Sayfa 198/1001 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Tefasta islem goren fil fonunu ben finanstan aldim ..ayni 9.30 13.30 arasinda bozdugumuz zaman ayni 2.30 da geciyor...peki bugun 2 de bozsak ne zaman gecer hesaba

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şifre gönderim tercihi sorması lazım. E-mail olarak belirtmediyseniz posta olarak gelebilir.
    İng sadece email gönderdi şifre falan bir şey göndermedi ..
    Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) hesap başvurunuz onaylanmıştır. Şubelerimiz, İnternet Şubesi, 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı ve ATM'ler aracılığı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Gelen sadece bu.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Tefasta islem goren fil fonunu ben finanstan aldim ..ayni 9.30 13.30 arasinda bozdugumuz zaman ayni 2.30 da geciyor...peki bugun 2 de bozsak ne zaman gecer hesaba
    Emir Alır Ertesi Gün Güncel Fiyatı İle Bozar.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İng sadece email gönderdi şifre falan bir şey göndermedi ..
    Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) hesap başvurunuz onaylanmıştır. Şubelerimiz, İnternet Şubesi, 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı ve ATM'ler aracılığı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Gelen sadece bu.
    Şifre sonradan geliyor hemen gelmiyor. E-devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz isterseniz. Mkk uygulamasından Mkk'ya kayıtlı bütün hesaplarınızı görebilir isterseniz bloke bile koyabilirsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Şu anda bist repo ortalama oran 25.47 görünüyor bu durumda olumsuz etkisi olmayacak anlaşılan.
    Ilerleyen günlerde repo oranlarıda MB'nin fonlama faizine yaklaşıyor sanırım. Sadece bugüne has durum olabilir. Bakalaım göreceğiz hep birlikte.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şifre sonradan geliyor hemen gelmiyor. E-devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz isterseniz. Mkk uygulamasından Mkk'ya kayıtlı bütün hesaplarınızı görebilir isterseniz bloke bile koyabilirsiniz.
    Şifre almak zorunlu mu peki mkk uygulamasını kullanmak istemiyorum.
    posta gelirse ücreti nerden kesicek e turuncuya para koyarsak alabilir anladığım kadarıyla
    Son düzenleme : paramanya; 21-05-2019 saat: 14:29.

7. arkadaşlar döviz makası uygun banka tavsiye edebilir misiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    arkadaşlar döviz makası uygun banka tavsiye edebilir misiniz?
    Tfx Target - Türkiye Finans
    AlbaFx-Albaraka
    TRADE Plus-Kuveyt Türk

Sayfa 198/1001 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •