Adamlar yazmış 41 e sen 4098 geri vites şimdi 40 altına inmiş sen yine geri vites çapsız [emoji16]
Printable View
Adamlar yazmış 41 e sen 4098 geri vites şimdi 40 altına inmiş sen yine geri vites çapsız [emoji16]
Çapsız ne oldu elindekileri de satacak adam arıyorsun demi sen mal taşımazsın.
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı ramazanlar tüm emekçi kardeşlerime de iyi bayramlar dilerim. Umarım turgg de bur gün bize iyi dileklerini yollar patron. Kalın sağlıcakla.
İstanbul Valiliği'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin, "Olağanüstü" toplanacağı duyuruldu.Kartal belediyesi uyumasın.Elinizi çabuk tutun yakında 3.dünya savaşı çıkacak.Cenabet senet.
derin hisse
Hepi topu 1200 lot yazdıkları yer 41 ekibin gidebildiği yer 40.98 benim malim değil bu fiyata yazmam zaten Daha yukardan bile aldığım lot dolu. Yazanlar arkadaşımın arkadaşı. Bu kadar capsizlar bunlar. Imar çıkıncaya kadar bizlere rahat huzur yok.
Turgg hissesini sadece arsa beklentisi için alan arkadaşlar bence kap haberi dışında bir şeye bakmasınlar . Yoksa sağlıkları dan olacaklar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseler yazmaz oldu
Kartal belediye meclisi çalışmaya başlasa artık
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar görüşmek üzere 👋 kısa bir mola turggde
Yazanlar grup olarak yazıyor anladığım :)
80bin lotu bizim spek yabancının elinden geri aldi. Artık keyfi ne zaman isterse hareket çekebilir. Tl devalue olmaya devam ediyor. Bizim tahta parayı park etme yeri. 2013 fiyatlarında dolanmaya devam ediyoruz. Enflasyon erimesini elbet bir gün telafi edecek. M² yi artırmaya devam. Daha başka da yapilacak birşey yok.
Burası bekleme salonu gibi geliyor bana. Arada birbirimize yazarak destek olsak güzel olmaz miRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası arsa yatırımcısı gelen gider buranın gerçek uzun vadecileri kalır... Fakat ben bu sefer uzuncu gibi girdim çeyrek maldayım düşerse kurşunlarım hazır arsa metrekare isini artırırım... imara kadar bekliyecem gibi bu sefer
Al sat yapmam da başka hisseler de dolaşmam da iyi oldu ilk girdiğim zaman ki lotumun yaklaşık 4 katını alabiliyorum şimdi diğer hisseler den yaptığım karla... tahtacı sağolsun aynı yerde sayıklıyor bu...
Fakat tahtacı bu sefer rtalba yaptığım hatayı yapmıyacam imara kadar beraberiz gerekirse proje ve satışa kadar Allah a emanet olun... Ya rezzak ya gani ya Nasib
Sn.Paydaşlarım, TURGG Portföyün hepsi ile taşınacak bir hisse değildir. En fazla portföyünüzün % 15 i ile burada bulunun. Bu hisse şartlar oluştuğunda yeni alanlar için çok ihya edici bir kar da getirebilir, aynı zamanada çok büyük bir hayal kırıklığı potansiyeli de taşır.
Burası Türkiye bakarsınız politik gücü arkasına almış bir müteahit devralır işi, bize komik fiyatlar önerirler, "piyasa böyle ne yapalım derler" o zaman büyük hayal kırıklığı olur. Bakarsınız tam tersi olur şöyle 150 tl bir fiyat görürüz. İki olasılıkta mümkündür. O yüzden bu hisseye tüm sermayenizi bağlamayın derim.
Teşekkürler Bekir bey söylediklerinize katılıyorum
2020 başında Nisan ayında bu iş bitecek ümidiyle neredeyse %100 e çektim portföyümü. Sonra virüse yakalandık. Keşke dokunmasaydım diğer kağıtlarıma. Turgg çakıldı diğerleri uçtu. Bu kağıt insanı verem eder. Şimdi önümüzde temmuz var, artık ya herro ya merro...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temmuzda bitecek diye bir şey yok uzayabilir ve sonrası da en az imar kadar önemli
Temmuzda meclisten geçer umudumu taze tutmaya çalışıyorum. İnşallah yanılmam.
Rtalb 2 ay içinde, 32 kat arttı. Hergün açılışta tavana vurdurdular. Böyle bir şey görmedim. Bunun çeyreği kadar bir hareket birgün belki biz de yaparız. Umut dünyası...
Klasik hareket tarzına geri döndü. Yavaş yavaş veriyor hergün. İnşallah çok aşağılarda değildir gözü.
Rtalb demeyin 2.30 maliyetli 15 bin lotum vardı biraz karla satmıştı [emoji16]
Yazık olmuş. İşte 7 yıl bekledik bu adi kağıdı 2 kat artmadı bile. 2 ay rtalb gibi bir kağıtta sabır gösterenler ihya oldu. Hikayesi, beklentisi olmayan ne kağıtlar uzaya gitti. Sözde bizim turgg'nin ne hikayeleri vardı. İnanmaz olaydım diyesim geliyor.
Haydi kartal yeter artık bekletme o güzelim tarlayı yap arsa
haydi kartal haydi kartal haydiii, tam zamani tam zamani simdiii....
kartal gol gol gol...kartal gol gol gol...
durust olmanin zararlari iste...hisseyi aldigimda arazi tarlaydi, nikimi tarlaci koydum...
arsaydi da ben mi tarla dedim...urfa da oxford vardi da biz mi gitmedik...
nikini de mikini de miktigim kagidi senelerdir surundurdu bizi...
sıra buna da gelecek.
ölmeden görseydik bari
ahanda buraya yaziyorum...uzaylilar gelmeden bu imar cikmaz...darbe gorduk, deprem gorduk, secim iptalleri gorduk, koronan virus gorduk, geriye bir bu kaldi...onlar da gelsin de patron da rahatlasin...vicdansizlar bu olanlarin hicbirinden ders almadilar...belki de bildikleri birsey var, belki obur dunyada da para kullaniliyordur...
Ligler başlıyor ve AVM'ler açılıyorsa, belediye meclislerinin de Temmuz ayını beklemeden Haziran ayında toplanması gerekmez mi?
Bu arada hatırlayan varmi biz şubat sonu 53.80 rakamını neden görmüştük [emoji16] mart ayında covid19 muhabbeti başlayana kadar neden 45 53 arasında kalmıştık hatta neden 48 altına satan çıkmıyordu.
Bizim tarla herhalde merkez üssü falan oldu pandemide [emoji26]
Tamam belediye covid19 tantanasina denk geldi ama hiç mi payı yok bu tahtada işlem yapan tahtacinin capsizligi adamlar resmen maytap geçiyor bizle.
Ben de diyorum ki onlara siz biz gelir tırıs gidersiniz abilerinizi yollayın alayınız gelsin.
Bu turgg yatırımcısı efsane kadro inatçı top geçer adam geçmez öyle bir takım olmuş. Çok nadir denk gelir maşaallah hepsi burada . Bistin şampiyonlar ligi mübarek turgg yatırımcısı.