Sn Brain selam , eva bu buna ha deyip geçeceksin takılmayın şuna boşverin , ama sizi takip etmek zevkli 😂, yine döşemişsiniz kendinizden emin ve sağlam bir bilgi almış gibi , sizde birşey var belli , hisseye de tam ekim sonundaki yükseliş başlamadan hemen önce girmişsiniz galiba , nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz ? Bu hafta bekliyorum demiştiniz adamlar sildi attı , şimdi son hafta diyorsunuz , sizin kaynak sizi kandırıyor olmasın 😂, yılsonu 16 altı olacak gibi , adamlar 1 lotun hesabını bile yapıyorlar demişsiniz arkadaşkarın bir esprisi vardı sizle ilgili enver bey diye , yoksa gerçekten enver misiniz 😂😂😂, gırgır şamata olsun diye mi böyle yazıyorsunuz yoksa gerçekten böylemi düşünüyorsunuz ?bir dost olarak soruyorum size ?
Klmsn totalde 55 milyon USD ihracat için dahilde işleme belgesi aldı
47 milyon USD degil
Sn ibagatir
Forumda siz ve diğer arkadaşlar temel teknik birçok bilgiyi hakkıyla veriyor tartışıyorsunuz benim yazdıklarımı duyum sohbet abartı olarak değerlendirip sizlerin analizlerinin içinde harmanlayabilirsiniz enver bu tahtada çerez kalır
Ben 50-75 hedefi yazdığım için gırgır olduğunu düşünüyorsunuz aslında konuşulanları yazsam inanamazsınız bu rakamların en az 5 katı
Anlıyorum inanmak istiyorsunuz ama veri kaynak dayanacak bilgi arıyorsunuz böyle yükselişlerin garantisi ve kesini hiç bir zaman olmamıştırki borsada bilgi ve veriye göre süper yükselişler olsa
Bu işin üstadıyım diyenlerin çoğu çakılmazdı
Bir noktadan sonra kısmet şans devreye girer tüm bilgi ve duyumları biraraya getirip kalır yada çıkarsınız tahtadan son kararınızıda ne teknik ne temel ile hislerinizle verirsiniz
Sorunuzun cevabını mayısda genel kurul sonrasında
Hepbirlikte alacağız umarım hepimiz güleriz
Yer İmleri