cengiz holding ziyareti sonrası mesafeliyim, eski düzenin devamına işaret ... ilerde yargılama sürecini başlatma taahhüdünde bulunmayan adaya oy vermeyi düşünmüyorum
Printable View
Diktatorun silahsoru gelmis hemen gemi batinca.
Ne farkeder nukleer teroristi ha Amerika vurmus ha E.T!
Kozmetik degişim ile abd'nin yol haritasını uygulamasına devam etmemiz bekleniyor ... mültecileri ümit özdağ hariçinde konuşan yok...
Muahahahaha. Ukraklarin Neptunu gecti bunun da icinden, arkadas da ezik ezik dolasiyor ABD vurmus diye.
Neyse sen gencsin, benim gibi bilmiyorsun olaylari. ABD'yi sevmezler buyuklerimiz Kibris ambargolarindan dolayi.
Ha bir de kapitalistleri hic sevmezler. Hepimizin gidip commiler gibi ot cayir pamuk ekmemizi, el ele kol kola ates cemberi etrafinda kumbaya soyleyerek vaktimizi gecirmemizi isterler.
Dubi'deki evimin fiyati %60 artti 3 ayda. Orasi Turkiye degil, kur sabit. Butun diktatorden kacan Ruslar geldi. ABD Baba dunyada hicbir yere gitmelerine izin vermiyor artik!
Insanliga zararli, ama benim her tarafima yararli bir global diktator cikti bu. Lokal diktator gibi degil.
Rusyanın dostumuz olduğu iddiasında bulunmadım.. abd ve Rusya imparatorluk içgüdüsü ile hareket ediyor bu tarz ülkelerde dostluklardan ziyade sömürgelik öne cıkar ..
Fransa cumhurbaşkanı Francois Mitterrand :
Alıntı:
Fransa bilmiyor ama biz Amerika ile savaş halindeyiz. Evet, kalıcı bir savaş, hayati bir savaş, ekonomik bir savaş, görünüşe göre ölümü olmayan bir savaş. Evet, Amerikalılar çok sert, açgözlüler, dünya üzerinde bölünmez bir güç istiyorlar.
İyi oluyor kadın çocuk bırakmadı ukraynada cezasız kalmasınlar:
@temmuz1919
Rusya
Belgorod
Şebekino ilçesi Ukrayna hava kuvvetleri tarafından vuruldu.
Mahkeme kararını takarlar mı ?
Ana akım medyada yer almayan bir haber.
https://www.gazetezebra.com.tr/2022/...n-plana-iptal/
EFES grubu biralara zam yapmış.
Corona 33 : 36 TL
Amsterdam : 38 TL
Bomonti filtresiz : 25 TL
Miller 33 : 23 TL
Miller 50 : 30 TL
Varım : 18 TL
Becks : 28 TL
Grolsh : 45 TL
Duvel : 51 TL
Vallahi bilemeyecegim aylik giderini :)
Emlak vergisi alirken %2 idi bir seferlik.
Bir de 1 senelik kiranin %5'ini belediye aliyor her sene. Kendi kaliyorsan almiyorlardi.
Yanliz servis ucreti diye birsey var. O da nerdeyse ev kirasinin 1/3'une geliyor guzel yerlerde.
Bunlar degismis olabilir tabi ki. Ev parasini coktan cikardi. Satacagimizdan da degil de gecende arkadas soyledi, fiyatlara baktim ucmus Ruskiler yuzunden.
Buyur baktim senin icin muhasebe programindan bisikletci.
Aylik:
$600 Elektrik - Su - Belediye Vergisi
$400 A/C icin soguk su
$200 Internet
$1,200 Aidat
Evde kalsan da kalmasan da bunlarin hepsini odemek zorundasin. Elektrik faturasi $200 az geliyor sadece.
Bu rakamlarin hicbirini de azaltmak mumkun degil. Sadece internet ucretinden belki $50 kisabilirsin.
Adama soguk suyu kullanmak istemiyorum deyip kapattiramiyorsun da.
Arap iyi sey ediyormus, haberimiz yok. Neyse, yasanilacak bir yer degil ama guvenli bir yer. Isini goruyor.
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: "Sessiz istila etiketi altında paylaşım yapan hesapların yüzde41.54’ü bot hesap. Yüzde31’i FETÖ yanlısı, yüzde 12'si de PKK yanlısı."
mülteciyi sevmeyen, ya bot ya feto ya pkk...
helal olsun.. kepenk çoktan inmiş..
Unutmayalım ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...239a466cfd.jpg
https://i.pinimg.com/originals/46/63...08506dc039.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Filistin bayragi ve geri kalan butun Arap ulkelerinin bayraklarini megerse Ingilizler tasarlamis
https://twitter.com/_vatansever1923/...96156418256898
Akıllı olun len... Muhalifler..
ne öyle nagehan a filen laf etmeler..
Reis adayınız ayar veriyor... ondan iyi mi bileceksiniz..
anlama yeteneğiniz de yok.
değişim demokrasi özgürlük falan filen
:he: :he: :he:
Bazen sorarlar hayatinda seyrettigin en iyi film hangisidir diye
kimi iki saat dusunur kimi sak diye cevap verir. Cunku adam o filmi 30 kere seyretmistir filmin hayranidir. Tereddutsuz cevabi verir.
Sonra bana cok dua edersiniz hos duaya ihtiyacim yok ya neyse
https://www.youtube.com/watch?v=KRF9CAGidFM
Ben bırak konuşmayı selam verilmesine bile karşıyım.
Çünkü artık biliyorum bunlar art niyetli kişiler.
Para severler yeşilleride dolar.
Selam yerine hesap sorulmalı zamanı gelince.
Bırak yahu yerlerinde dursunlar.
akp den İyi parti yada başka yerlere katılımlarada karşıyım.
Denizler 3 fidandılar.
Ve Çınar oldular artık.
Tanrıdan rahmet diliyorum.
Suçları kısa vade hapislikdi bu 3 canın ,diğer olaylar bu şahısların dışında gelişmiştir.
Aynı Gezi gibi.
Ukraynalı kadın savaşçının sığınakta söylediği yanık türkü. Ülkesini savunmaktan kaçan Araplar ve Afganlar siz de izleyin
Ukrayna’da Rus işgali devam ediyor. Mariupol Azovstal’da Ukraynalı kadın savaşçının sığınakta söylediği yanık türkü sosyal medyada gündem oldu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/g...du-539151h.htm
Ekrem İmamoğlu mavi boncuk dagıtacam der.
İlber Ortay'lıyı silmişim ben.
tarikatçı eli öptü diye senimi silmeyeceğim?
siyasetçilerin de tamamı yalancı ve ilkesiz olmak zorundamı?
Ekrem İmamoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:
*Beni bu kişiliğimin nereye götürüp götürmeyeceği umurumda değil. Esas olan insanın kendi kişiliğidir.
*Siz onu öyle kabul edersiniz. Elbette bir fotoğrafla yok sayılan, oy vermem, şunu yapmam denilen bir kişi durumuna düşünülürse insanın canı yanıyor.
EYLEMLERİMİN ARKASINDAYIM
* Ben çifti çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Ben üreten bir ailenin çocuğuyum. Bu yakıştırmaları yapan arkadaşlardan sadece ve sadece dün bir konuşmada yaptığım ‘vız gelir tırıs gider’ lafından ötürü özür diliyorum.
* Onun ötesinde yapılan bütün konuşmalarımın ve eylemlerimin arkasındayım. Eleştiri hakkı elbette bütün vatandaşlarımızda vardır. Ama ben dostluklarımı, 3.5 yıldır elde ettiğim yol arkadaşlığını terk edilsin diye elde etmedim.
* Bir fotoğrafla bunu terk etmeye dönük cümlelerin kuranların kendilerini de bir gözden geçirmelerini ve bu cümleleri niçin kurduklarını bir daha tahlil etmelerini dilerim, isterim. Bu dostlukları bir fotoğrafla düşmanlığa çevirmek gibi bir niyetle yola çıkmadığım gibi, hayatımda hiç kimseyi de düşmanı sınıfına koymadım, koymayacağım.”
kısaca...
eski çalışanlar patrona rakip dükkan açmış... :he: :he:
değişim demokrasi incik boncuk satacaklar..
bıktım yahu mağdurlardan... mağdurum da mağdur..
dostlarıyla takılsın.. ülkenin içinden geçilirken medyada tetikçilik yapanları savunma ihtiyacı duyuyorsa..
dök tipeksi geç..
denize düşünce yılana sarılmamakta bir tercihtir..
Yerli para birimi. Kur dolara endeksli zaten. Ortalamalari alip 100'e yuvarladim.
Senelik odenen paraya cok guzel evler kiralanabiliyormus aslinda. Global diktatorun oligarklarina verip kacayim. Gidince bakacagim neymis durum.
Ama vizeyle ugramak gerekir, ev ustune vize veriyor bedevi. 3 milyon dolarlik eve 10 sene, 1.5 milyon dolarlik eve 5 sene, 500 bin dolarlik eve 2 sene.
Çok iyi,çok çalışkan dürüst ama 2 gün önce gördük yalanlar ortaya çıkmasın diye ana-avrat küfür seviyesine inmiş bir siyaset dilini benimsemiş siyasetçiyi kısa süre duraksamayla destekleyen iktidar,rakip olarak karşısına çıkarıldığında hangi tür iftira atacak,nasıl karalama yapacak ve Mansur Yavaş bu alçakça dille nasıl baş edecek,beni düşündüren bu maalesef...