Sayfa 196/755 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 6033 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Merhaba arkadaşlar yükselen trend hissemden çıkıp cemtaş ve Fenerbahçe de pozisyon alıyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Fenerbahçe 3 Temmuz sürecinden beri hareket ettiğim ama uzun süredir al sat yatırım yapmadığım hissedir
    Aziz babanın 1 milyon üye dünya devi projesi hareketi ile 52 liradan 103 liraya gittiği zamanlarda kağıttaydım ama şike süreci tahmin edeceğimiz beklenen bir hamle olmadığı için zamanla çoktum
    Şimdi Ali Koç takımın rezil hali ve kötü geçen sezonların ardından
    Olumlu olan tek şey ekonomik anlamda kulübün toparlanmaya başlamış olması buna takımın başarısı eklenince ben eski ederine ve fazlasına ulaşacağına inanıyorum
    Hayal değil gerçek olabilir Trabzon 80 kuruştan 15 kat attabildiğine göre fenerde 10 liradan saha önce gördüğü 100 liraya gelebilir ama buna ekonomik yönetim ve şampiyonluk birleşmesi gerek
    Şubatta 23 lira iken hedefin yarısı idi eğer şuan potada olsa idik kafa kafa bence 40/70 arasında işlem görüyor olacaktık
    Bundan sonrası önce iyi bir teknik adam ve teknik ekip:
    Emre Volkan sahada olmaz tribünde kavga edecek Hasan şaş gibi bu hakemler bu federasyon o dilden anlıyor
    Kadroya acilen 5/6 gustavo kalitesinde oyuncu alınacak
    Ferdi ve benzeri gençler bekletilecek Ferdi bizim kurtarıcımız olamaz Anadolu kulüplerinin 50.000 dolara aldığı yabancılar ondan ve bizim gençlerden daha kaliteli daha hazır daha güçlü
    Hatta kalecimiz bile sorgulanmalı şampiyon olmak istiyorsan kalecin 1 puan alacak takım 2 puan

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buradaki mesajlar neden silinmiş en azından benım yorumlarımda sakıncalı bir mesaj yoktu.

bilmeyenler, bilmek istemeyenler için tekrar belirtmekte fayda var.

bildiğiniz üzere süreç 3 temmuzda başladı, tamda turnuvanın başlama arefesinde, uefa dönüp tff ye dedi ki, takımınız turnuvaya başlayıp suçluluğu ıspatlanırsa turnuvaya şike karışmış olacak, bize hemen cevap verin fenerbahçeyi men edelim mi etmeyelim mi? mahkemeyi bekleyemeyiz dedi.

aydınlar sağolsun hemen, men edin, şike var dedi.

sonra aziz yıldırım ve ali koç konuyu cas a götüreceğiz bu bizim namus davamızdır dedi, bizi haksızca yargılıyorsunuz dedi.

burada fenerin haklı olduğu varsayımıyla hareket edersek, fener cas a gitti, haklılığı ıspatlanırsa birinci suçlu tff olacağı için tff dönüp fenerbahçeye ve uefaya ceza ödeyecekti, kaldı ki hatırlayın suçlu tff ile tüm kulüpler riske girecekti. döndü aydınlar fenere konu yargı da haksızsanız tüm parayı ben vereceğim namus sözü dedi ve memleket meselesine çevrildi iş, fener bu sözlere güvenerek cas tan davayı geri çekti ve yargıtayda bitmek bilmeyen davaya dönüştü. hatırlayın geçen sene yargıtay fenerin suçsuz olduğunu onadı ama kararı usulen bozdu (bilerek uzatılıyor).

burada fenerin haksız olduğu varsayımına gidersek, her kulvarda fenerin bu kadar üzerine gidilirken o kupa o müzeye girer miydi? aydınlar verdiği sözü tutup neden sponsorluk anlaşması yapsın?

özetle fenerin cas ta, uefa da, tr de cezasının onandığı hiçbir mahkeme, kurum, kuruluş yoktur.

olayın kumpas olduğu apaçık ortadadır.

sayg,
    men dakka dukka

4. Ben ne yaptıysam Fener için yaptım.... Tapeleri kabul ettik vs. Hahahagdrh

5.  Alıntı Originally Posted by Blackk Yazıyı Oku
    Günlük ortalamayı baz alarak grafiği çiziyorum ben,
    bayrak formasyonu yapıyor.
    bugun için ne dusunuyorsunuz.yarın ne olur.

6.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    bugun için ne dusunuyorsunuz.yarın ne olur.
    Bugün bayrak aşağı yönlü kırıldı, ancak ben yarın tekrar bayrak alt sınırına yukarı atak edeceğini düşünüyorum.
    Haber olarak Kasımpaşa maçını alırsak önümüzdeki hafta bayrağın üst sınırına kadar zorlayabilir.
    Bu tabii ki diğer takımların alacağı skorlar İle de ilintili olacak.
    Sportif olaraksa Emre'nin kırmızısı, basının üzerimize gelişi, kampta Kruse'nin nargile içmiş olması üzerine fesih,
    takım disiplini açısından biraz kötümserim, bir de artık gençlerin daha fazla süre alacağını düşünüyorum.
    Takım kupa maçına çok kilitlenmiş ve psikolojiyi kırıldı gördüm.
    Kısa-Orta vadede Temmuz'daki dava sonuçlanırsa bayrak yukarı yönlü kırılır, ve yukarı yönlü yol alır;
    Ancak bu hususta da kötümserim çünkü davanın kasten sonuçlandırılmadığını düşünüyorum,
    Sebepse çok büyük tazminatlar söz konusu olacak, İtalya Juventus ile neredeyse aynı süreç araştırabilirsiniz.
    Uzun vade yani gelecek sezon için de çok disiplinli sert ve işine müdahale ettirmeyen bir hoca şart.
    Abi kardeş işi olmuyor, bu net görüldü. Emre yönetici olacaksa kesinlik Sinir Yönetimi dersi almalı,
    çünkü Fenerbahçe zaten sevilmiyor Ve lobisi Yok, aksi gibi çok fazla destek bulan Trabzon İle de arası hiç iyi değil.
    Karar alıcılar aleyhimize karar vermek için fırsat kollarken fevri hareket etmemeliyiz.
    Yönetimi eleştirsek de çok önemli finansal hamle yapıp döviz borçlarımızı TL'ye çevirmişlerdi,
    Arsa Ve KEL arazileri ile biraz daha finansal yönümüz iyileşebilir, bu konuda olumluyum.
    Biraz uzun oldu kusura bakma... Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. fbrte2.jpg klübün 25 yıllık üyesi hasta fbli, türkiye de tek adam ama klübü hiç kimse sevmiyor .Karar alıcılar hep düşman. Doğru söze ne denir

8. Cumhurbaşkanımızın Aziz Başkana karşı zamanında Mehmet Ali Aydınlar'ı desteklediği,
    Ali Başkan'a karşı da Aziz Başkan'ı desteklediği bilinmektedir.
    Yani kulüp içinde Cumhurbaşkanımız desteklediği kişiler seçilmemiştir.
    Ayrıca lig maçından davet edildiğinde yabancı maçlara gelirim,
    Türkiye Liginde tribünde olmam doğru olmaz demiştir kendisi.
    Ancak Trabzonspor maçlarındaki Cumhurbaşkanımızın damadını Ve diğer Trabzonlu Bakanları görebilirsiniz.
    Ana akım medyanın tutumlarını, yayınlarını Ve medya sahiplerini de incelediğinizde Fenerbahçe'nin sevilmediğini ve desteklenmediğini göreceksiniz.
    En basitinden Fenerbahçe maçı kazanınca bir sonraki hafta hakemin görevlendirilmediğini gören bir diğer hakem Fenerbahçe maçına önyargılı çıkacaktır. Bu kadar basit.

Sayfa 196/755 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •