El sonuç : Para arzı artarsa faizler düşer faizler düşerse dolara talep çoğalır ve tabii ki enflasyonda yükselir .. İstediğimiz bir durum mu ? Hayır ama ekonomiyi bu dönemde iş görür halde tutmanın yolu bu .. Eee tabii ki bunu yapmanın da ileride bir bedeli olacak elbet ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
soylu mhpleşen ak partileri alır mhp ye katılır.
akp de siyasi tarihin çöplüğüne gider
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yok olmayacak bende pes ettim , Güneysu gelirse o baksın artık ..Hepinize iyi sohbetler ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Para arzinin artması gıda da aşırı fiyat artışları getirdi bunun karşılığı şu devletin vermiş olduğu yardımlar oluk oluk gıdaya gitti ama bu talebi karşılayacak üretim olmazsa vay halimize tam tersi aç kalırız acilen tarım ve hayvancılıkta etkin üretime geçmemiz lazım umarım ileride parayı veren düdüğü çalar kilosu 300 500 TL olan erik misali olmaz durum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kızılay Başkanı : ÇOK ACİL DUYURU❗️
Yurt genelinde KAN stoklarımız KRİTİK seviyenin altına düştü
COVID19 Salgını ve Ramazan nedeni ile düşen bağışlar stoklarımızı eritti. Hastalarımız için desteğinize ihtiyacımız var
Size en yakın🩸bağış noktası [emoji3596]
https://kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiNoktalari/
Yer İmleri