Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisi soruşturmasında emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Printable View
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisi soruşturmasında emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Muharrem ince : Koronavirüs test sonucum pozitif çıktı , benimle temaslı olanların test yaptırılmalarını rica ediyorum
Virus isinin moku çikti..
Istanbulda bir tanidigim yatacak yer bulamadi..canakkalede tanidiklari varmis orada bir hastaneye yatirildi zar zor....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, Türkiye'ye uçuşların 15 Nisan-1 Haziran arasında sınırlama kararı alındığını belirtti.
Erdoğan: Libya'ya 150 bin doz aşı teslim edeceğiz
erdoğan : Libya’ya her türlü desteği vereceğiz
Yarınki Hökümat Toplantısı sonucunda; ''Korona Virüsüsünü de siz icat edip piyasaya sürdünüz '',Bu nedenle '' Darbe yapacaktınız '' ,Diyerek Tüm suçu Emekli Paşaların üstüne atmasın..!!..
Sağlık Bakanı : Nüfusun %80’i çok yüksek riskli illerde yaşıyor
Sağlık Bakanı : Virüsün yeni varyantlari bizi çok zorluyor
Sağlık Bakanı : Yeni vakalarınimizin %85’i İngiltere mutasyonudur .
Sağlık Bakanı : 4820 vakada Dünya sağlık örgütünün yüksek bulastirici olduğunu belirttiği varyant çıkmıştır
Sağlık Bakanı : Türkiye dünyada en çok aşı yapan 6. Ülkedir
Sağlık Bakanı : Şu anda genel sağlık hizmetlerinde bir aksama yaşanmıyor . Hastanelerde ve yoğun bakım oranlarında dramatik bir artış yaşamıyor
Sağlık Bakanı : Bilim kurulu Ramazan icin alternatifli öneriler hazırladı yarın kabine toplantısında önerileri sunacağım
Sağlık Bakanı : Yoğun Bakim doluluk oranı %71.3
Sağlık Bakanı : %80’’nin üzerinde yoğun bakım doluluk oranı olan illerimiz Sinop, İzmir , Çanakkale Edirne , Bartın ve Rize ‘dir
Sağlık Bakanı : Sinovac icin yapılan anlaşma 50 milyon Şubat sonu , 50 milyon nisan sonu toplam 100 milyon dozdu ama su ana kadar 26 milyon aşı gelmiş durumda . Önünüzdeki 2-3 hafta içerisinde daha çok aşı geleceğini düşünüyorum
Aşı işinde, parayı veren zurnayı çalar, durumu var gibi.
Gönül diye bir şey varmış sevgili forumdaşım,
Akla kalbi getirse de, fiziki bir karşılığı yokmuş amma çok mühimmiş.
Gönül sadece aşkla ilgili değilmiş, yaşamla filan ilgisi varmış.
Kırılırsa, beden denilen fiziki yapıya çok zarar verirmiş.
Kırılmasının pek çok yolu varmış.
Haksızlığa uğrama, eşek yerine konma, alay edilircesine yönetilme, bla bala... pek çok sebeple kırılırmış.
Kırıldığında da, ...
Yaz dur, böyle.
Valla hocam burdan giyaben tanışıyoz da
Bu ramazan salgın hastalık biraz direncimi kırdı
o yüzden belki ibadetimi yapamam da
ben de gönül mönül yok gibi
biraz da yaradılıştan android yapidayim
Adını inanç yada başka bişey koruz o da farkmaz , pek etraf metraf o şu bu beni kiramaz
anca güldürür hareketleriyle :) o yüzden kendime güveniyom valla
Sizede tavsiyem hicbiseye incinmeyin... de
Yıpranmayın
En küçük kardeşimi kaybettik yakınlarda.
18 yıllık öğretmen. Bekar, çocuksuz.
Babam ilkokul mezunu, malulen emekli; annem okur yazarlığı yok.
Kendi yağları ile kavruluyorlar.
SGK'ya başvurduk onlar adına, 10 yıl hizmeti olan müteveffa memurların yakınlarına sosyal ödeme için.
Babamın geliri asgari ücretin 100 TL. üzerinde, annem, malum:)
Babama gelen cevap; "asgari ücretin üzerinde geliriniz olduğu tespit edildiğinden, filan kanunun feşmekan maddesine göre ... bla bla, ödeme yapılamayacağına,..."
Anneme gelen cevap; "evli olduğunuz ve haneeye giren gelirin asgari ücret üzerinde olduğu tespit edildiğinden, filan kanunun feşmekan maddesine göre ... bla bla, ödeme yapılamayacağına,..."
Sırasıyla 86 ve 82 yaşındaki bu insanlar, en küçük evlatlarının onca yıllık hizmetinin yok sayıldığına tanık oldular.
Gönül çok şeye kırılıyor hocam.
"söyletmen beni, ağlatman beni, aynalar, aynalar..."
Başınız sağ olsun çok üzüldüm
Umarim hersey yoluna girer
Sn alyel,
Başınız sağolsun. Çok erken yaşta kaybetmişsiniz. Allah cennetine alsın kardeşinizi. Dua edicem.
Anne, babaniza ve sizlere sabırlar diliyorum.
SON DAKİKA
Rusya, 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında Türkiye uçuşlarına kısıtlama getirdi
RUSYA
19:32 12.04.2021(Güncellendi 21:10 12.04.2021)
Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Koronavirüsle Mücadele Merkezinin
Türkiye ile havayolu iletişimin 15 Nisan dan 1 Hazirana kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurdu
Golikova, Rusya vatandaşlarının sağlığını korumanın bir öncelik olduğunu vurgulayarak, tur operatörlerine
Türkiye tur satışlarına ara vermelerinin önerildiğini ifade etti.
https://tr.sputniknews.com/rusya/202...rlandirilmasi/
Rus Ural Havayolları, iptal edilen Türkiye seferlerinin yolcularına paralarını iade etmeye hazır olduğunu belirtti.
Sputnik’e açıklamasında, Türkiye’ye uçuşların yasaklanmasını değerlendiren Ural Havayolları şirketinin temsilcisi, yolcularla ilgili planların ne olduğu sorusuna, “Elbette, paraları iade edeceğiz” yanıtını verdi.
Türkiye yerine aktif olarak Rusya’nın güneyine seferleri geliştireceklerini dile getiren şirket temsilcisi, “Bir şekilde ikame edeceğiz, yeni koşullarla adapte olmaya çalışacağız. Son bir yılda buna alıştık artık” ifadesini kullandı.
https://tr.sputniknews.com/rusya/202...i-iade-edecek/
:vk:
TURİZMCİLER BU HABERLE ÇÖKTÜ ADAMLAR RESMEN , arkadaşım var otelci, tarzan zorda diyo
Hava yolları yine işler kesat olur
ayrıca gelenlerin dönüşte karantinaya alınıp alınmaması ile ilgi li net bir haber bulamadım
Adalet Bakanı Gül, Osmaniye'de kendisini muayene etmeyen doktorla tartıştığı ileri sürülen savcı M.B. hakkında HSK'ye inceleme izni verdi. -AA
Adalet Bakanı Gül, Osmaniye'de kendisini muayene etmeyen doktorla tartıştığı ileri sürülen savcı M.B. hakkında HSK'ye inceleme izni verdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
HAYROLA...:ss::ss::ss:
SENEDE 2 KEZ HAREKET EDEVN kent HİSSELERİ 2 GÜNDÜR TAVAN..:oleyo: