Sayfa 197/1000 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tabiki ilelebet olacak değil amaa başlangıç çok kötü olacak .
    Düşünsene abi , kaos ortamında müsteşarsın Berat abim bir şey diyor Soylu abim başka bir şey diyor ne yapacaksın.
    Şimdilik zühre yıldızımız yerinde o zaman bürokratlar kimi takip edecek . Onlar kimi takip edeceğini anlayıncaya kadar kurumlar arasında farklı akıl almaz uygulamalar olacak .
    Reyis Dünya değiştirdiği gün, ne Berat kalır ne de Soylu hepsi dağılır, 45 senelik siyaset bilgim bans bunu söyler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Durumun önemine bir örnek vereyim Şubat sonu 154 milyar olan emisyon 27 nisanda 209 milyar olmuş .. Piyasaya sürülen paraya bakın
    El sonuç : Para arzı artarsa faizler düşer faizler düşerse dolara talep çoğalır ve tabii ki enflasyonda yükselir .. İstediğimiz bir durum mu ? Hayır ama ekonomiyi bu dönemde iş görür halde tutmanın yolu bu .. Eee tabii ki bunu yapmanın da ileride bir bedeli olacak elbet ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

soylu mhpleşen ak partileri alır mhp ye katılır.
    akp de siyasi tarihin çöplüğüne gider
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Yok olmayacak bende pes ettim , Güneysu gelirse o baksın artık .. Hepinize iyi sohbetler ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Burada ne ararsanız var çünkü buradakiler yaşlı hep , bu yüzden başka işleri olmadığından akla hayale gelmeyecek şeyler bulur yazarlar
    Sahitsiniz demi, Selim beylen Sn. Objektife şikayet edecem ben bunu, Corona olmasa Eskişehere gidip kendim alırdım ifadesini, kim morukmuş deye!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Burada ne ararsanız var çünkü buradakiler yaşlı hep , bu yüzden başka işleri olmadığından akla hayale gelmeyecek şeyler bulur yazarlar

Diğer taraftan ekonomi yönetiminin istediği hedef valla bana göre bir hedef beklentileri yok şu an bu dönemi kurtarma çabasındalar , ne yapıyoruz virüsü atlatmak icin para veriyoruz bol bol. insanlara faizle kredi veriyoruz vs vs .. 4-5 ay sonra asil neler olacağını daha net görürüz gibi geliyor ..

Durumun önemine bir örnek vereyim Şubat sonu 154 milyar olan emisyon 27 nisanda 209 milyar olmuş .. Piyasaya sürülen paraya bakın
    Buradakilerin hepsi unu elemiş eleğini asmışlar .

Benim gibi milenyum sonrası doğmamışlar

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    El sonuç : Para arzı artarsa faizler düşer faizler düşerse dolara talep çoğalır ve tabii ki enflasyonda yükselir .. İstediğimiz bir durum mu ? Hayır ama ekonomiyi bu dönemde iş görür halde tutmanın yolu bu .. Eee tabii ki bunu yapmanın da ileride bir bedeli olacak elbet ..
    Para arzinin artması gıda da aşırı fiyat artışları getirdi bunun karşılığı şu devletin vermiş olduğu yardımlar oluk oluk gıdaya gitti ama bu talebi karşılayacak üretim olmazsa vay halimize tam tersi aç kalırız acilen tarım ve hayvancılıkta etkin üretime geçmemiz lazım umarım ileride parayı veren düdüğü çalar kilosu 300 500 TL olan erik misali olmaz durum

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kızılay Başkanı : ÇOK ACİL DUYURU❗️

Yurt genelinde KAN stoklarımız KRİTİK seviyenin altına düştü

COVID19 Salgını ve Ramazan nedeni ile düşen bağışlar stoklarımızı eritti. Hastalarımız için desteğinize ihtiyacımız var

Size en yakın🩸bağış noktası [emoji3596]

https://kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiNoktalari/

Sayfa 197/1000 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •