Sayfa 196/1000 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    fed'in matbaası bile yok nerede basıyor bu paraları..?
    elektronik para, basmak zorunda değilsin.
    Ayrıca fedin ne kadar bastığını bilemeyiz hatta kimse bilemez, fed abd den bağımsız senatonun da üzerinde bir kurum aslında. uzun zaman önce piyasadaki para miktarını sitesinden yayınlamaktan vaz geçti
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Zamanin fed faiz arttircak dolar vatanina kosacak tayfası yine fed guzellemesine baslamis
    Bunlari zamaninda anlattik faiz arttirmayi birak faiz indirecek dedik anlatilanin olmadigini kanitladik ama yeni baskanla umutlari yesermis yine

Biden de trump da olsa fed ne emredelerse onu yapacak
    Bu krizin ortasinda yeni gelen de sikilastirma fln yapmaz
    Abd de kurumlar bagimsiz halisunasyonu gorenlere itibar etmeyiniz
    Cok defa carpildilar
    Cuma hisse sattim yazdim buraya
    Duzeltme beklentim de vardi almayacaktim da bir sure
    Hafta sonu dolar vatanina kosacakci abilerin fed davulu caldigini gorunce acayip huzursuz oldum uykum kacti
    Sabah ilk is açılıştan tekrar aldim kapattıklarımi nese ki zayif acti
    Dolar vatanına koşacakcilar boyle yapinca ne covid movid takmaz piyasa

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cuma hisse sattim yazdim buraya
    Duzeltme beklentim de vardi almayacaktim da bir sure
    Hafta sonu dolar vatanina kosacakci abilerin fed davulu caldigini gorunce acayip huzursuz oldum uykum kacti
    Sabah ilk is açılıştan tekrar aldim kapattıklarımi nese ki zayif acti
    Dolar vatanına koşacakcilar boyle yapinca ne covid movid takmaz piyasa
    sen onları ne dinliyorsun beni dinle
    aman ytd...

4. Bankalar önderliğinde büyük bir ralli geliyor dediğimde kimse inanmıyordu inanmamaya devam edin heleki viop da şort çok tehlikeli neden miş der gibisiniz evet bankalar gidecek hava yolları enerji hisseleri telekomünikasyon filan derken kısa zamanda 140 ve üzeri atacağını düşünüyorum şunu unutmayın borsalar gitmek için vardır az satım çok alımdır kısa vadeciler gitsin iddaa ve poker oynasın daha mantıklı

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Enerjiler ortalama %3-5 düşer fakat sonraki birkaç günde endeksin hareketi de önemli endeks %2 düşerse enerjilere de bir o kadar etkisi olur.
    %3 yerine %2 düştü çünkü endex %1 çıktı..

slm gençlik cumadan az bi şort açmıştık ama tanga olacak gibihafiften araya kaçmaya başladı...sanırım kyyı şhort squaze yapmadan dönuş yapmıycak pala...dolores desen cacık olmuş emanuella...

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    alıcı cok var her fıyattan... satacak kım var, onu bulacaksın...
    sozde karadenız petrollerını el altından pesın satacaklarsa bılmem, baska turlu zor...

dolar ve endeks boyle beraber gıtmeye devam ederler... bırı bır hafta daha cok cıkar dıger hafta oburu... 2 ılerı yarım gerı, yolumuzu buluruz bız de...
    ben de aynı düşünüyorum 80 milyar dolarlık gaz var ,çıkarma maaliyeti 6 milyar dolar kaldı 74 ,ver aga 50 milyar doları senin olsun desek kabul eden olur mu????

8. 1205 fibonacci direncine geldik zorlansak da aşacağımızı düşünüyorum. 124.5 direncinde zorlanmayız fazla. hedef 45 günde 136.5 ama gider mi gitmez mi emin değilim.

Sayfa 196/1000 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •