkez bankasının icraatları söz konusu olacak FED den ziyade,
bu sene AMB varlık alımlarını sonlandırıp faiz arttırmaya başlama takvimi devrede,
döviz yatırımıcısı arkadaşlara bu sene dövizinizi euro olarak değerlendirmeyi düşünebilirsiniz...
Haftaya da tüm alkollü içkiler kategorisine göre yüzde 15-20-25 indirimli olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu sene ekonomik büyüme verilerinde küçülme ve bretix sorunu olan avrupa faiz filan artıramaz.
stabile devam yuro boyutunda
Bir arkadaş çarşamba günü 200k 32 gün %21 garanti bankasına yatırmış.
sanırım şu anda en iyi - o da kötünün iyisi bence- ING e-turuncu 22.5% veriyor. Benim anlamadığım bu hoş geldin beş gittin faizini 1 yılla sınırlamanın manası nedir? Belli ki sen o faizi düşürdüğün an adam alacak parasını başka bir yere aktaracak neden 1 yıl yaparsın da uzatmazsın? :wu:
Müşteri temsilcisi ile telefonda görüşmeye başlarken "Müşteri memnuniyetinizi temin için görüşmelerimiz kayıt altına alınacaktır. İstemiyorsanız görüşmeyi şimdi sonlandırabilirsiniz" bildiriminde bulunmanız ve görüşmeyi kaydetmeniz, görüştüğünüz müşteri temsilcinin sicil numarası ve adını sormanız, tabii ki kayıt altına almanız, iadenin tutarı ve ne kadar süre içinde yapılacağını sözleriyle kayıt altına almanız daha sonra yapacağınız görüşmelerde inkarı önlemeye ve ispata yardımcı olacaktır.
Garanti yıllar önce mevcut her hesaptan ayrı ayrı hesap işletim ücretleri almaya başlayınca hemen tüm bağımı ve kartlarımı sonlandırmıştım.
Seçim yaklaşıyor ya artık bol bol petrol bulma haberleri yayınlanır medyada...
https://www.borsagundem.com/haber/te...ldular/1384246
Garanti bankasının money bonus kartını kullanıyorum bir yılın dolmasına birkaç hafta kala kartı iptal ettirmek istediğimi bildirdim, neden diye sordu mt bende yıllık kart ücreti yansıyacak yansımadan kapatmak istiyorum dedim hemen kartın yarı ücretini düşelim teklifi geldi, ben olmaz kapatalım deyince ''yansıyacak kart ücretinin tamamını iptal edelim kapatmayın'' dediler ben de şimdi oldu tamam dedim ve ''bu telefon konuşması telefonumdaki yazılım aracılığıyla kaydedilmiştir ücret iptali yapılmazsa kanıt olarak kullanılacaktır'' dedim.Ve ekstrede yansıma ve iptal edilme işlemini gördüm.Bundan sonra yıllık ücret yansıdıktan sonra değil yansımadan pazarlık yapın işi bitirin ve de mutlaka telefonunuza konuşmayı kayıt eden yazılım kullanın.
Bankaların adiat ücretsiz kredi kartları var. Bunları neden kullanmıyorsunuz?
Aidatı olan kartların hepsi size kaşıkla verip kepçe ile alırlar.
Aidatsız kartlar da taksit yoktur. Sizi disipline eder. Paranız varsa harcarsınız, yoksa harcamazsınız.
Çok varlıklı olmama rağmen asla aidatı olan ve taksit yapan kredi kartı kullanmadım ömrü hayatımda. Prensip işte. Bonus puan falan hikaye. Bankacıların ciğerini kalbini bilirim. Sizi asla 2 kere 3 kere öpmeden bırakmazlar!
Bunlardan alın. Her banka veriyor ücretsiz kredi kartı. Varsın taksit yapmasın. Varsın puan bonus falan vermesin. Daha iyi. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.
https://www.paradurumu.com/kredi-kar...ri-haberi-3913
https://www.kosgebkredisi.com/aidatsiz-kredi-kartlari/
Bankalarla fazla hasir nesir olmayin bu is fille yataga girmeye benzer..
Mesafenizi koruyun.
Syg,
Ayda 10.000-15.000 tl kredi kartı harcaması iyiymiş...3000 tl bonus para kazanmak için...O kadar harcama yapma bonus kazanmasan da olur zaten...Alışveriş manyağı olmaya da gerek yok...
Benim de iki akbnk axess platin vardi dalgin bir animda kitlemis aidati iptal ettim birini digerinin aidat yarisini 6 ay kullanmak kaydiyla chip olarak yukledi filin hortumu dokandi acik, zamaninda farketmesem namus gidiyodu :) bu ara kampanyalarda zayif sanki yakitta ise yariyor biraz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1/200 veriyorlar genelde puani artik.
Puana takilmamak lazim harcama yaparken.
Ben hopi ve zubizu da yukledim.
Hopi bp'de zubizu vw servisinde avantajli.
Syg,
Maximiles ve World kullaniyorum su siralar.
Finans Xclusive ve HSBC Advantage cuzdanda geriye kaydi..
Finans 3 ayda bir D&R dan guncel kitaplardan sectiriyor, bu ozelligini begeniyorum.
Syg,
Traş bıçağından elde edeceğiniz bi kaç 50 lira ,kredi kartından alacağınız bonus vs ,şu kart böyle bu kart derken harcayacağınız vakti güzel şeylere ayırın .Hayat kısa zaman çabuk geçiyor
Bu psikoloji ile ordan elde ettiğiniz 3-5 karları doktora vermek zorunda kalmayın ..
Takmayın hayatı bu kadar .Hersey olacağına varır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi