elektronik para, basmak zorunda değilsin.
Ayrıca fedin ne kadar bastığını bilemeyiz hatta kimse bilemez, fed abd den bağımsız senatonun da üzerinde bir kurum aslında. uzun zaman önce piyasadaki para miktarını sitesinden yayınlamaktan vaz geçti
Printable View
Cuma hisse sattim yazdim buraya
Duzeltme beklentim de vardi almayacaktim da bir sure
Hafta sonu dolar vatanina kosacakci abilerin fed davulu caldigini gorunce acayip huzursuz oldum uykum kacti
Sabah ilk is açılıştan tekrar aldim kapattıklarımi nese ki zayif acti
Dolar vatanına koşacakcilar boyle yapinca ne covid movid takmaz piyasa
Bankalar önderliğinde büyük bir ralli geliyor dediğimde kimse inanmıyordu inanmamaya devam edin heleki viop da şort çok tehlikeli neden miş der gibisiniz evet bankalar gidecek hava yolları enerji hisseleri telekomünikasyon filan derken kısa zamanda 140 ve üzeri atacağını düşünüyorum şunu unutmayın borsalar gitmek için vardır az satım çok alımdır kısa vadeciler gitsin iddaa ve poker oynasın daha mantıklı
slm gençlik cumadan az bi şort açmıştık ama tanga olacak gibi:)hafiften araya kaçmaya başladı...sanırım kyyı şhort squaze yapmadan dönuş yapmıycak pala...dolores desen cacık olmuş emanuella...
1205 fibonacci direncine geldik zorlansak da aşacağımızı düşünüyorum. 124.5 direncinde zorlanmayız fazla. hedef 45 günde 136.5 ama gider mi gitmez mi emin değilim.
1.328 den gömdüm shortu. hayırlısı artık.
lan sayın adi PALA, kapanışı 1.320 altında yapmazsan harbiden adisin :he:
120 bini geçemez derken hacimle kırdı :bravo::bravo::bravo: ikinci direnç 123 bin var önümüz de eğer orayı da kırarsa risk iştahı artar.Bankalar hareketlendiğine göre büyük ihtimalle kırabilir:ok:.Yine de bekle gör.:cool:
bakalım geçebilecek mi?
https://i.hizliresim.com/PT6JxD.jpg
işbankasının iştirakleri ile kendi fiyatı tam bir komedi olmaya başladı...
herifin çok sinsi bir planı var.
Patron doğal gaz bulmuş faizin artmasına müsaade edermi, faiz artmaz ise şey aşağı gider mi, şey aşağı gitmez ise bankalar yukarı gider mi. Herkes kendi yolunu çizer tabi ama ben gel gel yaptıklarını düşünüyorum. Şuan bir beklenti var beklentiye kadar malı gömerler beklenti bitince de aşağı gömerler diye düşünüyor ve ona göre poz alıyorum. Normalde 120 üstü mala girmeyi düşünüyordum ama biraz daha bekleyeceğim. Şayet birilerinin dediği gibi 140 binlere gidecekse zaten halen daha çok ucuz kağıtlar var, hem de bol miktarda. %100 şey ve abisi ile yola devam
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asıl direnç 120,600
Direnci kırar tutunursa 135 lere hedefim var.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1328 2. parti short, bi hele dur soluklan yeğenim...
1328,50 den short jetonu atıldı
Nasda q , Sp500 , Borsa İstanbul , Nikkei pandemi döneminin şov yapan borsaları oldu...
90-120 bin bandı kırılırsa hedef 150 bin olur mu?bence olur...
Sayın Paragöz;çöküş bekleyenlere hediye oldu iyi ya😊YTD
altnyg Sende çöküş bekleyenlerden ve bir çok grafiğinde mevcut.Fikir değişmiş sanki ne dersin?YTD
Altın kolayca düşen trend direncini kıracak gibi görünüyor.
https://i.hizliresim.com/ObxclC.jpg
arşivlerden bist in 3 haneli rakama düştüğü dönemdeki forum yazılarına baktım.
hani reis borsadan 2 sıfır atınca pala bu yetmez lan bir sıfırda ben atıcam deyip 98x li rakamlara indirmişti ya :)
he işte o zamanki forum yazılarında sana hiç rastlamadım.
bir önceki şelalede de ortalıkta hiç gözükmemişsin.
nedir senin olayın müdür? :he:
Bilim insanlarının oluşturduğu Enagrup, Türkiye için enflasyon hesaplamaya başlamış. Üstelik enflasyonu günlük olarak saptıyorlar. Hesaplamaları Eylül ayı enflasyonunun % 3,61 olarak gerçekleştiğini gösteriyor (TÜİK % 0,97 idi.)
sn Mahfi EĞİLMEZ DEN ALINTI
benjo çıkarken ekimi sat :) :) bastır..
yeterince toplayamadın mı ?
yeterince satamadin mı ?
-0.0114 - 0.04
5 kuruş ucuza vadeli var :kahkah:
baba sütünün mucizesi :p
Bist 100 endeksi 1,206.45 değerini görerek 17 şubat 2020 tarihinden bu yana en yüksek rakamı gördü.
malesefki hiçbirşey şubat değerinden değil borsa dönmüş olsa ne olacak.
tl ile değerlenen tuvalet kağıdı bile %50 yukarıda...
Yine ne oldu bu cop tl ye
1200 ustu tutunma ihtimali var mi yok mu
yavaş ver beya
:drunk:
Ayi tuzagi mi diye