nzor bono 24,62 getiriyor diye büyük kısmı oraya yatırmıştım ama FIL yapsam daha mı avantajlı olur bilemedim sürekli bu oranlarda kalır mı acaba
Printable View
nzor bono 24,62 getiriyor diye büyük kısmı oraya yatırmıştım ama FIL yapsam daha mı avantajlı olur bilemedim sürekli bu oranlarda kalır mı acaba
Dün İng ppf 24.77 getirmiş bana, üçte bir ile almıştım kalan tl min tümüyle yine İng ppf aldım,mk 24.5 üzerinde olduğu sürece bozmayı düşünmüyorum.
%24 den repo ihalelerinin açılması ile PPF getirilerinde düşüş olabilirmi
ziraatten fil aldim
bu simdi bugun fiyatinen alinir demi?
birde yarin satarken saat 2 den sonra hesaba girilir demi?
birde simdilik bir sey gostermiyor. hesaptan para cekilmistir. ve yatirim hesapta yazmis :
telimat verilen fil alis emiri
bir bankanin fonun baska bankadan alan varmi acaba arkadaslardan?
Tefasta islem goren fil fonunu ben finanstan aldim ..ayni 9.30 13.30 arasinda bozdugumuz zaman ayni 2.30 da geciyor...peki bugun 2 de bozsak ne zaman gecer hesaba
İng sadece email gönderdi şifre falan bir şey göndermedi ..
Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) hesap başvurunuz onaylanmıştır. Şubelerimiz, İnternet Şubesi, 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı ve ATM'ler aracılığı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Gelen sadece bu.
arkadaşlar döviz makası uygun banka tavsiye edebilir misiniz?
AKBANK YILLIK HESAP BAKIM ÜCRETİ ADI ALTINDA YATIRIM HESABINDAN 75tl ÜCRET KESMİŞ.
kan emici bunlar.
Fonların çalıştığı aracı kurumların kesintisi bireysellere göre daha düşüktür.Piyasa 25.50 ye kitlendiğinde bana aracı kurum 24.25 veriyordu fakat fonların getirisi daha iyi gidiyor, fonda kalmak daha mantıklı.
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba hayrani bey,
Size Türkiye finansın TFX target uygulamasını tavsiye ederim.
24 saat spot piyasada işlem yapabilirsiniz.
Şu an makası 1 kuruş.
Bunu istemiyorsanız TEB bankasının TEB FX uygulaması var.
Orada alsat aralığı daha fazla, yaklaşık 2 kuruş gibi.
Rast gelsin.
Selamlar.
..........
Bu saatte açıklanıyor mu? Nereden öğrendiniz?
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tefas dünkünü mü gösteriyor öyle ise dünkü getiri...sorry..
AAL mk 27,44 sanırım özel sektör tahvili içerdiği için böyle günlük sıçramalar yapıyor.
20000 tl lik fil aldim simdi hesaba baktim 567 tl civarinda bir rakam bosta kalmis. 14:30 dan once zaten 20000 tl lik gosteriyordu.
yani yatirim hesabi bakiyesi yazmis 567 tl. bu ne demek? komisyonmu?!!!
yatirim bakiyesi ne demek genel olarak?
neden boyle olmus? bu parani vadesize yatiramiyorum.
Anl 5,211680/. 25,06 mk