https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/680809
Printable View
Takas atabilecek var mi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pay alim teklifi 1.56 dan onaylanmis
2.25 ortalamaları 2.50 üstü ile boşalttık.Sağolsun yüzde 40 da demisaşda geldi.Çağrıdan sonra bakarız.Bu endeksde dünya kadar ucuz hisse var.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.56 çağrı fiyatının olumsuz yansıyacağını düşünüyordum ama herhangi bir olumsuz etkisi olmadı şu ana kadar.Umarım olmaz da.
1.56 çağrı fiyatı ise bu endekste bu rakamlar çok yüksek bence.Bistte kağıtlar bedava oldu zaten.
Buralarda dip oluşturma çabası görüyorum.
Galip hisselerinde herşey oyundur. Burada algı yapanlara çok kulak asmayın.
Yanlış anlamadıysam çağrı süreci için kurul onayından sonra 6 iş günü içinde başlanması gerekiyor.Hisse üzerinde olumlu yada olumsuz etki yapması hususunda görüşleriniz nedir arkadaşlar.Bildiğim kadarıyla olumlu olması gerekir ama piyasalar bozuk.
Olumlu olmasi icin cagri fiyatiyla hisse fiyatinin arasinda ucurum olmamasi gerekir.eger cagri fiyati 2× lerden olsaydi olumlu olma ihtimali yuksekti bana gore.tabi galip bu sagi solu belli olmaz
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/682076
Bist100 hisseleri için açığa satış yasağı geldi...
En gözde hisseler 3-4 fk lara düsmüsken buna kim bakar, hem de çağrı fiyatı 1.56 iken.Alıcı buldular mı iyice basacaklardır.Kendileri satmasa vatandaş satar bunu gider baska ucuz hisse alır.Galip diğer hisselerini bastı bugün.
Buralar daha yüksek.Garanti yer çağrı fiyatına yakın rakamlardır.Aslında beklemek lazım.Çağrıdan sonra esas düşüş olabilie çünkü Bist yeni bir oluşuma girdi.Belki çok uzun süre 100 binleri bile görmeyecek.Dövizin bu kuruyla bile birçok şirket en az 2 sene düzgün bilanço açıklayamayacak.
Eczacı uyanık adam.Şu an en iyi 1 liralarda dolaşacak hisseyi Galip'le anlaşarak millete 2.5 lardan sattılar.Halka açıklık yüzde 50 üzerinde.Galip'in bir sürü şirketi var, bunu ne etsin.
Beni dinleyenler en az yüzde 25 karlı çıktılar.Endeks döndüğünde bu yuzde 25 lede kazandıklarını hesaba katarsak en az yüzde 50 karda olacaklar.Bu arada bu şu an da geçerli, ben daha aşağıları bekliyorum.
Burda üstteki köylu gibi Galip'in şakşakçılarına bakıp hisse alıp satmayın.Şirketin fk sı 10.Halkbank fk 2.5 mesela.
Galip kağıtlarında teknik geçerli değil diyen kim acaba? FK 10 demiş...
:he:
Yaw he he...
Imzası bile aracı kurum çalışanının diyor...
Yok daha çok var, çağrı 1.56 unutma.
Aldığım malları köylünün birinin eline verdim.
Köylü milletin efendisidir, Atatürk.
Biraz buraları sindirsin, sonra yön aşağı bence.
211-214 aralığından aldım.. :he:
hayırlı olsun..
kobrayı saldım çayıra, otlaya karnın doyura...
213 214
17 40
212 213
9 36
211 212
12 5
212 213...
Bi tavana 259 inşallah.
Tamam, söz kynin :he:
212 213
7b 3b
Tamam mı devam mı :rules:
Ecbyo adı değişsin artık. Mrtyo veya meyo olsun...
22x üstü iyi olur. Rahatlar...