Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Erdoðan: Libya'ya 150 bin doz aþý teslim edeceðiz
erdoðan : Libya’ya her türlü desteði vereceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarýnki Hökümat Toplantýsý sonucunda; ''Korona Virüsüsünü de siz icat edip piyasaya sürdünüz '',Bu nedenle '' Darbe yapacaktýnýz '' ,Diyerek Tüm suçu Emekli Paþalarýn üstüne atmasýn..!!..
Saðlýk Bakaný : Nüfusun %80’i çok yüksek riskli illerde yaþýyor
Saðlýk Bakaný : Virüsün yeni varyantlari bizi çok zorluyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : Yeni vakalarýnimizin %85’i Ýngiltere mutasyonudur .
Saðlýk Bakaný : 4820 vakada Dünya saðlýk örgütünün yüksek bulastirici olduðunu belirttiði varyant çýkmýþtýr
Saðlýk Bakaný : Türkiye dünyada en çok aþý yapan 6. Ülkedir
Saðlýk Bakaný : Þu anda genel saðlýk hizmetlerinde bir aksama yaþanmýyor . Hastanelerde ve yoðun bakým oranlarýnda dramatik bir artýþ yaþamýyor
Saðlýk Bakaný : Bilim kurulu Ramazan icin alternatifli öneriler hazýrladý yarýn kabine toplantýsýnda önerileri sunacaðým
Yer Ýmleri