Temmuzda bitecek diye bir şey yok uzayabilir ve sonrası da en az imar kadar önemli
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temmuzda bitecek diye bir şey yok uzayabilir ve sonrası da en az imar kadar önemli
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Temmuzda meclisten geçer umudumu taze tutmaya çalışıyorum. İnşallah yanılmam.
Rtalb 2 ay içinde, 32 kat arttı. Hergün açılışta tavana vurdurdular. Böyle bir şey görmedim. Bunun çeyreği kadar bir hareket birgün belki biz de yaparız. Umut dünyası...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik hareket tarzına geri döndü. Yavaş yavaş veriyor hergün. İnşallah çok aşağılarda değildir gözü.
Rtalb demeyin 2.30 maliyetli 15 bin lotum vardı biraz karla satmıştı [emoji16]
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Yazık olmuş. İşte 7 yıl bekledik bu adi kağıdı 2 kat artmadı bile. 2 ay rtalb gibi bir kağıtta sabır gösterenler ihya oldu. Hikayesi, beklentisi olmayan ne kağıtlar uzaya gitti. Sözde bizim turgg'nin ne hikayeleri vardı. İnanmaz olaydım diyesim geliyor.
Haydi kartal yeter artık bekletme o güzelim tarlayı yap arsa
haydi kartal haydi kartal haydiii, tam zamani tam zamani simdiii....
kartal gol gol gol...kartal gol gol gol...
Yer İmleri