Sayfa 198/324 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Vatandaş satarsa almak lazım o zaman..
    Ytd
    Buralar daha yüksek.Garanti yer çağrı fiyatına yakın rakamlardır.Aslında beklemek lazım.Çağrıdan sonra esas düşüş olabilie çünkü Bist yeni bir oluşuma girdi.Belki çok uzun süre 100 binleri bile görmeyecek.Dövizin bu kuruyla bile birçok şirket en az 2 sene düzgün bilanço açıklayamayacak.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Eczacı uyanık adam.Şu an en iyi 1 liralarda dolaşacak hisseyi Galip'le anlaşarak millete 2.5 lardan sattılar.Halka açıklık yüzde 50 üzerinde.Galip'in bir sürü şirketi var, bunu ne etsin.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Beni dinleyenler en az yüzde 25 karlı çıktılar.Endeks döndüğünde bu yuzde 25 lede kazandıklarını hesaba katarsak en az yüzde 50 karda olacaklar.Bu arada bu şu an da geçerli, ben daha aşağıları bekliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Beni dinleyenler en az yüzde 25 karlı çıktılar.Endeks döndüğünde bu yuzde 25 lede kazandıklarını hesaba katarsak en az yüzde 50 karda olacaklar.Bu arada bu şu an da geçerli, ben daha aşağıları bekliyorum.

o zaman biz de sizi dinleyelim bundan sonra hocam..teşekkürler..
    ytd

Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Galipin kağıtlarında teknik çok geçerli değil.Ben hisse devrini ve Galibin bu şirketteki niyetini öğrenene kadar bekleyeceğim.Faaliyet alanı mı değişecek, başka şirketlemi birlesecek, aynı şekilde devammı edecek v.b.

Hayırdır sn dide, galipin niyetini beklemeden malı satıp şimdi de düşecek tamtamları çalmalar...
    Geçmişinizi bilmesek..
    Neyse...
    Yatırım tavsiyesi değildir (YTD)
    "Berkin..."

6. Burda üstteki köylu gibi Galip'in şakşakçılarına bakıp hisse alıp satmayın.Şirketin fk sı 10.Halkbank fk 2.5 mesela.

Galip kağıtlarında teknik geçerli değil diyen kim acaba? FK 10 demiş...

Yaw he he...
    Imzası bile aracı kurum çalışanının diyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir (YTD)
    "Berkin..."

8.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Şu an zararırına islem yapıyor.Yakın gelecekte ilk aşamada olması gereken yere yerleşecek.

Hocam olması gereken yere gelmedi mi hala?
    Ytd

Sayfa 198/324 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •