Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisi soruşturmasında emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sopa istiyorda yönetimd eşöyle .aşşaklı biri yokki 3 ay yollasın sırf şu mesajlar yüzünden
    Şikâyet butonuna abandım, yönetime öküz diyor deye.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün saat 18.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak.
    Sağlık bakanı, bilim kurulu sonrası basın toplantısı düzenleyecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şikâyet butonuna abandım, yönetime öküz diyor deye.
    subliminal mesaj yolluyon yönetime gibi ben mesajda ayıptır söylemesi öküz kelimesini bulamadım sen çaktırmadan yönetime demişsin ama
    bir halt olacağı yok.

Muharrem ince : Koronavirüs test sonucum pozitif çıktı , benimle temaslı olanların test yaptırılmalarını rica ediyorum

6. Virus isinin moku çikti..
    Istanbulda bir tanidigim yatacak yer bulamadi..canakkalede tanidiklari varmis orada bir hastaneye yatirildi zar zor....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, Türkiye'ye uçuşların 15 Nisan-1 Haziran arasında sınırlama kararı alındığını belirtti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    subliminal mesaj yolluyon yönetime gibi ben mesajda ayıptır söylemesi öküz kelimesini bulamadım sen çaktırmadan yönetime demişsin ama
    Ama başkan malum, iğdiş edilmiş Boaya öküz deniyor be ya. Yeni moda bu. Nasıl ki darbeci bulduk

Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •