Sayfa 196/864 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by Brain Yazıyı Oku
    Kağıtlarınızı istediğiniz yerinizde saklayabilirsiniz
    Füze atsaydin Brain abi[emoji16]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Sayın brain 3. Çeyrek kar beklentiniz 45 milyondu.. Bayağı bi sapma oldu.. Neye bağlıyorsunuz?
    Sn cenkbjk
    Gelen finansallara göre çok şey söylenebilir yanılmamın sebebi ihracat tahminimdeki miktar sapması ve kur düşüklüğüne bağlıyorum

3. Sevdim seni Brain abi önceden kırdı isek hakkını helal et.
     Alıntı Originally Posted by Brain Yazıyı Oku
    Sn eva beğenmiyor katılmıyorsanız okuyup geçebilirsiniz takılmayın manyak kelimesini kullanmanız gereksiz tanımadığınız birine bunu söyleyebilmek farklı bir kültür olsa gerek

4.  Alıntı Originally Posted by Brain Yazıyı Oku
    Sn eva beğenmiyor katılmıyorsanız okuyup geçebilirsiniz takılmayın manyak kelimesini kullanmanız gereksiz tanımadığınız birine bunu söyleyebilmek farklı bir kültür olsa gerek
    Sn Brain selam , eva bu buna ha deyip geçeceksin takılmayın şuna boşverin , ama sizi takip etmek zevkli 😂, yine döşemişsiniz kendinizden emin ve sağlam bir bilgi almış gibi , sizde birşey var belli , hisseye de tam ekim sonundaki yükseliş başlamadan hemen önce girmişsiniz galiba , nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz ? Bu hafta bekliyorum demiştiniz adamlar sildi attı , şimdi son hafta diyorsunuz , sizin kaynak sizi kandırıyor olmasın 😂, yılsonu 16 altı olacak gibi , adamlar 1 lotun hesabını bile yapıyorlar demişsiniz arkadaşkarın bir esprisi vardı sizle ilgili enver bey diye , yoksa gerçekten enver misiniz 😂😂😂, gırgır şamata olsun diye mi böyle yazıyorsunuz yoksa gerçekten böylemi düşünüyorsunuz ?bir dost olarak soruyorum size ?

Klmsn totalde 55 milyon USD ihracat için dahilde işleme belgesi aldı
    47 milyon USD degil

7.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Sn Brain selam , eva bu buna ha deyip geçeceksin takılmayın şuna boşverin , ama sizi takip etmek zevkli 😂, yine döşemişsiniz kendinizden emin ve sağlam bir bilgi almış gibi , sizde birşey var belli , hisseye de tam ekim sonundaki yükseliş başlamadan hemen önce girmişsiniz galiba , nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz ? Bu hafta bekliyorum demiştiniz adamlar sildi attı , şimdi son hafta diyorsunuz , sizin kaynak sizi kandırıyor olmasın 😂, yılsonu 16 altı olacak gibi , adamlar 1 lotun hesabını bile yapıyorlar demişsiniz arkadaşkarın bir esprisi vardı sizle ilgili enver bey diye , yoksa gerçekten enver misiniz 😂😂😂, gırgır şamata olsun diye mi böyle yazıyorsunuz yoksa gerçekten böylemi düşünüyorsunuz ?bir dost olarak soruyorum size ?
    Sn ibagatir
    Forumda siz ve diğer arkadaşlar temel teknik birçok bilgiyi hakkıyla veriyor tartışıyorsunuz benim yazdıklarımı duyum sohbet abartı olarak değerlendirip sizlerin analizlerinin içinde harmanlayabilirsiniz enver bu tahtada çerez kalır
    Ben 50-75 hedefi yazdığım için gırgır olduğunu düşünüyorsunuz aslında konuşulanları yazsam inanamazsınız bu rakamların en az 5 katı
    Anlıyorum inanmak istiyorsunuz ama veri kaynak dayanacak bilgi arıyorsunuz böyle yükselişlerin garantisi ve kesini hiç bir zaman olmamıştırki borsada bilgi ve veriye göre süper yükselişler olsa
    Bu işin üstadıyım diyenlerin çoğu çakılmazdı
    Bir noktadan sonra kısmet şans devreye girer tüm bilgi ve duyumları biraraya getirip kalır yada çıkarsınız tahtadan son kararınızıda ne teknik ne temel ile hislerinizle verirsiniz
    Sorunuzun cevabını mayısda genel kurul sonrasında
    Hepbirlikte alacağız umarım hepimiz güleriz

TD Sequential
    Stop seviyesine yakın yerlerde m9(al sinyali) verince yüksek ihtimal ile çalışan bir indikator.
    Stop seviyesi = 16.20 (altında günlük kapanış.)

En son 9.20'den al sinyali vermişti.

Sayfa 196/864 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •