Merhaba arkadaşlar yükselen trend hissemden çıkıp cemtaş ve Fenerbahçe de pozisyon alıyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Merhaba arkadaşlar yükselen trend hissemden çıkıp cemtaş ve Fenerbahçe de pozisyon alıyorum
Fenerbahçe 3 Temmuz sürecinden beri hareket ettiğim ama uzun süredir al sat yatırım yapmadığım hissedir
Aziz babanın 1 milyon üye dünya devi projesi hareketi ile 52 liradan 103 liraya gittiği zamanlarda kağıttaydım ama şike süreci tahmin edeceğimiz beklenen bir hamle olmadığı için zamanla çoktum
Şimdi Ali Koç takımın rezil hali ve kötü geçen sezonların ardından
Olumlu olan tek şey ekonomik anlamda kulübün toparlanmaya başlamış olması buna takımın başarısı eklenince ben eski ederine ve fazlasına ulaşacağına inanıyorum
Hayal değil gerçek olabilir Trabzon 80 kuruştan 15 kat attabildiğine göre fenerde 10 liradan saha önce gördüğü 100 liraya gelebilir ama buna ekonomik yönetim ve şampiyonluk birleşmesi gerek
Şubatta 23 lira iken hedefin yarısı idi eğer şuan potada olsa idik kafa kafa bence 40/70 arasında işlem görüyor olacaktık
Bundan sonrası önce iyi bir teknik adam ve teknik ekip:
Emre Volkan sahada olmaz tribünde kavga edecek Hasan şaş gibi bu hakemler bu federasyon o dilden anlıyor
Kadroya acilen 5/6 gustavo kalitesinde oyuncu alınacak
Ferdi ve benzeri gençler bekletilecek Ferdi bizim kurtarıcımız olamaz Anadolu kulüplerinin 50.000 dolara aldığı yabancılar ondan ve bizim gençlerden daha kaliteli daha hazır daha güçlü
Hatta kalecimiz bile sorgulanmalı şampiyon olmak istiyorsan kalecin 1 puan alacak takım 2 puan
buradaki mesajlar neden silinmiş en azından benım yorumlarımda sakıncalı bir mesaj yoktu.
bilmeyenler, bilmek istemeyenler için tekrar belirtmekte fayda var.
bildiğiniz üzere süreç 3 temmuzda başladı, tamda turnuvanın başlama arefesinde, uefa dönüp tff ye dedi ki, takımınız turnuvaya başlayıp suçluluğu ıspatlanırsa turnuvaya şike karışmış olacak, bize hemen cevap verin fenerbahçeyi men edelim mi etmeyelim mi? mahkemeyi bekleyemeyiz dedi.
aydınlar sağolsun hemen, men edin, şike var dedi.
sonra aziz yıldırım ve ali koç konuyu cas a götüreceğiz bu bizim namus davamızdır dedi, bizi haksızca yargılıyorsunuz dedi.
burada fenerin haklı olduğu varsayımıyla hareket edersek, fener cas a gitti, haklılığı ıspatlanırsa birinci suçlu tff olacağı için tff dönüp fenerbahçeye ve uefaya ceza ödeyecekti, kaldı ki hatırlayın suçlu tff ile tüm kulüpler riske girecekti. döndü aydınlar fenere konu yargı da haksızsanız tüm parayı ben vereceğim namus sözü dedi ve memleket meselesine çevrildi iş, fener bu sözlere güvenerek cas tan davayı geri çekti ve yargıtayda bitmek bilmeyen davaya dönüştü. hatırlayın geçen sene yargıtay fenerin suçsuz olduğunu onadı ama kararı usulen bozdu (bilerek uzatılıyor).
burada fenerin haksız olduğu varsayımına gidersek, her kulvarda fenerin bu kadar üzerine gidilirken o kupa o müzeye girer miydi? aydınlar verdiği sözü tutup neden sponsorluk anlaşması yapsın?
özetle fenerin cas ta, uefa da, tr de cezasının onandığı hiçbir mahkeme, kurum, kuruluş yoktur.
olayın kumpas olduğu apaçık ortadadır.
sayg,
Ben ne yaptıysam Fener için yaptım.... Tapeleri kabul ettik vs. Hahahagdrh
Bugün bayrak aşağı yönlü kırıldı, ancak ben yarın tekrar bayrak alt sınırına yukarı atak edeceğini düşünüyorum.
Haber olarak Kasımpaşa maçını alırsak önümüzdeki hafta bayrağın üst sınırına kadar zorlayabilir.
Bu tabii ki diğer takımların alacağı skorlar İle de ilintili olacak.
Sportif olaraksa Emre'nin kırmızısı, basının üzerimize gelişi, kampta Kruse'nin nargile içmiş olması üzerine fesih,
takım disiplini açısından biraz kötümserim, bir de artık gençlerin daha fazla süre alacağını düşünüyorum.
Takım kupa maçına çok kilitlenmiş ve psikolojiyi kırıldı gördüm.
Kısa-Orta vadede Temmuz'daki dava sonuçlanırsa bayrak yukarı yönlü kırılır, ve yukarı yönlü yol alır;
Ancak bu hususta da kötümserim çünkü davanın kasten sonuçlandırılmadığını düşünüyorum,
Sebepse çok büyük tazminatlar söz konusu olacak, İtalya Juventus ile neredeyse aynı süreç araştırabilirsiniz.
Uzun vade yani gelecek sezon için de çok disiplinli sert ve işine müdahale ettirmeyen bir hoca şart.
Abi kardeş işi olmuyor, bu net görüldü. Emre yönetici olacaksa kesinlik Sinir Yönetimi dersi almalı,
çünkü Fenerbahçe zaten sevilmiyor Ve lobisi Yok, aksi gibi çok fazla destek bulan Trabzon İle de arası hiç iyi değil.
Karar alıcılar aleyhimize karar vermek için fırsat kollarken fevri hareket etmemeliyiz.
Yönetimi eleştirsek de çok önemli finansal hamle yapıp döviz borçlarımızı TL'ye çevirmişlerdi,
Arsa Ve KEL arazileri ile biraz daha finansal yönümüz iyileşebilir, bu konuda olumluyum.
Biraz uzun oldu kusura bakma... Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ek 25318 klübün 25 yıllık üyesi hasta fbli, türkiye de tek adam ama klübü hiç kimse sevmiyor .Karar alıcılar hep düşman. Doğru söze ne denir
Cumhurbaşkanımızın Aziz Başkana karşı zamanında Mehmet Ali Aydınlar'ı desteklediği,
Ali Başkan'a karşı da Aziz Başkan'ı desteklediği bilinmektedir.
Yani kulüp içinde Cumhurbaşkanımız desteklediği kişiler seçilmemiştir.
Ayrıca lig maçından davet edildiğinde yabancı maçlara gelirim,
Türkiye Liginde tribünde olmam doğru olmaz demiştir kendisi.
Ancak Trabzonspor maçlarındaki Cumhurbaşkanımızın damadını Ve diğer Trabzonlu Bakanları görebilirsiniz.
Ana akım medyanın tutumlarını, yayınlarını Ve medya sahiplerini de incelediğinizde Fenerbahçe'nin sevilmediğini ve desteklenmediğini göreceksiniz.
En basitinden Fenerbahçe maçı kazanınca bir sonraki hafta hakemin görevlendirilmediğini gören bir diğer hakem Fenerbahçe maçına önyargılı çıkacaktır. Bu kadar basit.
Berat Albayrak Bey Trabzonspor'u bu kadar desteklemeseydi, Trabzonspor bu kadar ön planda Ve başarılı olamazdı.
Tabi takımın da iyi olduğu yadsınamaz bir gerçek, ilk yarıdaki Kadıköydeki maçımız onlar adına kırılma maçı olabilirdi,
Şans da yaşlarındaydı.
aynen hastalıktan harap bitap oldu, öyle hastaki gs ye stad, ts ye örtülü ödenekten para, bize ise malımız olan arsa verilmedi, türlü türlü algı ve olaylar.
şimdi inanmazsınız diye de 3 link koyuyorum.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...di-235318h.htm
https://www.milliyet.com.tr/gundem/a...lastik-2877727
https://tele1.com.tr/tabzonspor-avru...apatmis-56593/
Karşılığında spor salonları, okullar yaptığımız ve protokol altına alınmış KEL arazisini bile zorla aldığımız bir ortamda
Cumhurbaşkanımızın Fenerbahçe'ye ayrıcalık yapmış olduğunu duyuyorum.
Millet kara listeye alınırız korkusuna formaya reklam veremedi.
Reklamsız çıktık sahaya Aziz Başkan döneminde.
BJK ve GS'ye stat yapıldı, yetmedi Florya'yı devlete sattılar sattıklarından daha düşük fiyata geri aldılar.
Trabzon'dan loca alanlar listesine bakın, yapılan kontrat tutarlarına bakın anlarsınız kimlerin destek gördüğünü.
Anlatın anlatın siz, bizler neler yaşandığını unutmadık.
Günün sonunda bir takımın yalnız yargılandığı bir şike davası neden olmasın ki.
BJK adına yargılanan Serdar Adalı Türkiye Jokey Federasyonu Başkanı oldu.
Şike yaptığı iddia edilen kaleci Korcan futbola geri döndü.
Herkes işinde gücünde ekmeğinde çalışıyor; gel gelelim,
Hala Fenerbahçe'nin şike davası sürüyor, ve Fenerbahçe kayırıldığı halde sürüyor.
Neden anlaşamadınız ki sayın kxsr? :)
Ek 25320
Excelde amatör çizimimde b,
çubuklar işlem hacmini,
çizgi ise günlük ortalamalar ile çizilmiştir.
YTD
bak birader kaçak güreşiyorsunuz ben burada yazdığımda direk topluca admine şikayet edip bana ceza aldırıyorsunuz, küfür etmiyorum bir şey yapmıyorum.Bence cam fanusunda yaşamaya devam evet encok siz eziliyorsunuz durumunuz cemişgezekspordan daha kötü.Fikir hürriyetine dahi saygınız yok gelmiş keman çalıyorsun burda. kendin çal kendin oyna.
"Birader" falan hayırdır, tanışıyor muyuz?
Geçen gün benim de yazılarımı sildi admin.
1 kere dahi sizi şikayet etmedim.
Sizin fikriniz kendinize, benim inancım kendime.
Amacım sizin fikrinizi değiştirmek değil,
Sizden etkilenebilecek renktaşlara durumun sizin anlattığınız gibi olmadığını göstermek.
Kasımpaşa maçında puan kaybetmemiz durumunda kullanabilirler,
Kruse'nin feshi nedeniyle transfer yasağı konuşuluyor şuan onu bahane ediyor gibi,
ancak ben Kruse olayından olumsuz birşey çıkacağını sanmıyorum.
Yönetimimizin en sağlam olduğu yönler bence hukuk ve finans (Burhan Karaçam efsanedir)...
Zaten hukukçularımız da olumlu konuştular.
Ancak şu olur şu biter diyemiyorum.
Pandemi ikinci dalga olursa ne oluru da aklımızın bir köşesinde tutmak lazım,
olur diyemiyoruz ama Allah korusun olursa çok zor olabilir.
Temkinli olmak da parçalı işlem yapmak da fayda var.
Zor ama UEFA olabilir
Burada anlamsız münakaşa ya gerek yok.
Hisse ile ilgili bir bilgi grafik paylaşımı olursa kahve muhabbetine dönmez.
Yargıtay kararı bozdu dava yeniden sanırım 3 Temmuz da görülecek.
Bunun ile ilgili bir bilgi varsa fikir varsa yakın zamanda olabilecek bir hareket bu beklenti ile olumlu yansıyacak yada olumsuz bir şey fikir beyan edilebilir.
Görüşüm bir toplama var havası.
Önümüzdeki günler gösterecek.
Bence spor hisselerinde Fenerbahçe zamanı gelecek ama ne zaman nasip kısmet
Şimdi fenerin başında Ali Koç gibi bir marka var Koç grubu sponsor ise sponsor banka ise banka kredi ise kredi
Kulüp yönetim kısmı tartışılır Hollanda modeli tutmadı bizim ülkede sadece terim modeli tutar Fenerli olarak hastasıyım
Hakeme saldır tribüne atıl
Hasan Şaş o kamera gö....girsin diyecek tribüne at
Maç sonu basın açıklaması yapıp bu hakem pazarcı olamaz de
Aziz baba ne dedi zamanında Özgür yankaya idi sanırım hemşerim olur:bu hakem bu stada daha giremez
Hadi bakalım bu açıklamaları yap haftaya gelecek hakem yanlış karar versin
Ama Semih özsoy yapıyor ;bu kezde siyaset engeline takılıyoruz
Alanya maçı aynı el penaltı bizimki değil hakem var a yalvarıyor stad yıkılıyor beni var a çağır diye olmaz
Kayseri maçı yine aynı
Dün gece Başakşehir 1/0 mağlup 23.dakikada Ankaragücü golü ofsayt diye iptal ediliyor yoksa 2/0 olacak alakası yok doğradılar çünkü ya Trabzon olmalı ya Başakşehir
Kupa maçına Tükiye’nin en eyyamcı rıdvan dilmen in zamanında hakem makem değil idareci dediği BJK Antalya Alanya onlarca maçta bizi doğrayan bence de tamamen proje ürünü Cüneyt veriliyor gidip Emre yi direk atıyor taraftar olsa atsın bakalım yürek ister yürek zaten bir önceki maç tüm planlar Emre nin son 30 dakika girip maçı almasına kurulu direk oyunu bozdu
Şimdi Türkiye de futbol Fenerbahçe’ye karşı oynanan bir oyundur sözüyle ;
Ali Koç :10 tane kalbur üstü futbolcu aşacaksın bunların başına Erol Ali Veli Volkan değil mikrofon karşısına çıkınca dünyanın dinleyeceği genç ama saygın bir hoca getireceksin
Sonra gelene 3 gidene 4 atacaksın hakem vermedi mi birtane de onun için atacaksın eve eve vura vura şampiyon olacaksın ağlayıp sızlamayacaksın
Bu iş ferdi ile Altay ile olmaz
Hadi Altay pişmeye başladı ama ferdi ve benzeri gençler günümüz yabancı sınırlaması olmayan düzende hazır hale gelene kadar senin şampiyonluk gider abi
Sen hazır adam alacaksın ferdi yi Sivas Kayseri Antep veya Hollanda İsveç İsviçre pişirecek
Bak gs 14 yabancı ile oynuyor
Serdar Aziz Peh zamanında gs maçında oynasada kesin kazandan diyorduk Tolga ciğerci ıskarta
Bunların hepsi kapı önüne
Stoper taş gibi olur sadece Kırmızı karttan oynamaz Serdar her amatör ligden gelmiş gibi hem beceriksiz hem sakat
Fener şampiyon olsun olma havasına girsin
4.yıldız tüm fenerıum ürünlerini biranda çöpe çıkarıp 4.yıldız yeni ürünler ile ve şampiyonalar ligi müziği ile sponsorların coşması zaten taraftar 50 bin kombine almazsak adam değiliz
Bak o zaman nisan da kağıt 70/80 değil mi
Ama bunları yapmak için çok karışık düşünmeye gerek yok 10 Furbolcu kalbur üstü 1 teknik adam
Ali Koç bunu yapamıyor ise kimse yapamaz bu adam dünyaya mal veriyor dünyaya sponsor oluyor
Ali bey elini taşın altına koydu.Kendisine FB olarak teşekkür ederiz.Fakat kulübün üstüne çok geliyorlar.Genede kenetlenmiş taraftar ve başkanla bunların üstesinde geleceğimize inanıyorum.Bence bu sene naklen abonmanları almayalım.Bunun yerine maça gitmesekte kombinleri alalım .Tüm FB kombineye yüklensin.Kulübümüzü diri ve dinamik tutalım.
Transfer yasagi veya finansal konulardan ceza gelmedigi surece, sakince sabredip gelecek sezonu bekleyecegiz. Insallah hersey gelecek sezon hersey daha guzel olacak ve hem hissemiz hemde taraftari oldugumuz klubumuz hak ettigi yerlere gelecektir
Asla YTD
sayın Wshark, takım finansal olarak kötü durumda alındı eyvallah, bu detaylara hiç girmiyorum ama yönetimin de transfer ve teknik yönetim konusundaki beceriksizliği ortada, şimdi bu konuda bir ilerleme kat etmedikten sonra ben sizin gibi gelecek sezon adına umutlu bakamıyorum.
yani olumsuz yanlarımızda su an için değişen bir şey yok.
hele ki ts macından sonra volkanın denize otur otur hareketi, karapınarın maç sonu komedi gibi açıklamaları, maçtan sonra delikanlıların kaybolup ömer faruk u röportaja göndermesi, kulüpte disiplinin sıfır, amatörlüğün tavan yaptığı izlenimini iyice yerleştirdi, bu şartlar altında başarı mümkün gözükmüyor.
Hissenin buralarda tutunması lazım, takipteyim...
tutunursa tekrar yukarı deneyebilir...
bu aksam Tspor olmazya yenılırse Başakşehir işi bitirir....maç sonucları artık dikkate alınmaz...icraatler onem kazanır..
Dediklerinize katiliyorum sayin kxsr. Mlsf baskanimiz gerektiginden fazla profesyonel ve iyi niyetli oldugundan dolayi Fenerbahce gibi bir dev ama bir okdrda dusmani olan bir spor klubu yonetmeyle bir sirket yonetmenin arasindaki farki daha yeni yeni anladigini dusunuyorum. Televizyondan yaptigi bircok seslenis, sanki taraftarlara degilde, bir holding yonetim kuruluna yapiliyor edasinda mesela
Ama baskanimizin fenerbahceligi, iyi niyeti, fedakarliklari ve basari hirsi tartisilmaz. Insallah bu gecen 2 seneden dersler cikartilir, ve kulubumuz ve dolayisiyla hissemiz hakettigi basarili yerlere ulasilir.
Ben gelecek sezondan sahsen umitliyim. Herseyden once saglik, herseyin hayirlisi
Asla YTD