Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnýn 104 emekli amiralin bildirisi soruþturmasýnda emniyetteki iþlemleri tamamlanan 14 þüpheli adliyeye sevk edildi.
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnýn 104 emekli amiralin bildirisi soruþturmasýnda emniyetteki iþlemleri tamamlanan 14 þüpheli adliyeye sevk edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Muharrem ince : Koronavirüs test sonucum pozitif çýktý , benimle temaslý olanlarýn test yaptýrýlmalarýný rica ediyorum
Virus isinin moku çikti..
Istanbulda bir tanidigim yatacak yer bulamadi..canakkalede tanidiklari varmis orada bir hastaneye yatirildi zar zor....
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Rusya Baþbakan Yardýmcýsý Golikova, Türkiye'ye uçuþlarýn 15 Nisan-1 Haziran arasýnda sýnýrlama kararý alýndýðýný belirtti.
Yer Ýmleri