önemli dirençlerin toplandýðý bu seviyeler mayýn tarlasýndan farksýz
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Kimse ne olacaðýný bilemez elbette hisseyi taþýyanlardan baþka ama sesli düþüneyim,13 ten uyanýp almadýk 23 oldu lig baþlayana kadar olasý geliþmelerle 33 olurmu diye aklýma gelmiyor deðil varmý bir yorum getirebilecek arkadaþ? (bence hak etmediði halde kent örneði malumunuz)ytd.
Dostum ligýn baþlamasýyla bu fiyatlarýn rýsk teþkýl edeceðýný sanmýyorum.. Buralar býle makul fýyatlar sayýlýr aslýnda, ama malum kýsa zamanda sert çýkýnca düzeltmeye yakalanýrým korkusu oluþmuyor deðil.. Yoksa yený takým yený hocasýyla Ýlk üç mücadelesý verýp sezonun son haftasýna kadar þapimpýyonluðu kovalarsa asýl fýyatlamalar o zaman gelebilir..ayrýca nerden baksanýz 6 yýl yatan býr senet var kalkmasýda o denlý sert ve yukarý da olabýlýr..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri