Füze atsaydin Brain abi[emoji16]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sn Brain selam , eva bu buna ha deyip geçeceksin takılmayın şuna boşverin , ama sizi takip etmek zevkli 😂, yine döşemişsiniz kendinizden emin ve sağlam bir bilgi almış gibi , sizde birşey var belli , hisseye de tam ekim sonundaki yükseliş başlamadan hemen önce girmişsiniz galiba , nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz ? Bu hafta bekliyorum demiştiniz adamlar sildi attı , şimdi son hafta diyorsunuz , sizin kaynak sizi kandırıyor olmasın 😂, yılsonu 16 altı olacak gibi , adamlar 1 lotun hesabını bile yapıyorlar demişsiniz arkadaşkarın bir esprisi vardı sizle ilgili enver bey diye , yoksa gerçekten enver misiniz 😂😂😂, gırgır şamata olsun diye mi böyle yazıyorsunuz yoksa gerçekten böylemi düşünüyorsunuz ?bir dost olarak soruyorum size ?
Klmsn totalde 55 milyon USD ihracat için dahilde işleme belgesi aldı
47 milyon USD degil
Sn ibagatir
Forumda siz ve diğer arkadaşlar temel teknik birçok bilgiyi hakkıyla veriyor tartışıyorsunuz benim yazdıklarımı duyum sohbet abartı olarak değerlendirip sizlerin analizlerinin içinde harmanlayabilirsiniz enver bu tahtada çerez kalır
Ben 50-75 hedefi yazdığım için gırgır olduğunu düşünüyorsunuz aslında konuşulanları yazsam inanamazsınız bu rakamların en az 5 katı
Anlıyorum inanmak istiyorsunuz ama veri kaynak dayanacak bilgi arıyorsunuz böyle yükselişlerin garantisi ve kesini hiç bir zaman olmamıştırki borsada bilgi ve veriye göre süper yükselişler olsa
Bu işin üstadıyım diyenlerin çoğu çakılmazdı
Bir noktadan sonra kısmet şans devreye girer tüm bilgi ve duyumları biraraya getirip kalır yada çıkarsınız tahtadan son kararınızıda ne teknik ne temel ile hislerinizle verirsiniz
Sorunuzun cevabını mayısda genel kurul sonrasında
Hepbirlikte alacağız umarım hepimiz güleriz
https://i.hizliresim.com/WXdoqN.png
TD Sequential
Stop seviyesine yakın yerlerde m9(al sinyali) verince yüksek ihtimal ile çalışan bir indikator.
Stop seviyesi = 16.20 (altında günlük kapanış.)
En son 9.20'den al sinyali vermişti.
Sn brain size katılıyorum ama gülmekten 😂😂 yanlış anlamayın da klimasan bir egeen değil bizde çok dedikodu duyuyoruz ama hepsi gerçek değil klimasan tamam çoğu şirkete göre güzel fakat sizin dediğiniz rakamları görmesi için 500 milyon kar olması gerekir dedikodunun da bir sınırı oranı olur yani temel olarak desteklenmeli benim en iyi senaryon 20 22 arasıdır
sayg
140 trilyon kar eden şirket 600 trilyon piyasa değeri (sizin 22 TL hedefine göre)...çok komik kalır...vede kalıyor.
Lakin fiyat oturacak. Bu fiyatlar hazmediliyor. Nitekim birkaç aydır gaz alma işlemi devam ediyor. Yıl sonu kar tahminime göre 25/26 TL en az olmalıydı.
O sizin dediğiniz 500 trilyon kar etmesi demek hisse fiyatının 100 TL üzeri demek .. bilanço herşey..bazen hicbirsey..
Bol kazançlar..
Günaydın.İyi pazarlar hepinize.Dostlar biz bu seneyi 20'nin altında kapatmayız diye düşünüyorum.Sağlıkla kalın.
ben demiyorum brain diyor yani yazısını okursanız konuşulan rakamın (50/75 ) 5 katı diyor bende ona cevaben demişimki temel olarak desteklenmeyen bir durum yani 500 mio kar gelmesi lazım dedim anlaşılmadı galiba şu anki radyolara göre hayal dedim he 2020 ciro 2 mia olur kar 200 milyon olur onu bilemem
sonuç ben 22 diyorum fakat artçılarla 20 27 arası gider gelir
https://i.hizliresim.com/Z50P2o.png
ICHIMOKU :
15.50 - 15.68 ortalama kuvvetli ilk destekler 14.20 ise çok kuvvetli destek, kriz zamanında dahi zar zor kırılan bir destektir.
17.70 17.90'lar ise dirençler.
ICHIMOKU'da içi yeşil ile gösterilen bulutun kalın olması ise pozitif eğilimin kuvvetliliğini gösteriyor.
Aşağı çekilmelerde söylediğim desteklerin altına gelmesi durumunda bulut içerisinde uzun bir süre yatay yapması beklenir.
Şu kağıt şu hali ile gidip 14,20 yi görecekse yemişim kriz zamanını felen filan , bu kağıdın allah belasını versin derim ,burdan kağıt soğusun soğusun deyenlerede sayar söverim o zaman , bankalar bile bundan çok daha fazla fk ile işlem görüyor ya
Sayın İbagatir en negatif yerine odaklanmışsınız :kahkah:
Yeşil alana bulut deniyor 26 gün önünden gider grafiğin. Bulut günlük kapanışın altındaysa destek görevi görür.
Üstünde ise direnç görevi görür.
26 Gün sonra bulutun bittiği yere dikkat edin 18.00'a yakın. Yani 18'lerin üstünde olursa o zaman oralar destek görevi görür. Altında olursa kırılması gereken bir direnç olur.
Çok detaylı Ichımoku, sadece bu kadarını yazıyla anlaşır şekilde anlatabilirim. Benim penceremde teknikte görünüm oldukça pozitif.
Bu kağıda bu kadar güveniyoruz , hak etmediği yerler olunca / veya zannedince insanın beynine bazen oksijen gitmiyor , kusura bakmayın , şu an gerçekten 9,20 deki yerlerde nerdeyse bütün indikatörler , ben sizin gibi bu grafikleri burdan göndermede başarılı değilim ama ccı, chandemo, macd, stoch rsı , bollinger bunlar bazıları dipte yani hisse hiç haketmediği alakasız satışlar yiyor diyor , bence yay gerildi , dövizde yükseldi bu çeyreğe de iyi yansıyacak stok maliyetinden dolayı , derinhisse diye bir internet sitesi var orda klimasan gibi hızlı tüketim sektörü veya tedarikçileri ile ilgili şirketlerden bahseden bir yazı okumuştum , klimasan yakın zamanın en güçlü şirketlerinden biri olacağından bahsediyor , onun için bu şirket hiç hak etmediği yerlerde , olsun sabırlıyız ,bu bana herseme minimum 1 tl temettü versin hersene daha önce söylediğim gibi 5 senede tutarım ben bunu belli faizler daha da düşecek aşağıya , bu temettü verimi iyi şirketley için çok iyi olacak
Estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim yorumunuz için :)
Dediğiniz gibi bütün indakatörler sıkıştı kritik yerler, yay gerilmiş.
Derinhissenin önceki yazılarında övgüyle bahsettiğini biliyorum. Ama şaşırtıcı bir şekilde, bebek şirket portföyüne ekleme yapmıyor klimayı
Yıllık karlılığı 120 bile değil 80-90 arası her sene gelse, isteselerde tutmazlar kağıdı :)
kuşlu sitede sevgil big_boga şirket yönetimine baya baya giydirmeli çok önemli bilgiler paylaştı takip edin derim taze taze
karı burada gösterejağn parayı burada kazanıyorsan vergisini burada verejahn yoksa ararun 155'i demiş özetle. İyi demiş bir bildiği var demek ki..
https://twitter.com/AYI__BOGA twitiniz varsa takip edin derim
@ayi-boga nin dediğini ispatlamak çok zor
Şirket kârını transfer edecekse her türlü bu işi yapar
Geçmişte bunu yaptılar insaAllah yapmazlar
3 çeyrek bilançosunun açıklaması var mı?
Genel kurula katılmak patronları sıkıştırmak lazım.
Ne zaman olumsuz konussalar yukarı gidiyor çok şükür.
Bence satıp düşmesini bekleyenlerin fantezisini kimse takmiuordur. Arada dökülen olursa topluyorlar.
https://play.google.com/store/apps/d...omeless.filmix
Üniversitede yaptığım ödevden 5 puan fazla alabilmek için, yazdığım uygulamanın 100 download sayısına ulaşması gerekiyor.
Bu linkten indirerek bana yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler :)
Klimasan ise fazlasıyla sıkışmıştı 17.70 benim pencerede görünen direnç. Bu haftayı umarım güzel kapatırız :).
Yükledim.
Teşekkürler herkese :)
Sayın ibagatir yuklemeniz yeterli, sonrasında silseniz de olur
Devre kesici mi girdi..