Ne FED Kararı ne Powell’in açıklamaları ne de hazinenin aşırı borçlanması başlıkta dövizin(&ekonominin) konuşulmasına yardımcı olamadı :notr:
Printable View
Ne FED Kararı ne Powell’in açıklamaları ne de hazinenin aşırı borçlanması başlıkta dövizin(&ekonominin) konuşulmasına yardımcı olamadı :notr:
Bir türlü anlatamadık Mustafa beye burası dolar gayme topigi, ne FED'in ne de hazinenin konumuzlan hiç alakası yok.:oleyo:
Adamın açıklamalarını okudum. Sonra gittim viopu okudum. Doların yakın zamanda adam olmayacağına kanaat getirdim. Dedim dur o zaman altında yükseliş kaçınılmaz topiğine gideyim. Orada buradaki gibi kımıl kımıl, cıvıl cıvıl bir ortam bulamadım. En sonunda buraya geri döndüm.
Geçtiğimiz günlerde paylaşmıştım. Bizim ekonomi yönetiminin ulaşmak istediği hedef nedir. Mevcut durumda nereye varmaya çalışıyorlar bilemedim siz ne dersiniz bu konuda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Usdtry 6.949999
Burada ne ararsanız var çünkü buradakiler yaşlı hep , bu yüzden başka işleri olmadığından akla hayale gelmeyecek şeyler bulur yazarlar :kahkah: :kahkah:
Diğer taraftan ekonomi yönetiminin istediği hedef valla bana göre bir hedef beklentileri yok şu an bu dönemi kurtarma çabasındalar , ne yapıyoruz virüsü atlatmak icin para veriyoruz bol bol. insanlara faizle kredi veriyoruz vs vs .. 4-5 ay sonra asil neler olacağını daha net görürüz gibi geliyor ..
Durumun önemine bir örnek vereyim Şubat sonu 154 milyar olan emisyon 27 nisanda 209 milyar olmuş .. Piyasaya sürülen paraya bakın :he:
Tabiki ilelebet olacak değil amaa başlangıç çok kötü olacak .
Düşünsene abi , kaos ortamında müsteşarsın Berat abim bir şey diyor Soylu abim başka bir şey diyor ne yapacaksın.
Şimdilik zühre yıldızımız yerinde o zaman bürokratlar kimi takip edecek . Onlar kimi takip edeceğini anlayıncaya kadar kurumlar arasında farklı akıl almaz uygulamalar olacak .
El sonuç : Para arzı artarsa faizler düşer faizler düşerse dolara talep çoğalır ve tabii ki enflasyonda yükselir .. İstediğimiz bir durum mu ? Hayır ama ekonomiyi bu dönemde iş görür halde tutmanın yolu bu .. Eee tabii ki bunu yapmanın da ileride bir bedeli olacak elbet ..
soylu mhpleşen ak partileri alır mhp ye katılır.
akp de siyasi tarihin çöplüğüne gider
Yok olmayacak bende pes ettim , Güneysu gelirse o baksın artık .. :notr: Hepinize iyi sohbetler ..
Para arzinin artması gıda da aşırı fiyat artışları getirdi bunun karşılığı şu devletin vermiş olduğu yardımlar oluk oluk gıdaya gitti ama bu talebi karşılayacak üretim olmazsa vay halimize tam tersi aç kalırız acilen tarım ve hayvancılıkta etkin üretime geçmemiz lazım umarım ileride parayı veren düdüğü çalar kilosu 300 500 TL olan erik misali olmaz durum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kızılay Başkanı : ÇOK ACİL DUYURU❗️
Yurt genelinde KAN stoklarımız KRİTİK seviyenin altına düştü
COVID19 Salgını ve Ramazan nedeni ile düşen bağışlar stoklarımızı eritti. Hastalarımız için desteğinize ihtiyacımız var
Size en yakın🩸bağış noktası [emoji3596]
https://kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiNoktalari/
kanlar amerika'ya giderse veya gitmişse şaşırmam..!!
7 veya 8 kez düzenli olarak kan verdim kızılay'a.
İki kez de acil koduyla hastanelerde verdim.
Gaya bey sizde gözlük kullanıyordunuz sanırım bugün pazarda bir satıcı burnu açıktı dedim niye kapatmıyorsun.
Dedi ki buğu yapıyor o yüzden kapatamam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hastanelerde ameliyatlarda , servislerde veya kanser hastalarına ciddi kan ihtiyacı oluyor , sağlıklı kan verebilecek durumda olan herkes bağış yapılacak kurumun kimliğine yada yaptıklarına bakmadan bence gidip kan vermeli .. Kanser hatası kemoterapi alabilmek için kan seviyesi yüksek olması gerekiyor düşükse kan almadan kemoterapi alamıyor ama kan tedariğinde sorun olunca bu süreç uzuyor aynı şekilde kan ihtiyacı olan başka hastalarda var çevrenizden de kan bağışı yapılması icin destek olun ..
https://i.hizliresim.com/sF4bCo.jpg
Ağrı olmuş Hollywood, benim haberim yokmuş.
Burada da, küfür kısmı var!
Corona nedeniyle alamadığınız hizmeti şirket öteliyorsa şayet bankaya harcama itirazında bulunun onlar oradan alıp size iade ediyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"LÜTFEN BU KONUYU İSTİSMAR ETMEYELİM"
"1 Ocak-29 Nisan ölüm sayısı 160 bin 888. 2020 için 163 bin 191. Aradaki fark 2 bin 303. Beklenen ölümden bahsetmiyorum. Nüfus artışı nedeniyle ortalama son 5 yılda 2.89 gibi artıştan bahsetmiyorum. Peki, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden canlarımız 2 bin 992. Nerede bu hayali ölümler? Lütfen bu konuyu istismar etmeyelim. Ölümlerin kimlerin yüreğini nasıl yaktığını biraz düşünelim. Biz DSÖ'nün kodlamasıyla bütün dünyanın verdiği şekliyle pozitif olan vakaları bildiriyoruz. Şüpheli gördüğümüz hastalarımızı da asla tedaviden mahrum etmiyoruz. Filyasyonu uyguluyoruz. DSÖ 16 Nisan'a kadar bütün dünyaya PCR pozitif olan vakaların bildirilmesi şeklinde bir kod tanımlaması yapmıştı."
https://i.hizliresim.com/hiqDsd.jpg
Doğalgazık yakmayan tek ilimiz olan zengin Ağrı'nın plajları, tabiki 8 ay dötü donan fakir Hollywod'a maske gönderecekler!:bravo:
Komşusu açken tok yatan bizden değildir
https://www.memurlar.net/haber/90234...ni-yakmis.html
Neydi hala davası sürüyor. Zevk kadınları diye çevriliyordu galiba . Adamlar askerleri için kadın esirleri toplamış yetmediği yerde kadın satın almış çevre ülkelerden. Firsat bulsalar yine kan kustururlar.
Hep bizim yüzümüzden. Göçüp geldik sahipsiz kaldı oralar .
Bak bu oldu mu şimdi?
Monarşiden yana değilsiniz, söyleminiz monarşiyi çağrıştırıyor
Hz peygamber bile ölmeden önce kimseyi işaret etmemiş
hz. ebubekiri işaret ettiği söylenir
hasta olduğu bir gün imamet'e geçmesini istemiş arkasında cemaat olarak namaz kılmıştır.
ancak
o istişareyle hilafeti devralmıştır
bende demokrasiyi tam oraya dayandırıyom işte, birde layık olduğunuz kişilerce idare edilirsiniz hadisine.
o zamanda o kadar olurdu ancak.