Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yazýlarýyla bir dönemin en popüler köþe yazarlarýndan biri olan Selahattin Duman sabaha karþý yaþamýný yitirdi.
Saðlýk sorunlarý yaþadýðý bilinen gazeteci Selahattin Duman, sabaha karþý hayatýný kaybetti.
Duman, 14 Temmuz 2020 tarihinde Ýzmir'in Torbalý ilçesinde bir çekiciyle çarpýþarak trafik kazasý geçirmiþti. Torbalý Devlet Hastanesi’ne kaldýrýlan Duman'ýn kazada kolu kýrýlmýþ ve aort damarýnda büyüme tespit edilmiþti.
Duman, kazanýn ardýndan 19 gün yoðun bakýmda kalmýþ daha sonra taburcu edilmiþti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yeni tip corona virüs salgýnýndan en fazla etkilenen ülkeler arasýnda yer alan Hindistan, günlük vaka sayýsýnda dünya rekoru kýrdý.
Hindistan Saðlýk Bakanlýðý'ndan yapýlan açýklamaya göre, son 24 saatte 314 binden fazla Covid-19 vakasý kaydedildi.
bir kaç sene önce kripto para iþi yapayým gibi bir heves gelmiþti bana..araþtýrýnca hiç birinin yasal dayanaðý olmadýðýna dair yazýlar okuyup vazgeçmiþtim..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri